Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α./ Γ.Γ.Δ.Δ. - Η.Δ. ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: > ΚΕΡΚΥΡΑ - ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, 10 - 12 - 2003 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΑΗ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ/

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α./ Γ.Γ.Δ.Δ. - Η.Δ. ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: > ΚΕΡΚΥΡΑ - ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, 10 - 12 - 2003 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΑΗ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ/"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α./ Γ.Γ.Δ.Δ. - Η.Δ. ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: > ΚΕΡΚΥΡΑ - ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, 10 - 12 - 2003 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΑΗ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ/ Δ/ ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: >

2 Α. Η ΚΑΤ΄ ΑΡΧΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ > ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ > ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ. Ο ΑΠΑΛΕΙΦΘΕΙΣ ΟΡΟΣ ΤΗΣ > ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΣΤΗΝ Ε.Μ.Α. ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.

3 Β΄. ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΑΥΤΟΥ. Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ( ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ) ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ. Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΞΑΣΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΕΙΔΩ.

4 Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ. Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. Η ΥΠΑΡΞΗ ΛΙΣΤΑΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΧΡΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΗ ( ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ) ΚΑΙ ΑΠΛΗ. ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

5 Γ΄. Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΒΛΗΘΕΙ Η ΟΔΗΓΙΑ. ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ.


Κατέβασμα ppt "ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α./ Γ.Γ.Δ.Δ. - Η.Δ. ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: > ΚΕΡΚΥΡΑ - ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, 10 - 12 - 2003 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΑΗ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ/"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google