Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Επωνυμία εταιρείας Επιχειρησιακό σχέδιο. Δήλωση αποστολής Δηλώστε ξεκάθαρα την μακροπρόθεσμη αποστολή της εταιρείας σας. –Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Επωνυμία εταιρείας Επιχειρησιακό σχέδιο. Δήλωση αποστολής Δηλώστε ξεκάθαρα την μακροπρόθεσμη αποστολή της εταιρείας σας. –Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Επωνυμία εταιρείας Επιχειρησιακό σχέδιο

2 Δήλωση αποστολής Δηλώστε ξεκάθαρα την μακροπρόθεσμη αποστολή της εταιρείας σας. –Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε λέξεις που θα καθοδηγούν την ανάπτυξη της εταιρείας, αλλά πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο συνοπτικοί.

3 Η ομάδα Αναφέρετε το Γενικό Διευθυντή και τα βασικά στελέχη κατά όνομα. Συμπεριλάβετε τα προηγούμενα επιτεύγματα για να δείξετε ότι πρόκειται για άτομα με επιτυχίες. Συνοψίστε τα χρόνια εμπειρίας στον τομέα.

4 Σύνοψη αγοράς Συνοψίστε την αγορά στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον. –Εξετάστε τις αλλαγές στο μερίδιο της αγοράς, την ηγεσία, τους πρωταγωνιστές, τις μεταβολές στην αγορά, το κόστος, την τιμολόγηση ή τον ανταγωνισμό που προσφέρουν την ευκαιρία για την επιτυχία της εταιρείας.

5 Ευκαιρίες Αναγνωρίστε προβλήματα και ευκαιρίες. –Αναφέρετε προβλήματα των καταναλωτών και προσδιορίστε τη φύση των ευκαιριών προϊόντων/υπηρεσιών που δημιουργούνται από αυτά τα προβλήματα.

6 Επιχειρηματική ιδέα Συνοψίστε την κύρια τεχνολογία, την ιδέα ή τη στρατηγική στην οποία βασίζεται η επιχείρηση.

7 Ανταγωνισμός Συνοψίστε τον ανταγωνισμό. Περιγράψτε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας σας.

8 Στόχοι και σκοποί Αναφέρετε τους στόχους της πενταετίας. Αναφέρετε συγκεκριμένους, μετρήσιμους στόχους για να επιτύχετε τους σκοπούς της πενταετίας. –Αναφέρετε τους στόχους για το μερίδιο της αγοράς. –Αναφέρετε τους στόχους εσόδων/κερδοφορίας.

9 Οικονομικό σχέδιο Περιγράψτε ένα οικονομικό σχέδιο υψηλού επιπέδου που καθορίζει το οικονομικό μοντέλο και τις υποθέσεις τιμολόγησης. –Αυτό το σχέδιο πρέπει να περιλαμβάνει τις αναμενόμενες ετήσεις πωλήσεις και τα κέρδη για την επόμενη τριετία. –Χρησιμοποιήστε περισσότερες από μία διαφάνειες για να καλύψετε επαρκώς αυτό το υλικό.

10 Απαιτήσεις πόρων Λίστα απαιτήσεων για τους παρακάτω πόρους: –Προσωπικό –Τεχνολογία –Οικονομικά –Διανομή –Προώθηση –Προϊόντα –Υπηρεσία

11 Κίνδυνοι και ανταμοιβές Συνοψίστε τους κινδύνους του προτεινόμενου έργου και πώς θα τους αντιμετωπίσετε. Αξιολογήστε τις αναμενόμενες ανταμοιβές, ιδιαίτερα αν αναζητείτε χρηματοδότηση.

12 Βασικά θέματα Βραχυπρόθεσμα –Αναγνωρίστε τις βασικές απόφάσεις και θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης. –Περιλάβετε τις συνέπειες από την αναβολή της απόφασης. Μακροπρόθεσμα –Αναγνωρίστε θέματα που χρήζουν μακροπρόθεσμης επίλυσης. –Περιλάβετε τις συνέπειες από την αναβολή της απόφασης. Αν αναζητείτε χρηματοδότηση, πρέπει να συγκεκριμενοποιήσετε τα θέματα που απαιτούν οικονομικούς πόρους για επίλυση.


Κατέβασμα ppt "Επωνυμία εταιρείας Επιχειρησιακό σχέδιο. Δήλωση αποστολής Δηλώστε ξεκάθαρα την μακροπρόθεσμη αποστολή της εταιρείας σας. –Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google