Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Όλοι γνωρίζουμε ότι το διαδίκτυο αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς, διασκέδασης και επικοινωνίας. Υπάρχει όμως και η επικινδυνότητά του και δεν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Όλοι γνωρίζουμε ότι το διαδίκτυο αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς, διασκέδασης και επικοινωνίας. Υπάρχει όμως και η επικινδυνότητά του και δεν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Όλοι γνωρίζουμε ότι το διαδίκτυο αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς, διασκέδασης και επικοινωνίας. Υπάρχει όμως και η επικινδυνότητά του και δεν εννοούμε τις γνωστές περιπτώσεις απάτης ή εξαπάτησης ή παρενόχλησης που όλοι γνωρίζουμε. Η κύρια επικινδυνότητα του διαδικτύου είναι η δική μας συμπεριφορά προς το μέσο αυτό.

3

4 Online chat μπορεί να αναφέρεται σε οποιοδήποτε είδος επικοινωνίας μέσω του Διαδικτύου που προσφέρει σε πραγματικό χρόνο μετάδοσης των μηνυμάτων κειμένου από τον αποστολέα στο δέκτη.

5  Ο χρήστης οφείλει να συμπεριφέρεται σύμφωνα με τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και όχι με τρόπο υβριστικό, συκοφαντικό ή παράνομο.  Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν αποδέχονται ούτε υιοθετούν σε καμμία περίπτωση οποιαδήποτε μυνήματα ή οποιεσδήποτε απόψεις εκφράσει ο χρήστης στο chat room.

6  Απαγορεύεται η είσοδος ανηλίκων κάτω των 18 ετών χωρίς την συγκατάθεση των γονέων. Εάν ανήλικος κάτω των 18 ετών χρησιμοποιήσει το chat room χωρίς την συγκατάθεση των γονέων, οι διαχειριστές δεν φέρουν καμία ευθύνη.  Απαγορεύεται η διαφήμιση με οποιοδήποτε τρόπο και η δημόσια αναγραφή συνδέσμων ανταγωνιστικών sites.

7

8 Τα παιδιά που συμμετέχουν σε συνομιλίες πρέπει να γνωρίζουν πώς να το κάνουν με ασφάλεια. Όλοι θα πρέπει να εξετάσουν την περίπτωση να εφαρμόσουν τους παρακάτω οικιακούς κανόνες σχετικά με τη διαδικτυακή συνομιλία. 1. Κρατήστε τις προσωπικές σας πληροφορίες ασφαλείς/μυστικές. 2. Αν υποστείτε ή διαπιστώσετε οποιαδήποτε παρενόχληση, ενημερώστε το διαχειριστή της συνομιλίας. 3. Αν νιώσετε άσχημα, βγείτε από το δωμάτιο συνομιλίας. 4. Αν νιώσετε οποιαδήποτε στιγμή άσχημα, πείτε το στους γονείς σας. 5. Όταν συνομιλείτε, να σκέφτεστε και τους άλλους.

9


Κατέβασμα ppt "Όλοι γνωρίζουμε ότι το διαδίκτυο αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς, διασκέδασης και επικοινωνίας. Υπάρχει όμως και η επικινδυνότητά του και δεν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google