Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε για τον αθλητισμό, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλλα και στο τρόπο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε για τον αθλητισμό, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλλα και στο τρόπο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1  Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε για τον αθλητισμό, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλλα και στο τρόπο που αθλούνται το καθένα ξεχωριστά. Αρχικά είδαμε πως κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι άντρες γυμνάζονται περισσότερο από τις γυναίκες.

2 ΑΝΤΡΕΣ Α : καθημερινά, Β : τρείς φορές την εβδομάδα, Γ : μία φορά την εβδομάδα Δ : πολύ σπάνια, Ε : τίποτα από τα παραπάνω

3  Στη συνέχεια, χωρίσαμε τον τρόπο άθλησης σε διάφορες κατηγορίες ( π. χ ατομικός / ομαδικός αθλητισμός, γυμναστήριο κ. α ) και τα αποτελέσματα της s τατιστικής έδειξαν ότι, οι γυναίκες προτιμούν την άσκηση στο γυμναστήριο αλλά και σε ατομικά αθλήματα, σε αντίθεση με τους άντρες που αθλούνται και αυτοί στο γυμναστήριο, αλλά έχουν ως πρώτη τους επιλογή τα ομαδικά αθλήματα.

4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΤΡΕΣ Α : γυμναστήριο, Β : ομαδικό άθλημα, Γ : ατομικό άθλημα

5 . Όσον αφορά το γιατί επιλέγει κανείς να αθληθεί, πάνω από τις μισές γυναίκες απάντησαν πως γυμνάζονται για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση ή να τη διατηρήσουν. Από την άλλη πλευρά οι άντρες έδειξαν με την απάντησή τους πως οι μισοί γυμνάζονται για τη δική τους ψυχαγωγία και ευχαρίστηση, ενώ οι υπόλοιποι όπως και οι γυναίκες για τη καλή φυσική κατάσταση.

6 ΑΝΤΡΕΣ Α : για λόγους υγείας, Β : για λόγους ψυχαγωγίας, Γ : για να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση, Δ : άλλο

7  Τέλος σημαντικό είναι να επισημάνουμε πως και τα δύο φύλλα, προσπαθούν, όσο το δυνατόν περισσότερο, να συνδυάσουν τη γυμναστική που κάνουν, με τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή, ώστε να επιτύχουν τη σωστή λειτουργία του οργανισμού τους.

8 Α : ναι, Β : όχι


Κατέβασμα ppt " Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε για τον αθλητισμό, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλλα και στο τρόπο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google