Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι δύσκολοι Κανόνες Rule 62 Rule 66 Rule 69 Rule 42.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι δύσκολοι Κανόνες Rule 62 Rule 66 Rule 69 Rule 42."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οι δύσκολοι Κανόνες Rule 62 Rule 66 Rule 69 Rule 42

2 Κανόνας 62 - Αποκατάσταση
Αποκατάσταση μπορεί να ζητηθεί από: Ένα σκάφος (Κανόνας 60.1 (b)) Την Επιτροπή Αγώνων (Κανόνας 60.2 (b)) ή Η Επιτροπή Ενστάσεων μπορεί να συνεδριάσει για να εξετάσει μία αποκατάσταση. (Κανόνας 60.3 (b))

3 Κανόνας 62 - Αποκατάσταση
Μια αίτηση αποκατάστασης ή μία απόφαση της Επιτροπής Ενστάσεων να εξετάσει μια αποκατάσταση πρέπει να βασίζεται στο ότι: Η σειρά τερματισμού του σκάφους έγινε σημαντικά χειρότερη ……. Χωρίς δικό του λάθος…..

4 Κανόνας 62 - Αποκατάσταση
Οι λέξεις κλειδί είναι: Η σειρά τερματισμού του σκάφους έγινε σημαντικά χειρότερη ……. και Χωρίς δικό του λάθος…..

5 Κανόνας 62 - Αποκατάσταση
Κανόνας Αποκατάσταση Μόνο εάν ισχύουν αυτές οι 2 προϋποθέσεις …… Μπορούμε να σκεφθούμε να δώσουμε αποκατάσταση….. Αλλά μόνο εάν η θέση το σκάφους έγινε χειρότερη λόγω 1 από τις πάρα κάτω 4 περιπτώσεις. !

6 Κανόνας 62 - Αποκατάσταση
(a) εσφαλμένη ενέργεια ή παράλειψη της Επιτροπής Αγώνων ή της Επιτροπής Ενστάσεων. (b) Τραυματισμός ή υλικές ζημιές από άλλο σκάφος που παραβίαζε κανόνα του Μέρους 2 ή από σκάφος που δεν αγωνιζόταν και έπρεπε να κρατηθεί μακριά. (c ) παροχή βοήθειας (εξαιρουμένου του ίδιου ή του πληρώματος του) σύμφωνα μα τον Κανόνα 1.1, ή …..

7 Κανόνας 62 - Αποκατάσταση
(d) ένα σκάφος εναντίον του οποιου έχει υποβληθεί ποινή σύμφωνα με με τον Κανόνα 2 ή έχουν ληφθεί εναντίον του πειθαρχικά μέτρα σύμφωνα με τον Κανόνα 69.1 (b)

8 Κανόνας 2 Ευ Αγωνίζεσθαι: Ένα σκάφος και ο ιδιοκτήτης του πρέπει να αγωνίζονται σύμφωνα με τις αναγνωρισμένες αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και του αθλητικού πνεύματος. Η ποινή θα είναι DNE

9 Κανόνας 62 – Αποκατάσταση
Χρονικό όριο: Μόνο όσον αφορά τις ενστάσεις! Το Χρονικό όριο θα επεκτείνεται εάν υπάρχει σοβαρός λόγος να γίνει. Η αίτηση πρέπει να γίνει εγγράφως Δεν χρειάζεται κόκκινη σημαία

10 Κανόνας 66 – Επανάληψη εκδίκασης
Κανόνας 66 – Επανάληψη εκδίκασης Πότε ? Εάν η Επιτροπή Ενστάσεων αποφασίσει ότι όσως έχει κάνει ένα σοβαρό λάθος. Όταν νέα σοβαρά στοιχεία παρουσιαστούν εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος. Τα στοιχεία δεν ήταν διαθέσημα κατά την ώρα της πρώτης εκδίκασης.

11 Κανόνας 66 – Επανάληψη εκδίκασης
Κανόνας 66 – Επανάληψη εκδίκασης Χρονικό όριο: 24 ώρες αφότου ένας διάδικος ενημερώθηκε για την απόφαση. Το χρονικό όριο μπορεί να μειωθεί: αυτό συνηθίζεται να γίνεται την τελευταί ημέρα μιάς σειράς ιστιοδρομιών ………..

12 Κανόνας 66 – Επανάληψη εκδίκασης
Κανόνας 66 – Επανάληψη εκδίκασης Διαδικασία: Να έχεις ανοιχτό μυαλό; Εξέτασε τα επιχειρήματα και τα στοιχεία που θα φέρει ο διάδικος. Βεβαιώσου ότι πιθανόν να έχει γίνει κάποιο λάθος. Ή έάν υπάρχουν νέα στοιχεία που δεν ήταν διαθέσημα κατά την πρώτη ακρόαση……. Επανάλαβε την εκδίκαση μόνο εάν πληρούνται οι προυποθέσεις

13 Κανόνας 66 – Επανάληψη εκδίκασης
Κανόνας 66 – Επανάληψη εκδίκασης Συμβουλή: Ποτέ μη απόρρίψεις ένα διάδικό που ζητά επανάληψη της εκδίκασης: Άκουσε τον, δώσε του την ευκαιρία να παρουσιάσει τα επιχειρήματα του αλλά……. Πληροφόρησέ τον ότι η εκδίκαση δεν θα επαναληφθει εάν δεν αποφασίσεις ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις….

14 Κανόνας 66 - Επανεκδίκαση
Να είσαι ανοικτόμυαλος. Εάν έχεις κάνει ένα λάθος μη φοβηθείς να το παραδεχθείς και να το διορθώσεις. Είμαστε άνθρωποι. Εάν τα νέα στοιχεία δεν είναι όπως παρουσιάζονται, μην διστάσεις να επαναβεβαιώσεις την προηγούμενη απόφαση σου. Οι αγωνιζόμενοι περιμένουν σωστή μεταχείρηση !

15

16 Κανόνας 69 – Κακή διαγωγή σοβαράς μορφης
Κανόνας 69 – Κακή διαγωγή σοβαράς μορφης Αυτό δεν είναι μία ένσταση. Η εκδίκαση μπορεί να προκληθεί μόνο από την Επιτροπή Ενστάσεων. …. Ποιός θα ενημερώσει τον αγωνιζόμενο εγγράφως.

17 Κανόνας 69 – Κακή διαγωγή σοβαράς μορφης
Κανόνας 69 – Κακή διαγωγή σοβαράς μορφης Η Επιτροπή Ενστάσεων θα αποτελλείται από τουλάχιστον 3 μέλη Η εκδίκαση θα γίνει σύμφωνα με τους Κανόνες: 63.2 Χρόνος & Τόπος Ακροάσεων, χρόνος προετοιμασίας των διαδίκων 63.3 Δικαίωμα παραστάσεως 63.4 Ενδιαφερόμενα Μέρη 63.6 Λήψη μαρτυρικών καταθεσεων και διαπίστωση γεγονότων

18 Κανόνας 69 – Κακή διαγωγή σοβαράς μορφης
Κανόνας 69 – Κακή διαγωγή σοβαράς μορφης Ποινές: Προειδοποίηση Εξαίρεση από: Αγώνα Υπόλοιπους αγώνες ή σειρές ιστιοδρομιών Όλες τις σειρές Άλλες ποινές εντός της δικαιοδοσίας της Επιτροπής Ενστάσεων Ενημέρωση της Εθνικής Αρχής για όλες της ποινές πλην της Προειδοποίησης.

19


Κατέβασμα ppt "Οι δύσκολοι Κανόνες Rule 62 Rule 66 Rule 69 Rule 42."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google