Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

2 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Η άσκηση του επαγγέλματος του προπονητή, κατά το Νόμο 2725/99, επιτρέπεται μόνο στον κάτοχο της σχετικής, άδειας προπονητή στίβου που χορηγεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Για τη χορήγηση της ειδικής άδειας άσκησης του επαγγέλματος του προπονητή απαιτείται: Πτυχίο Τµήµατος Επιστήµης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού(Τ.Ε.Φ.Α.Α.), µε κύρια ή πρώτη ειδικότητα στο συγκεκριμένο άθληµα, ή ισότιµης σχολής της αλλοδαπής ή δίπλωµα – πτυχίο, της σχολής προπονητών αναγνωρισμένων σχολών προπονητών του εξωτερικού.

3 Προπονητή έχουν υποχρέωση να απασχολούν τα αθλητικά σωματεία, που καλλιεργούν ατοµικό άθληµα και έχουν αθλητές στη δύναµή τους ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

4 Κάθε προπονητής συμβάλλεται υποχρεωτικά εγγράφως µε τον αθλητικό φορέα στον οποίο παρέχει τις υπηρεσίες του µε πλήρη, μερική ή περιοδική απασχόληση εξαρτημένης εργασίας. Η σχετική σύμβαση, για να είναι έγκυρη, απαιτείται να κατατεθεί και να θεωρηθεί από την αρµόδια ∆.Ο.Υ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

5 ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Η απασχόληση προπονητή είναι απαραίτητη πλέον προϋπόθεση, για να χρηματοδοτείται και επιχορηγείται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΣΕΓΑΣ. Η απασχόληση προπονητή είναι απαραίτητη πλέον προϋπόθεση, για να χρηματοδοτείται και επιχορηγείται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΣΕΓΑΣ. ∆εν επιτρέπεται επιχορήγηση, σε Αθλητικό Σωματείο που δεν απασχολεί προπονητή κατά τις διατάξεις του ισχύοντος Νόμου. Ν. 2725 / 99 (άρθρο 50,παρ.6) ∆εν επιτρέπεται επιχορήγηση, σε Αθλητικό Σωματείο που δεν απασχολεί προπονητή κατά τις διατάξεις του ισχύοντος Νόμου. Ν. 2725 / 99 (άρθρο 50,παρ.6)

6 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ Ε.Α.Σ. Τα σωματεία που μετέχουν στα πρωταθλήματα (διασυλλογικά ή πανελλήνια) είναι υποχρεωμένα να δηλώνουν στις ΕΑΣ, τους προπονητές στην αρχή κάθε περιόδου και όχι αργότερα της 15ης Δεκεμβρίου κάθε έτους.

7 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ Ε.Α.Σ. Προπονητής ο οποίος δηλώνεται για πρώτη φορά στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., ως προπονητής σωματείου του στίβου, θα πρέπει να επισυνάπτει την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. (ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ, άρθρο 12, προπονητές)

8 Σ.Ε.Γ.Α.Σ. – ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΡΟΧΩΝ Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. μετά τη μεγάλη περικοπή του προϋπολογισμού του από τη Γ.Γ.Α. και για το 2014, διατηρεί το πλαίσιο παροχών προς τα Σωματεία και τους Σωματειακούς Προπονητές του Στίβου, σύμφωνα με τα παρακάτω:  ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Χρηματική ενίσχυση στα 160 πρώτα σωματεία της αξιολόγησης.  ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΙΜ ΓΙΑ ΤΟΥ 40 ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Αφορά σύστημα πριμοδότησης για τους 40 πρώτους Σωματειακούς Προπονητές, αναλόγως την αγωνιστική παρουσία των αθλητών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και διεθνείς αγώνες των κατηγοριών Ε/Ν και Π/Κ.


Κατέβασμα ppt "ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google