Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ποιός είναι ο πρωθυπουργός;. Στις αρχές της ανθρωπότητας, όταν δημιουργήθηκε ο άνθρωπος, τα ζωτικά του όργανα άρχισαν να συζητούν για το ποιος θα γινόταν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ποιός είναι ο πρωθυπουργός;. Στις αρχές της ανθρωπότητας, όταν δημιουργήθηκε ο άνθρωπος, τα ζωτικά του όργανα άρχισαν να συζητούν για το ποιος θα γινόταν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ποιός είναι ο πρωθυπουργός;

2 Στις αρχές της ανθρωπότητας, όταν δημιουργήθηκε ο άνθρωπος, τα ζωτικά του όργανα άρχισαν να συζητούν για το ποιος θα γινόταν πρωθυπουργός.

3 Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΠΕ: Εγώ πρέπει να γίνω πρωθυπουργός, εφόσον οργανώνω τη λειτουργία όλων σας. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΠΕ: Εγώ πρέπει να γίνω πρωθυπουργός, εφόσον οργανώνω τη λειτουργία όλων σας.

4 ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΝ: Εμείς θα πρέπει να γίνουμε πρωθυπουργός, γιατί φυλάμε όλο το σώμα. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΝ: Εμείς θα πρέπει να γίνουμε πρωθυπουργός, γιατί φυλάμε όλο το σώμα.

5 Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΠΕ: Τότε εγώ θα έπρεπε να ήμουν πρωθυπουργός, γιατί μεταφέρω το αίμα για να δουλεύετε όλοι σας. Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΠΕ: Τότε εγώ θα έπρεπε να ήμουν πρωθυπουργός, γιατί μεταφέρω το αίμα για να δουλεύετε όλοι σας.

6 ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΗΛΩΣΕ: Εγώ θα γίνω πρωθυπουργός, γιατί σας τρέφω όλους. ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΗΛΩΣΕ: Εγώ θα γίνω πρωθυπουργός, γιατί σας τρέφω όλους.

7 ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΠΑΝ: Πρέπει να γίνουμε πρωθυπουργός, γιατί εμείς μεταφέρουμε όλο το σώμα. ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΠΑΝ: Πρέπει να γίνουμε πρωθυπουργός, γιατί εμείς μεταφέρουμε όλο το σώμα.

8 Κι όλοι αγανακτούσαν από τις εξηγήσεις των άλλων. Όταν η κουράδα ζήτησε να γίνει πρωθυπουργός, όλοι σκάσανε στα γέλια. Η ΚΟΥΡΑΔΑ ΕΙΠΕ: Εγώ θα είμαι πρωθυπουργός… Η ΚΟΥΡΑΔΑ ΕΙΠΕ: Εγώ θα είμαι πρωθυπουργός… …κι αρνήθηκε να βγει για ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ!! …κι αρνήθηκε να βγει για ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ!!

9 ΤΟ ΣΩΜΑ έσκαγε. ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ φούσκωνε. ΤΑ ΜΑΤΙΑ θόλωναν. Η ΚΑΡΔΙΑ αγωνιούσε. ΤΑ ΠΟΔΙΑ έτρεμαν. ΤΟ ΣΩΜΑ έσκαγε. ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ φούσκωνε. ΤΑ ΜΑΤΙΑ θόλωναν. Η ΚΑΡΔΙΑ αγωνιούσε. ΤΑ ΠΟΔΙΑ έτρεμαν. Και τότε όλοι φώναξαν: Να γίνει η κουράδα πρωθυπουργός!!! Και τότε όλοι φώναξαν: Να γίνει η κουράδα πρωθυπουργός!!!

10 Κι από τότε κάθε κουράδα μπορεί να γίνει πρωθυπουργός.

11

12


Κατέβασμα ppt "Ποιός είναι ο πρωθυπουργός;. Στις αρχές της ανθρωπότητας, όταν δημιουργήθηκε ο άνθρωπος, τα ζωτικά του όργανα άρχισαν να συζητούν για το ποιος θα γινόταν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google