Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Φέτος τα Χριστούγεννα βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε στα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση την φροντίδα που χρειάζονται.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Φέτος τα Χριστούγεννα βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε στα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση την φροντίδα που χρειάζονται."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Φέτος τα Χριστούγεννα βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε στα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση την φροντίδα που χρειάζονται.

2 Τα παιδιά με αναπηρίες χρειάζονται ολοκληρωμένη φροντίδα. Στηρίξτε μας για να συνεχίσουμε να παρέχουμε όλες τις θεραπείες και την ειδική διαπαιδαγώγηση που χρειάζονται. Η οικονομική κρίση δεν πρέπει να στερήσει από τα παιδιά τις δεξιότητες και την ανεξαρτησία που μπορούν να κατακτήσουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες μας

3 Γιατί τα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση χρειάζονται … Φυσιοθεραπεία

4 … χρειάζονται … Εργοθεραπεία

5 … χρειάζονται … Λογοθεραπεία

6 … χρειάζονται … Ειδική διαπαιδαγώγηση και κοινωνικοποίηση

7 Η μείωση της κρατικής επιχορήγησης καθιστά επιτακτική την αύξηση των δωρεών για την απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου μας που μετρά τέσσερις δεκαετίες κοινωνικής προσφοράς προς τα παιδιά με αναπηρία και τις οικογένειες τους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Φραγκίσκο Λεβαντή. (τηλ. 210.2825622, 6942.460.868, e-mail:ike@otenet.gr) Το Χατζηπατέρειο «Κ.Α.Σ.Π.» είναι το βασικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας το οποίο είναι κοινωφελής οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα σε παιδιά με εγκεφαλική παράλυση και άλλες αναπηρίες.


Κατέβασμα ppt "Φέτος τα Χριστούγεννα βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε στα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση την φροντίδα που χρειάζονται."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google