Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ελάτε να παίξουμε με τις προσκλήσεις! Πάτησε πάνω στη φατσούλα για να παίξεις το παιχνίδι! Από τη δασκάλα Βερονίκη Νικολάου-Χρυσοστόμου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ελάτε να παίξουμε με τις προσκλήσεις! Πάτησε πάνω στη φατσούλα για να παίξεις το παιχνίδι! Από τη δασκάλα Βερονίκη Νικολάου-Χρυσοστόμου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ελάτε να παίξουμε με τις προσκλήσεις! Πάτησε πάνω στη φατσούλα για να παίξεις το παιχνίδι! Από τη δασκάλα Βερονίκη Νικολάου-Χρυσοστόμου

3 Ποια πρόσκληση είναι η σωστή; Πάτησε στη σωστή φατσούλα για να προχωρήσεις! Ελάτε όλοι στα γενέθλιά μου που θα γίνουν το Σάββατο 28 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο Πάρκο της Ακρόπολης Σας περιμένω! Μαρία Αντωνίου Σας προσκαλούμε στο γάμο μας που θα γίνει στις 6 το απόγευμα στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη ΓΙΩΡΓΟΣ - ΜΑΡΙΑ

4 Μπράβο! Τα κατάφερες! Πάτησε πάνω στη φατσούλα για να συνεχίσεις το παιχνίδι!

5 Δοκίμασε ξανά! Πάτησε πάνω στη φατσούλα για να επιστρέψεις πίσω!

6 Τι λείπει από την πρόσκληση; Το γεγονός Η ημέρα Η ώρα Ο τόπος Το όνομα Σας προσκαλούμε στο γάμο μας που θα γίνει την Κυριακή 29 Απριλίου στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΑ Πάτησε πάνω στη σωστή φατσούλα για να προχωρήσεις!

7 Τα πήγες πολύ καλά! Πάτησε πάνω στη φατσούλα για να προχωρήσεις!

8 Δοκίμασε και πάλι! Πάτησε πάνω στη φατσούλα για να επιστρέψεις πίσω!

9 Ποια πρόσκληση ταιριάζει καλύτερα για γενέθλια; Πάτησε πάνω στη σωστή φατσούλα !

10 Παίξε ξανά! Πάτησε πάνω στη φατσούλα για να επιστρέψεις πίσω!

11 Πήρες άριστα! Είσαι σπουδαίος παιχταράς!!! Πάτησε πάνω στη φατσούλα για να ξαναπαίξεις το παιχνίδι!


Κατέβασμα ppt "Ελάτε να παίξουμε με τις προσκλήσεις! Πάτησε πάνω στη φατσούλα για να παίξεις το παιχνίδι! Από τη δασκάλα Βερονίκη Νικολάου-Χρυσοστόμου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google