Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ελλάδα μας …γλυκιά!!.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ελλάδα μας …γλυκιά!!."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ελλάδα μας …γλυκιά!!

2 Αν και περίμενα κάποιο κακό… όμως: Με όσα έχουν έρθει…
Άραγε, από πότε να μας είχαν ζώσει: Τα φίδια και οι σκόρπιοι; Αν και περίμενα κάποιο κακό… όμως: Με όσα έχουν έρθει… Έχω κυριολεκτικά χαζέψει.

3 Σε άλλη σελίδα από καιρό, ειρωνεύομαι το ‘Ελλάδα μας… γλυκιά’
Έτσι έπρεπε να είχαμε κάνει πριν από πολύ καιρό, όλοι μας. Κάποιοι, ελάχιστοι θέλω να πιστεύω, μας πούλησαν, μας ξανά πούλησαν, κι αντί ως χώρα να εισπράξουμε, ήρθαν να μάς πάρουν και… το βόδι!!

4 Αν όταν πήγαιναν να εισπράξουν από τα ταμεία, γίνονταν αυτό: Αν έτσι τους συλλαμβάνανε και τους κρεμάγανε!! Θα είχαμε πρόβλημα;;

5 Κι αν, έστω ένα χρόνο πριν, αν πιστεύαμε στο: Ελλάδα μας… γλυκιά!!
Ίσως να μην είχαμε το πρόβλημα σε τόσο μεγάλες διαστάσεις!!

6 Σ’ ετούτο τον πλανήτη, ανεξάρτητα τι γίνεται σε άλλους, υπάρχουν δύο βασικές μορφές θεών.
Η μία μορφή είναι των απλών καθημερινών ανθρώπων, όπως Χριστιανών, Μουσουλμάνων, Βουδιστών, Ινδουιστών…. και σίγουρα πολλών άλλων θεοτήτων

7 Η άλλη μορφή, αφορά τους μεγάλους, και την χρησιμοποιούν ως δόλωμα για να προσελκύουν τους μικρούς.
Είναι πολύ απλό, πρόκειται για το ΧΡΗΜΑ!!

8 Ο κόσμος καίγεται και το…… χτενίζεται
Τρόποι προσέλκυσης….. Όλα τα μέσα…..

9 Όμως, και για την δεύτερη μορφή, χρησιμοποιούνται πολλές φορές, ταχτικές της πρώτης!
Όλοι οι άνθρωποι, είμαστε αδέλφια, έτσι μας λέει η πρώτη. Όμως κάποιες φορές, και τα αδέλφια, δημιουργούν μεγάλα μίση μεταξύ τους. Κάποτε ο θεός, θέλησε να βοηθήσει δύο αδέλφια που είχαν μεγάλο μίσος μεταξύ τους:

10 Να μου βγάλεις το ένα μάτι!!
Ρώτησε τον έναν: Τι καλό θέλεις να σου κάνω; Πρόσεξε όμως, ότι κάνω σ’ εσένα, θα το κάνω διπλάσιο στον αδελφό σου!! Κι εκείνος απάντησε: Να μου βγάλεις το ένα μάτι!!

11 Έτσι λειτούργησε τα τελευταία χρόνια, η δεύτερη μορφή θεού!
Ρώτησε την Αμερική: Τι κακό θέλεις να σου κάνω; αλλά πρόσεξε, ότι κάνω σ’ εσένα θα το κάνω διπλάσια στις άλλες χώρες!! Να μου καταρρεύσεις την μισή οικονομία!! Έτσι κι έγινε!!

12 Αφού κατέρρευσε η τεράστια δύναμη, προσπαθούν να την ξανά στηρίξουν, καταρρέοντας οικονομίες όσο το δυνατόν περισσότερων άλλων χωρών.

13 Άραγε, πόσο να εισπράττουν
το κομμάτι; Να πάνε με το κιλό; Κι αν παρακολουθήσουμε τα σαρκοφάγα της ζούγκλας, θα δούμε ότι πρώτα τρώνε τα ζώα που δεν μπορούν να τρέξουν, που δεν μπορούν να κρυφτούν, που δεν τα προφυλάγουν άλλα ζώα πιο δυνατά!!

14 Κι αν μάλιστα είναι άρρωστα, ή πολύ μικρά, θα είναι το πρώτο πιάτο, για να τους ανοίξει η όρεξη.
Κι αφού δυναμώσουν τα σαρκοφάγα, θ’ αρχίσουν με την ησυχία τους, να κατασπαράζουν το μικρό κοπάδι, μετά το μεγαλύτερο, το μεγαλύτερο….

15 Τα μικρά και τα αρρωστημένα τα δικά μας, τα έφαγαν
Ελλάδα μας.. γλυκιά Τα μικρά και τα αρρωστημένα τα δικά μας, τα έφαγαν Και τώρα με την ησυχία τους, θ’ αρχίσουν το μικρό κοπάδι!!

