Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ. ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η καλή επικοινωνία της διοίκησης με τους.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ. ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η καλή επικοινωνία της διοίκησης με τους."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ

2 ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η καλή επικοινωνία της διοίκησης με τους στρατιώτες. Η επικοινωνία του στρατοπέδου με προμηθευτές και με τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Η προβολή του στρατοπέδου και η ευρύτερη αποδοχή του από το κοινωνικό σύνολο. Η συνεχής ενημέρωση των στρατιωτών σε θέματα που τους αφορούν.

3 ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Προώθηση έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού καθώς και ενημέρωση της ιστοσελίδας του στρατού, όπου περιγράφονται οι δραστηριότητες και η προσφορά του στρατού στο κοινωνικό σύνολο.

4 Προβολή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης των μέτρων προστασίας του περιβάλλοντος που εφαρμόζει το στρατόπεδο.

5 Δωρεά χρηματικού ποσού από το στρατόπεδο για την ανέγερση ενός κοινωφελούς ιδρύματος και δημοσιοποίηση της ενέργειας αυτής.

6 Διοργάνωση γιορτής για τα παιδιά των στρατιωτών με την ευκαιρία του νέου έτους.

7 ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ


Κατέβασμα ppt "ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ. ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η καλή επικοινωνία της διοίκησης με τους."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google