Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Billboards in the Bedroom!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Billboards in the Bedroom!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Billboards in the Bedroom!
Green, yes. Effective? Definately.

2 Our mission is to activate shoppers & drive them to Stores!

3 Μα πως δεν το σκέφτηκα αυτό.
HOW WE DO IT Συχνά δεν ακούμε? Μα πως δεν το σκέφτηκα αυτό. Χιλιάδες καταναλωτές επισκέπτονται καθημερινά τα στεγνοκαθαριστήρια της χώρας. Τα στεγνοκαθαριστήρια χρησιμοποιούν κάθε μήνα χιλιάδες συρμάτινες κρεμάστρες που καταλήγουν στο σπίτι του καταναλωτή.

4 Αρκετά μεγάλο ετήσιο οικονομικό κόστος για τα στεγνοκαθαριστήρια αλλά και για το περιβάλλον. Εμείς κατασκευάζουμε ανακυκλωμένες κρεμάστρες από σκληρό χαρτόνι και μπορούμε να εκτυπώσουμε το μήνυμά σας με τέλεια αποτελέσματα. Στη συνέχεια μοιράζουμε τις κρεμάστρες στα στεγνοκαθαριστήρια που είναι ήδη μέλη μας χωρίς κόστος.  

5 Με αυτόν τον τρόπο παραλαμβάνοντας ο καταναλωτής τα ρούχα του από το καθαριστήριο παραλαμβάνει και το μήνυμά σας που σίγουρα θα το δει ξανά και ξανά. *αρχείο.gif τρέχουν εικόνες.

6 4ο ΒΗΜΑ: Διανέμουμε δωρεάν τις κρεμάστρες στα στεγνοκαθαριστήρια
1ο ΒΗΜΑ: Δημιουργείτε το σχέδιο της κρεμάστρας 2ο ΒΗΜΑ: Επιλέγετε τις περιοχές που θέλετε να διαφημιστείτε 3ο ΒΗΜΑ: Ξεκινάει η διαδικασία παραγωγής 4ο ΒΗΜΑ: Διανέμουμε δωρεάν τις κρεμάστρες στα στεγνοκαθαριστήρια 5o ΒΗΜΑ: Σας στέλνουμε αντίγραφα των παραδόσεων

7 TARGETING ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ! Παραδίδουμε στην περιοχή που εσείς επιθυμείτε. Εύκολος Σχεδιασμός ... Παραδίδουμε το μήνυμά σας στις κρεμάστρες μας, όπου εσείς χρειάζεστε. Η πιο εμφανής διαφήμιση στο σπίτι με μεγάλη διαφορά. Πολλαπλές εμφανίσεις.

8 Ξέρουμε ακριβώς που στοχεύουμε!
Ρωτήστε μας περισσότερα.

9 Στοιχεία με ενδιαφέρον
Άντρες και γυναίκες ετών οι πελάτες των στεγνοκαθαριστηρίων. Δραστήριοι κοινωνικά και επαγγελματικά. (στελέχη επιχειρήσεων κλπ). Χαμηλοί δέκτες σε τηλεοπτικά μηνύματα και σε ανάγνωση εντύπων. Ευαισθησία για το περιβάλλον. Υψηλό διαθέσιμο εισόδημα. Εκτιμούν και σέβονται καινοτόμα προϊόντα-σήματα και υπηρεσίες που βελτιώνουν τη ζωή τους και το περιβάλλον. Τους ενδιαφέρει η μόδα (ρουχισμός- ομορφιά- διακόσμηση σπιτιού-ταξίδια - υγιεινή διατροφή).

10 Οι Eco Hangers κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένο χαρτόνι και από ανακυκλωμένο πλαστικό. Είναι 100% ανακυκλώσιμες και επαναχρησιμοποιήσιμες. Η εκτύπωση γίνεται με διαφορετικό θέμα σε κάθε πλευρά και είναι πολύ γερές και ελκυστικές. Τα δυο διαφορετικά στυλ των Eco Hangers μια για γυναίκες και μια για άντρες εγγυώνται την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε το μήνυμα που θέλετε στοχευμένα με τα καλύτερα αποτελέσματα.

