Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. Μια ασχολία που αγαπώ..! Από πολύ μικρή το όνειρο μου ήταν να μπω σε μια ομάδα και να κάνω συγχρονισμένη κολύμβηση. Παρακολουθούσα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. Μια ασχολία που αγαπώ..! Από πολύ μικρή το όνειρο μου ήταν να μπω σε μια ομάδα και να κάνω συγχρονισμένη κολύμβηση. Παρακολουθούσα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

2 Μια ασχολία που αγαπώ..! Από πολύ μικρή το όνειρο μου ήταν να μπω σε μια ομάδα και να κάνω συγχρονισμένη κολύμβηση. Παρακολουθούσα αγώνες στην τηλεόραση και μου φαινόταν κάτι πολύ εντυπωσιακό και ξεχωριστό γι αυτό και μου τραβούσε το ενδιαφέρον. Εδώ και τέσσερα χρόνια λοιπόν έχω ξεκινήσει αυτό το άθλημα και έχω μπει σε μια ομάδα κάνοντας έτσι το όνειρο μου πραγματικότητα.

3 Λίγα λόγια για τη συγχρονισμένη.. Η συγχρονισμένη κολύμβηση είναι ένα άθλημα που λόγω της δυσκολίας του, απαιτεί αφοσίωση εάν θες να προχωρήσεις. Συνδυάζει μπαλέτο με κολύμβηση και γι αυτό το λόγο πρέπει να έχεις αντοχή μέσα στο νερό,πολύ καλή τεχνική και κίνηση,σωστή έκφραση,μεγάλη ευλυγισία,όπως και να αφιερώνεις πολλές ώρες έτσι ώστε να βελτιώσεις όλα αυτά τα στοιχεία.

4

5 Οι καθημερινές μου προπονήσεις.. Όπως ανέφερα και παραπάνω πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο άθλημα. Οι προπονήτριες μας είναι αυστηρές και απαιτητικές και αυτό γιατί θέλουν να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Όταν κάνουμε κάτι λάθος μας βάζουν να το κάνουμε ξανά και ξανά μέχρι να το πετύχουμε πράγμα που μερικές φορές με κουράζει..!

6 Επιτυχίες-Αποτυχίες και συναισθήματα..!! Ακόμα και στην πιο μικρή μου επιτυχία το συναίσθημα που με συνεπαίρνει είναι απερίγραπτο. Παίρνω μεγάλη αυτοπεποίθηση και ευχαρίστηση και νιώθω πως οι κόποι μου δικαιώνονται και πως δεν κουράζομαι για το τίποτα.

7 ...συνέχεια!! Από την άλλη πλευρά,όποτε βιώνω μια αποτυχία,από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη,νιώθω μια μικρή απογοήτευση στην αρχή,η οποία όμως δεν με παίρνει από κάτω ούτε και με κάνει να τα παρατήσω. Αντιθέτως μου δίνει περισσότερο πείσμα για να προσπαθήσω να βελτιωθώ και την επόμενη φορά να τα καταφέρω!

8 Η γενική μου γνώμη! Όπως και να έχει,πλέον η συγχρονισμένη έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου και σε καμία περίπτωση δε θέλω να την αφήσω. Είναι κάτι που με χαλαρώνει και με κάνει να ξεχνιέμαι να αφήνομαι και να περνάω καλά. Πιστεύω αυτό είναι που μετράει,αυτό που κάνουμε πάνω απ' όλα να μας ευχαριστεί και να το απολαμβάνουμε..,μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε κάτι!

9 Εντυπωσιακές φιγούρες.!!


Κατέβασμα ppt "ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. Μια ασχολία που αγαπώ..! Από πολύ μικρή το όνειρο μου ήταν να μπω σε μια ομάδα και να κάνω συγχρονισμένη κολύμβηση. Παρακολουθούσα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google