Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πολωνία Η Πολωνία, επίσημα Δημοκρατία της Πολωνίας πολωνικά: Rzeczpospolita Polska, είναι χώρα της ανατολικής Ευρώπης που συνορεύει με τη Γερμανία, την.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πολωνία Η Πολωνία, επίσημα Δημοκρατία της Πολωνίας πολωνικά: Rzeczpospolita Polska, είναι χώρα της ανατολικής Ευρώπης που συνορεύει με τη Γερμανία, την."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 πολωνία Η Πολωνία, επίσημα Δημοκρατία της Πολωνίας πολωνικά: Rzeczpospolita Polska, είναι χώρα της ανατολικής Ευρώπης που συνορεύει με τη Γερμανία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, τη Λιθουανία και τη Ρωσία (συγκεκριμένα με την επαρχία... Βικιπαίδεια Η Πολωνία, επίσημα Δημοκρατία της Πολωνίας πολωνικά: Rzeczpospolita Polska, είναι χώρα της ανατολικής Ευρώπης που συνορεύει με τη Γερμανία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, τη Λιθουανία και τη Ρωσία (συγκεκριμένα με την επαρχία... ΒικιπαίδειαΒικιπαίδεια Πρωτεύουσα: Βαρσοβία Πρωτεύουσα: Βαρσοβία ΠρωτεύουσαΒαρσοβία ΠρωτεύουσαΒαρσοβία Κωδικός κλήσης: 48 Κωδικός κλήσης: 48 Κωδικός κλήσης Κωδικός κλήσης Νόμισμα: Ζλότι Νόμισμα: Ζλότι Νόμισμα Πληθυσμός: 38,54 εκατομμύρια (2012)Παγκόσμια Τράπεζα Πληθυσμός: 38,54 εκατομμύρια (2012)Παγκόσμια Τράπεζα Πληθυσμός38,54 εκατομμύρια (2012)Παγκόσμια Τράπεζα Πληθυσμός38,54 εκατομμύρια (2012)Παγκόσμια Τράπεζα Ποσοστό ανεργίας: 10,4% (Σεπ 2013)Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία Ποσοστό ανεργίας: 10,4% (Σεπ 2013)Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία Ποσοστό ανεργίας10,4% (Σεπ 2013)Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία Ποσοστό ανεργίας10,4% (Σεπ 2013)Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία Επίσημη γλώσσα: Πολωνική γλώσσα Επίσημη γλώσσα: Πολωνική γλώσσα Επίσημη γλώσσα Επίσημη γλώσσα

2 Πωλονικη εκπαίδευση Η τεχνική σχολή ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1968 από μία εταιρία αζώτου. Από το 1968 έως το 2009 έχουν αποφοιτήσει 1017 άτομα συμπεριλαμβανομένων σε αυτά και 46 γυναίκες. Αρχικά άνηκε στο κράτος, αργότερα ιδιωτικοποιήθηκε. Η τεχνική σχολή ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1968 από μία εταιρία αζώτου. Από το 1968 έως το 2009 έχουν αποφοιτήσει 1017 άτομα συμπεριλαμβανομένων σε αυτά και 46 γυναίκες. Αρχικά άνηκε στο κράτος, αργότερα ιδιωτικοποιήθηκε. Τώρα ανήκει στον όμιλο Kaefer S.A. Τώρα ανήκει στον όμιλο Kaefer S.A.

3 δίπλωμα δίπλωμα Τελειώνοντας τα 3 χρόνια εκπαίδευσης, ο μαθητευόμενος παίρνει ένα πιστοποιητικό από τη σχολή, το οποίο είναι η αξιολόγηση της σχολής. Τελειώνοντας τα 3 χρόνια εκπαίδευσης, ο μαθητευόμενος παίρνει ένα πιστοποιητικό από τη σχολή, το οποίο είναι η αξιολόγηση της σχολής. Στη συνέχεια δίνει εξετάσεις οι οποίες είναι κρατικές αποκτώντας κρατικό πτυχίο. Στη συνέχεια δίνει εξετάσεις οι οποίες είναι κρατικές αποκτώντας κρατικό πτυχίο. Το πτυχίο αυτό είναι αποδεκτό και στην Ευρώπη. Το πτυχίο αυτό είναι αποδεκτό και στην Ευρώπη. Για να εργαστεί κάποιος δεν είναι υποχρεωτικό να έχει πτυχίο. Υπάρχουν και εμπειροτέχνες. Σε κάθε περίπτωση όμως, προτιμούνται οι πτυχιούχοι. Για να εργαστεί κάποιος δεν είναι υποχρεωτικό να έχει πτυχίο. Υπάρχουν και εμπειροτέχνες. Σε κάθε περίπτωση όμως, προτιμούνται οι πτυχιούχοι.

4 πολωνική πολιτική πολωνική πολιτική Ο Γκρέγκορζ Λάτο (πολωνικά: Grzegorz Lato, Μάλμπορκ, Πολωνία, 8 Απριλίου 1950 -...) είναι παλαίμαχος διεθνής Πολωνός ποδοσφαιρισ τής που αγωνιζόταν ως επιθετικός. Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ασχολήθηκε με την πολιτική και από το 2008 είναι πρόεδρος της Πολωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο Γκρέγκορζ Λάτο (πολωνικά: Grzegorz Lato, Μάλμπορκ, Πολωνία, 8 Απριλίου 1950 -...) είναι παλαίμαχος διεθνής Πολωνός ποδοσφαιρισ τής που αγωνιζόταν ως επιθετικός. Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ασχολήθηκε με την πολιτική και από το 2008 είναι πρόεδρος της Πολωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.πολωνικάΜάλμπορκΠολωνία8 Απριλίου1950Πολωνός2008πολωνικάΜάλμπορκΠολωνία8 Απριλίου1950Πολωνός2008

5 Πολωνικός χάρτης

6 πολωνικά πολωνικά Γεία σου Γεία σου Cześć Cześć Co masz na imię Co masz na imię Πως σε λένε ; Πως σε λένε ;


Κατέβασμα ppt "Πολωνία Η Πολωνία, επίσημα Δημοκρατία της Πολωνίας πολωνικά: Rzeczpospolita Polska, είναι χώρα της ανατολικής Ευρώπης που συνορεύει με τη Γερμανία, την."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google