Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

S TEVE J OBS ΜΑΘΉΤΡΙΕΣ: ΔΑΝΑΗ, ΜΑΡΙΑ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΖΩΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ APPLE ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ APPLE ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ APPLE Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "S TEVE J OBS ΜΑΘΉΤΡΙΕΣ: ΔΑΝΑΗ, ΜΑΡΙΑ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΖΩΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ APPLE ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ APPLE ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ APPLE Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 S TEVE J OBS ΜΑΘΉΤΡΙΕΣ: ΔΑΝΑΗ, ΜΑΡΙΑ

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΖΩΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ APPLE ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ APPLE ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ APPLE Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ EIKONEΣ

3 Η ΖΩΗ ΤΟΥ Ο Στηβ Τζομπς: γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1955 στο Σαν Φρανσίσκο στην Καλιφόρνια (Η.Π.Α.) πέθανε στις 5 Οκτωβρίου 2011 όταν ήταν 56 ετών στο Πάλο Άλτο στην Καλιφόρνια (Η.Π.Α.)

4 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ήταν παντρεμένος με την Λόριν Πάουελ Τζομπς. Είχε τέσσερα παιδιά τηνΛίζα Μπρέναν- Τζομπς, την Έριν Τζομπς, τον Ίβ Τζομπς και την Ριντ Τζομπς.

5 ΓΕΝΙΚΑ Ήταν μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στον χώρο της τεχνολογίας. Έχει χαρακτηριστεί ως οραματιστής στον χώρο των υπολογιστών και πολλές ιδέες του άλλαξαν τον τρόπο που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία.

6 IΔΡYΣΗ ΤΗΣ APPLE O Στιβ Τζομπς ίδρυσε την apple μαζί με τον Στίβεν Βόζνιακ, στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

7 ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ APPLE H οικονομική επιτυχία της Apple οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιχειρηματική ικανότητα του Στιβ Τζομπς. Το 1985 αποχώρησε ύστερα από διαφωνίες. Η επιστροφή του Στηβ Τζομπς στην Apple θεωρείται κρίσιμης σημασίας για την επιβίωση της εταιρίας. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια και με την αναδιάρθρωση των προϊόντων και τμημάτων της, με τη συνεχιζόμενη υποστήριξη της πλατφόρμας Macintosh για 5 χρόνια, η Apple γίνεται ξανά κερδοφόρα.

8 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ APPLE Το 1986 ίδρυσε την εταιρεία NeXT, μια εταιρεία που αρχικά επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη ακριβών υπολογιστών Με την αγορά της NeXT από την Apple το 1996, το NeXTSTEP αποτέλεσε τη βάση για το λειτουργικό σύστημα MAC OS X υπολογιστών/ σταθμών εργασίας.

9 Ιδιαίτερα σημαντική, επιχειρηματικά, ήταν η κίνηση της Apple στον χώρο της μουσικής.

10 Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΒ ΤΖΟΜΠΣ Φημιζόταν για τον σκληρό τρόπο διαχείρισης καθώς και για τον αυταρχικό τρόπο αντιμετώπισης των υπαλλήλων της εταιρίας.

11 ΕΙΚΟΝΕΣ

12

13 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "S TEVE J OBS ΜΑΘΉΤΡΙΕΣ: ΔΑΝΑΗ, ΜΑΡΙΑ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΖΩΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ APPLE ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ APPLE ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ APPLE Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google