Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΞΟΝΑΣ ΔΡΑΣΗΣ : ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΕΜΑ : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΞΟΝΑΣ ΔΡΑΣΗΣ : ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΕΜΑ : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΞΟΝΑΣ ΔΡΑΣΗΣ : ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΕΜΑ : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΞΟΝΑΣ ΔΡΑΣΗΣ : ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΕΜΑ : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

2 ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Η καρδιά του παιδιού UNICEF Ίδρυμα για το παιδί και την Οικογένεια

3 Η καρδιά του παιδιού Έτος ίδρυσης : Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1983 από γονείς καρδιοπαθών παιδιών. Σκοπός του συλλόγου : Η κοινωνική και οικονομική υποστήριξη των παιδιών που πάσχουν από συγγενείς ή επίκτητες καρδιοπάθειες και των οικογενειών τους.

4 Η καρδιά του παιδιού Διαλέξαμε αυτή την οργάνωση διότι βοηθάει τα παιδιά να ξεπεράσουν το πρόβλημα υγείας τους και να έχουν μια καλύτερη ζωή.

5 UNICEF H UNICEF, Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά, ιδρύθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1946.

6 UNICEF Σκοπός της unicef : Υποστηρίζει τα παιδιά και τις γυναίκες  στους τομείς της υγείας, της διατροφής, της εκπαίδευσης, της ύδρευσης και της υγιεινής καθώς και των παιδιών που χρειάζονται ειδική φροντίδα και προστασία.

7 UNICEF Επιλέξαμε την UNICEF γιατί είναι γνωστή οργάνωση και θα θέλαμε να ευαισθητοποιήσουμε και άλλους ανθρώπους που δεν έχουν συμβάλλει ακόμα στο έργο της.

8 Ίδρυμα για το παιδί και την οικογένεια
Το Ίδρυμα για το Παιδί και την Οικογένεια είναι κοινωφελές ίδρυμα, ιδιωτικού δικαίου κι ανθρωπιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Έχει έδρα στην Αθήνα. 

9 Ίδρυμα για το παιδί και την οικογένεια
Φιλοδοξία τους είναι : Να μικραίνουν χρόνο με το χρόνο οι αριθμοί που αναφέρονται στα παιδιά-θύματα αδικίας, κακομεταχείρισης, στέρησης . Να μεγαλώνουν και να ενισχύονται οι οικογενειακοί και κοινωνικοί δεσμοί που διασφαλίζουν τις κατάλληλες συνθήκες για το παιδί και την οικογένεια.

10 Ίδρυμα για το παιδί και την οικογένεια
To επιλέξαμε διότι στην εποχή που βρισκόμαστε πολλές οικογένειες έχουν προβλήματα μεταξύ τους και θα πρέπει να παρέχεται μια βοήθεια προς αυτούς.

11 Πού θα θέλαμε να συμμετάσχουμε
Θα θέλαμε να συμμετάσχουμε στην οργάνωση «Η καρδιά του παιδιού» γιατί η υγεία των παιδιών και ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει και σαν παιδιά και εμείς θα θέλαμε να είμαστε υγιείς και να χαρούμε την κάθε στιγμή της ζωής μας.

12 DESIGN SIGN SIGN SIGN PICTURE SIGN TEXT PICTURE SIGN PICTURE PICTURE

13 Αξίζουν να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Βοήθησέ τα και εσύ λοιπόν.
Κοίτα αυτά τα παιδιά . Αξίζουν να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Βοήθησέ τα και εσύ λοιπόν.

14 DESIGN 2ου εναλλακτικού σχεδίου
VIDEO SIGN IMAGE

15 2ο εναλλακτικό σχέδιο

16 DESIGN 3ου εναλλακτικού σχεδίου
Animation Sign picture Photo Animation

17 3ο εναλλακτικό σχέδιο

18 Τελική επιλογή ηλεκτρονικής αφίσας
Η τελική μας επιλογή ήταν το 1ο σχέδιο . Το επιλέξαμε διότι ήταν πιο κοντά στις αρχικές μας ιδέες και πιστεύουμε ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή αν όχι η καλύτερη.

19 Αξιολόγηση εργασίας Όσο αναφορά την εργασία πιστεύουμε να σας άρεσε. Δεν είχαμε ξανακάνει κάτι τέτοιο και είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες ατέλειες. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Είχαμε καλή επιλογή φωτογραφιών και αξιοποίησή τους . Δύο από τα εναλλακτικά σχέδια ήταν πιο άδεια από ότι αυτό που επιλέξαμε. Κατά την διάρκεια των διακοπών δεν δουλέψαμε σχεδόν καθόλου πάνω στην εργασία και αυτό μας έκανε να πάμε λίγο πίσω, από την άποψη ότι θα μπορούσαμε να γεμίσουμε κι άλλο κάποια από τα εναλλακτικά σχέδια. Είχαμε animations , video και εικόνες. Στην αρχή διαφωνούσαμε για το DESIGN της εργασίας και για κάποια μεγάλα κείμενα , όμως μετά τα βρήκαμε.


Κατέβασμα ppt "ΑΞΟΝΑΣ ΔΡΑΣΗΣ : ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΕΜΑ : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google