Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα προβλήματα της ελληνικής τηλεόρασης Προτάσεις για αντιμετώπισή τους (Λύσεις)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα προβλήματα της ελληνικής τηλεόρασης Προτάσεις για αντιμετώπισή τους (Λύσεις)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τα προβλήματα της ελληνικής τηλεόρασης Προτάσεις για αντιμετώπισή τους (Λύσεις)

2 Λύσεις α’  Παρακολούθηση προγραμμάτων από το Ε.Σ.Ρ. και επιβολή προστίμων, περιορισμών ή και απαγόρευσης μετάδοσης προγραμμάτων  Παρέμβαση του κράτους για την ορθή λειτουργία του Ε.Σ.Ρ. και την τήρηση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών  Συστηματική καλλιέργεια του κοινού (εκπαίδευση και παιδεία) προς την κατεύθυνση της εγρήγορσης, της ανάπτυξης κριτικής σκέψης, της διαμόρφωσης τηλε-οπτικού γραμματισμού για τον προσανατολισμό μέσα στο επικίνδυνο τηλεοπτικό τοπίο

3 Λύσεις β’  Συμβολή των λοιπών φορέων αγωγής (οικογένεια, πολιτιστικοί σύλλογοι κ.τ.ό.) στην κατεύθυνση της ενημέρωσης των νέων, κυρίως, για τους κινδύνους που κρύβει η τηλεοπτική πραγματικότητα της χώρας  Ευθύνη των πνευματικών ανθρώπων να παρεμβούν δημόσια (ομιλίες, διαλέξεις, συγκεντρώσεις, συνεντεύξεις κ. ά.) προς την παρουσίαση των ίδιων κινδύνων  Ευθύνη του κάθε ανθρώπου χωριστά να αντιδράσει στην προβληματική και αντικοινωνική τακτική πολλών τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και των θεσμών (Κυβέρνηση, Ε.Σ.Ρ.)


Κατέβασμα ppt "Τα προβλήματα της ελληνικής τηλεόρασης Προτάσεις για αντιμετώπισή τους (Λύσεις)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google