Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο ελεύθερος χρόνος των εφήβων Εργασία στο μάθημα της Πληροφορικής.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο ελεύθερος χρόνος των εφήβων Εργασία στο μάθημα της Πληροφορικής."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ο ελεύθερος χρόνος των εφήβων Εργασία στο μάθημα της Πληροφορικής

3 Ο ελεύθερος χρόνος των εφήβων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πεδία για την κοινωνικοποίησή τους, την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και τη διαμόρφωση της ταυτότητάς τους. Ο τρόπος ωστόσο με τον οποίο οι έφηβοι αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους συνδέεται ποικιλοτρόπως με την ψυχική αλλά και τη σωματική τους ανάπτυξη και υγεία.

4 Παρέα με φίλους Πρώτη στη λίστα, με το τι ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο του ο έφηβος, είναι η παρέα με φίλους. Με ποσοστό 25%, η παρέα με φίλους είναι σημαντική για τον έφηβο, καθώς μπορεί να τον βοηθήσει στο να κοινωνικοποιηθεί και να ανταλλάσσει απόψεις με τους συνομήλικούς του.

5

6 Αθλητισμός Ο αθλητισμός έρχεται δεύτερος με 20%. Είναι σημαντικός για την υγεία των εφήβων και τους βοηθάει στην ανάπτυξη.

7

8 Face book Την Τρίτη θέση καταλαμβάνει το Face book με το ποσοστό του 13,33%. Το Face book είναι η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο και την χρησιμοποιούν οι περισσότεροι νέοι.

9

10 Ηλεκτρονικά Παιχνίδια Στην τέταρτη θέση είναι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια με ποσοστό 10%. Αν και βρίσκεται στην τέταρτη θέση είναι ένας από τους πιο μοναχικούς τρόπους για να περάσει ένας έφηβος τον ελεύθερο του χρόνο.

11

12 Μετά έχουμε άλλες 6 κατηγορίες : Chat rooms Μουσική Βόλτες (6,67%) Κινητό (5%) Λογοτεχνία - Θέατρο (3,33%)

13 Οι έρευνα σε γράφημα ( αριθμός ατόμων ).

14 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΡΙΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Καθηγήτρια : Παρσέλια Καλλιόπη ( Για την υλοποίηση της εργασίας μας χρησιμοποιήσαμε το Google Drive).


Κατέβασμα ppt "Ο ελεύθερος χρόνος των εφήβων Εργασία στο μάθημα της Πληροφορικής."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google