Κατέβασμα παρουσίασης
Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε
ΔημοσίευσεἨλύσια Τρικούπη Τροποποιήθηκε πριν 9 χρόνια
1
TOMATO SAUCE
2
ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Η ντομάτα ήρθε στη Ευρώπη από το Νέο Κόσμο (Αμερική), το 1521 μετά την κατάκτηση των Αζτέκων από τους Ισπανούς Μια από τις βασικές, μητρικές, σάλτσες και μία από τις πιο σημαντικές σάλτσες στην Ελληνική, Κυπριακή και Ιταλική κουζίνα Διαφορά φαγητά γίνονται με βάση τη σάλτσα αυτή.
3
ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ συνέχεια Η κλασσική γαλλική συνταγή της σάλτσας είναι με χοιρινό μπέικον και ρου. Απο τότε πολλές παραλλαγές της μητρικής αυτής σάλτσας έγιναν. Σήμερα η σάλτσα είναι πιο ελαφριά με μόνο λίγα βασικά υλικά στη συνταγή. Κρεμμύδι, σκόρδο, πάστα ντομάτας και ντομάτες
Παρόμοιες παρουσιάσεις
© 2024 SlidePlayer.gr Inc.
All rights reserved.