11 ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ: Billboards in the Bedroom. Αποτελεσματικό
ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ: Billboards in the Bedroom! Αποτελεσματικό ... Τι καλό έχει μια διαφήμιση που πηγαίνει στα σκουπίδια; Τι καλό έχει μια διαφήμιση που οι άνθρωποι αγνοούν; Δεν μπορούν όμως να αγνοήσουν τις ecohangers!

12

13 Προσιτό: Χαμηλό κόστος
Μια ecohanger κοστίζει λιγότερο από μια postcard αλλά μένει στο σπίτι για πολλούς μήνες. PREMIUME SERVICE – LOW COST!

14 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 ΕΝΔΥΣΗ – ΥΠΟΔΗΣΗ  ΦΑΓΗΤΟ (ανά κουζίνα)  BAKERY/COFFEE  COFFEE SHOP  ΚΑΤΑΣΤ. ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ  SUPER MARKET  ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ  ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ  ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ  CABLE/INTERNET SERVICE  ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ  ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ FITNESS CLUB HAIR SALON & SPA PET CARE/ PET STORE REAL ESTATE ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ CINEMA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26 Με διαφορετικό θέμα σε κάθε πλευρά!

27 Μια εκτύπωση, διαφορετικά σχέδια.

28 BENEFITS Τώρα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μήνυμά σας θα καταλήξει στα χέρια των καταναλωτών. • θα δουν τη διαφήμισή σας σχεδόν 100% . • Η διαφήμισή σας θα διαρκέσει για μήνες. • Η διαφήμισή σας θα τραβήξει την προσοχή. • Μπορείτε να οδηγήσετε τους καταναλωτές στην ιστοσελίδα σας . • Μπορείτε να οδηγήσετε τους καταναλωτές στην επιχείρησής σας ή στα σημεία πώλησης με εκπτωτικά κουπόνια.

29 MORE BENEFITS 100% πράσινη επικοινωνία
100% επιλογή της γεωγραφικής περιοχής 100% παράδοση σε ενήλικες 100% παράδοση σε αυστηρά προσωπικό χώρο παρακίνηση σε δράση αποδοχή από τους καταναλωτές καθόλου χαμένη διαφήμιση. Multiple impressions

30 Γιατί λειτουργεί; Διαχειριζόμαστε τα πάντα για σας.
Γιατί λειτουργεί; Γιατί προσεγγίζουμε εύκολα τα νοικοκυριά. Γιατί κάθε κρεμάστρα γίνεται ορατή. Γιατί οι κρεμάστρες μας είναι σαν μικρά έργα τέχνης. Γιατί υπάρχει η δυνατότητα εκπτωτικών κουπονιών, διαγωνισμών, κ.λπ. Γιατί αρέσει και στους καταναλωτές και στα στεγνοκαθαριστήρια. Εσείς έρχεστε σε επαφή με ένα κοινό που τόσο σας ενδιαφέρει με έναν έξυπνο, θεαματικό και αποτελεσματικό τρόπο. Επίσης βοηθάτε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος. Διαχειριζόμαστε τα πάντα για σας. Μπορούμε ακόμη και να δημιουργήσουμε το σχέδιό σας με ένα πρόσθετο κόστος.

31 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ

32 That’s Good for Business & Good for the Environment!
Από τη μια πλευρά μπορείτε να τυπώσετε την επωνυμία σας και από την άλλη πλευρά το προϊόν & κουπόνι. That’s Good for Business & Good for the Environment!

33 With Eco Hangers New media
Παραδώστε άμεσα στα χέρια των καταναλωτών δείγματα προϊόντων με χαμηλό κόστος.!!!! With Eco Hangers New media

34

35 America’s patented advertising, is ready to rock the Market!

36 GLOBAL CLIENTS HELLAS CLIENTS

37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κολοκοτρώνη 133 Πειραιάς Τ.κ Τηλ/fax: – ΥΠΕΥΘ: Σπύρος Λειβάδης website: That’s Good for Business & Good for the Environment!


Κατέβασμα ppt "Billboards in the Bedroom!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google