16 Σσσσ…. Το ΔΝΤ μας βλέπει από πολύ ψηλά…

17 Ελλάδα μας … γλυκιά.

18 Πολλοί Έλληνες, όπως κι εγώ, ετούτη την εποχή, θέλουν να φύγουν από ετούτη τη χώρα, να την ξεχάσουμε, να την διαγράψουμε από μέσα μας, από το είναι μας!! Που να πάμε ρε παιδιά; όπου και να πάμε, σ’ όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρεθούμε, Έλληνες θα συναντήσουμε … και οι ξενιτεμένοι Έλληνες, δεν λένε απλώς: Ελλάδα μας… γλυκιά!!

19 Μάλλον, δεν το λένε καθόλου, δεν μπορούν να το πούνε, το έχουν τόσο βαθιά μέσα τους, που αν το πούνε έστω ελάχιστες φορές, φοβούνται ότι θα το χάσουν!! Δυστυχώς, οι παραμένοντες σ’ ετούτη τη χώρα, δεν γνωρίζουν, δεν έχουν αισθανθεί την έλλειψη της χώρας τους, για να την αγαπήσουν όσο οι Έλληνες του εξωτερικού!! Ελλάδα μας…. γλυκιά!!

20 Κράτα Έλληνα, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν ζεις
Κράτα Έλληνα, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν ζεις. Η Ελλάδα δεν είναι ένα γεωγραφικό μήκος και πλάτος, είναι πάνω απ’ όλα, ιδέα!! Όσα δολάρια, όσα ευρώ, όσος χρυσός κι αν κυκλοφορήσει, για οποιαδήποτε οικονομική μονάδα κι αν σκοτωθούν οι άνθρωποι του πλανήτη, η ιδέα ουδέποτε σκοτώνετε, έστω κι αν σκοτώσουν κάποιοι, όσους φέρουν αυτή την ιδέα.

21 Αλλοίμονο στους λαούς, που τη χώρα τους την έχουν κοστολογήσει με βάση το χρήμα και μόνο την γεωγραφική της θέση. Αλίμονο στους λαούς, που δεν έχουν ιστορία, και προσπαθούν να γράψουν τη σημερινή τους, πάνω σε δολάριο, σε ευρώ, σε δηνάριο, και σ’ οποιοδήποτε άλλο νόμισμα.

22 Τι φωτογραφία να βάλω, ώστε να φαίνεται η ιδέα;
Έχει ο καθένας την δική του, στην ψυχή του!! Επί τέλους, τα χρήματα, αργά ή γρήγορα θα ξοδευτούν, ενώ η ιδέα, δεν ξοδεύεται, κι ούτε φθείρετε, αντίθετα, όταν την πολεμούν, γίνεται πιο δυνατή!!

23 Δημόσιες ακολασίες ποντικιών
Ποιο ποντίκι γέννησε το άλλο; Ποιο είναι το πραγματικό; Αλήθεια, αυτοί οι άνθρωποι, όποιοι κι αν είναι, που διαχειρίζονται τον παγκόσμιο θεό, έχουν την εντύπωση ότι τελικά θα βγουν κερδισμένοι; Δεν θέλουν, ή δεν μπορούν να πιστέψουν, ότι και το χρήμα ξεκίνησε από ιδέα. Ο άνθρωπος έφτιαξε το χρήμα, κι όχι το αντίθετο!!

24 Μόνο τέτοιος πλούτος φέρνει φτώχια και… Καταστροφή Ας τους πει κάποιος, ότι δεν υπήρξε ποτέ, κι ούτε πρόκειται να υπάρξει φτώχια σ’ ετούτο τον πλανήτη! Απλώς, η μεγάλη λαιμαργία κάποιων ανθρώπων, τους έχει οδηγήσει στην φτώχια των ιδεών τους, και προσπαθούν να την συμπληρώσουν με χρήμα, οδηγώντας τους καθημερινούς ανθρώπους, σε υψηλότερο ιδεολογικό επίπεδο.

25 Αυτοί οι άνθρωποι, όποιοι κι αν είναι, θα έπρεπε να τους έχει διδάξει το παρελθόν, πως αν συγκρουστεί για πολλοστή φορά το χρήμα με την ιδέα, το σίγουρο είναι, ότι θα κερδίσει η ιδέα. Κι αυτό επειδή, είναι πάρα πολύ απλό. Όταν μιλάμε για υλικά αγαθά: Όποιος έχει χάνει!!

26 Κυρία Ευρώπη αν με τα φτερά σου δεν μπορείς να σκεπάσεις τα Σαρκοφάγα και να Τα ξεσκίσεις Κυριολεκτικά, Τότε… Παραιτήσου!! Κι αν μπορείς… Δυναμιτίσου!! Κοινώς: Όρμα!! Κεφάλια της ανθρωπότητας, τεχνικοί και φυσικοί θεοί, οδηγήστε την ανθρωπότητα.

27 Ακόμη και το Λιοντάρι Προσεύχεται!! Θεοί του χρήματος, άνθρωποι, δεν είμαστε μόνοι μας σ’ ετούτο τον πλανήτη, ας μας διδάξει το παρελθόν! Υπάρχουν ανεξερεύνητες δυνάμεις, κι όταν κάποιοι από εμάς προσπαθήσουμε να τις εμποδίσουμε, ξεσπάνε πάνω μας!!

28 Θεοί του χρήματος, όσο κι αν προσπαθείτε να καθυστερήσετε την εξέλιξη, δεν θα τα καταφέρετε, ακόμη κι αν φτιάξετε μεγάλα φράγματα, τα ποτάμια θα τα υπερπηδήσουν, θα πάνε απ’ άλλους δρόμους…. πάντως, θα καταλήξουν στην θάλασσα, δεν γυρίζουν πίσω!! Ακόμη κι αν τα κλείσετε στην πηγή τους, θα ‘σκάσουν’ πιο κάτω, πιο πάνω, και στην χειρότερη των περιπτώσεων θα φτάσουν στη θάλασσα, ή στους ωκεανούς, υπογείως!!

29 Θεοί του χρήματος. Ελάτε στα συγκαλά σας.
Κινηθείτε με την φυσιολογική ροή της φύσης. Πριν μία δεκαετία περίπου, είχα ξεκινήσει κι έγραφα, ότι η παραγωγή ενέργειας, με την βοήθεια των κινητήρων, είναι άπειρες φορές περισσότερη απ’ όση χρειάζεται η ανθρωπότητα!

30 Θεοί του χρήματος: Όταν θέλετε τον άνθρωπο, να εργάζεται πολλές ώρες, και γενικότερα να καταπιέζεται, να μην σκέφτεται ελεύθερα χωρίς να τον επηρεάζετε, τότε δεν μπορεί να σκεφτεί. Κι αν δεν παράγει έργο, να το πάρει ο πραγματικός θεός, ώστε να μας το επιστρέψει υπό μορφή φυσιολογικής εξέλιξης, τότε ο πραγματικός θεός θ’ αντιδράσει. Πως όμως; Ποντάρετε, ότι δεν θα χτυπήσει τους θεούς τού χρήματος; Μήπως στο παρελθόν δεν τους χτύπησε;

31 Άραγε, θα ζήσουν κάποιοι, για να φτιάξουν έστω Σταυρούς, για όσους χαθούν;;; Ας το καταλάβουνε κάποτε, κι ας το πιστέψουνε: Δεν μπορούνε ν’ αντιστρέψουνε, την περιστροφή της γης!!

32 Έστω κι αν ακόμη το καταφέρουν, θ’ αντιστρέψουν και την διαδρομή της, γύρω από τον ήλιο;

33 Μήπως πρόκειται ο θεός, το χρήμα, ν’ ασχοληθεί, και να τακτοποιήσει έτσι που νομίζει την χωροταξία των πλανητών; την χωροταξία των γαλαξιών;

34 Έρχονται οι καβαλάρηδες;;;
Όσο για την Ελλάδα μας, ένα είναι βέβαιο: όταν τα σαρκοφάγα φάνε περίπου το μισό κοπάδι, το άλλο μισό θα βρει τρόπους να τα διώξει. Καλά είναι πάντως, να μείνει το κοπάδι, με όσο το δυνατόν περισσότερα ζωντανά!!

35 Μεγάλοι ευρωπαίοι, ντροπή!!
Μεγάλοι ευρωπαίοι, θα ζήσουν έστω κι έτσι τα παιδιά μας;; Μεγάλοι ευρωπαίοι, ντροπή!! Ποιοι είναι αυτοί οι μεγάλοι μάγκες του πλανήτη, που προσπαθούν να ‘βουλιάξουν’ μία τεράστια, ιστορική, και ισχυρή Ευρώπη; Συγχαρητήρια για την οικονομική μας σύνδεση!!

36 Μεγάλοι ευρωπαίοι. Σοφοί:
Δεν είναι δυνατόν, να έχουμε κοινό νόμισμα, κοινή πολιτικοοικονομική, και οι μικρές χώρες να μπαίνουν μπροστά μόνες, στις παγκόσμιες επιθέσεις! Στις χώρες μας, μπορούν αν θέλουν ακόμη και σήμερα, οι μεγάλες οικογένειες, να ζήσουν μόνες, χωρίς να εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες, και δεν μπορεί ολόκληρη η Ευρώπη; Θέλει προστάτες; Τους κερδοσκόπους;;

37 Όταν η Ευρώπη θελήσει να κυνηγήσει τους κερδοσκόπους…

38 Ελλάδα μας … γλυκιά μάς ‘χάρισαν’ πάλι την πρωτιά ως μοναδική της Ευρώπης δολιοφθορά και μας ‘προσέφεραν’ στην αγέλη των λύκων, ως βορά!! Ελλάδα μας…. γλυκιά!!


Κατέβασμα ppt "Ελλάδα μας …γλυκιά!!."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google