Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 579 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 659.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 579 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 659."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 579 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 659

2 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ : ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

3 ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ

4 Ακόμη μπορείται να αναζητήσετε τον κατάλληλο απόφοιτο που χρειάζεστε σε πανευρωπαϊκή κλίμακα, στη σελίδα ζήτησης εργασίας ή να στείλετε την δική σας αγγελία για προσφερόμενες θέσεις εργασίας.

5 στη Σκωτία δημιουργούνται αυτή τη στιγμή χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας που αφορούν την “Τηλεφωνική και Ηλεκτρονική Παροχή Υπηρεσιών”. Στη Γλασκώβη εγκαινιάστηκε, τελευταία, ένα “Ευρωπαϊκό Κέντρο Τεχνολογίας”, ενώ στο Εδιμβούργο προστίθεται ένα “Κέντρο Παροχής Τηλεϋπηρεσιών” στα ήδη υπάρχοντα διακόσια “Call Center”

6 ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ Κασαστογιάννης Αγγελος Μίζας Χαρίλαος

7 Ηλεκτονικό Ταχυδρομείο (e-mail) Το Κ.Δ.Δ. δίνει την δυνατότητα σε όλα τα μέλη του ΤΕΙ Καβάλας να αποκτήσουν ηλεκτρονική διεύθυνση (Mail Address). Για να γίνει αυτό είναι απαραίτητη η συμπλήρωση αίτησης στο Κ.Δ.Δ.. Πληροφορίες για την χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομίου δύνονται στις σελίδες Βοήθειας.αίτησης

8 ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

9 Κατά την κατάρτιση του εβδομαδιαίου ωρολογίου προγράμματος κάθε Τμήματος λαμβάνεται πρόνοια, ώστε να συμπίπτει ελεύθερος χρόνος 3 - 4 ωρών σε συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας που θα χρησιμοποιείται για τη σύγκλιση των οργάνων του Τμήματος ή συνελεύσεων των μελών του Τ.Ε.I.

10 Διεύθυνση: Κτιριακό Συγκρότημα Αγ. Λουκά, Τ.Κ. 65 404, ΚαβάλαΤηλεφ.Κέντρο: 2510-462-100

11 Τοπικό δίκτυο ονομάζεται το δίκτυο στο οποίο οι υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι απευθείας μεταξύ τους με κάποιο είδος καλώδια. Δίκτυο ευρείας περιοχής ονομάζεται το δίκτυα το οποίο αποτελείται από πολλά LANs συνδεδεμένα μεταξύ τους συνήθως με μισθωμένες τηλεφωνικές γραμμές.

12 ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ

13 •Βραδιές Ζωντανής Μουσικής στην ‘Αποθηκη’ •Η Μουσική Σκηνή ‘Αποθήκη’ φιλοξενεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο ορχήστρα λαϊκής, ‘έντεχνης’ και ποπ-ροκ μουσικής.

14 Σύμφωνα με τον Ν1404/83, σε κάθε ΤΕΙ έχει ιδρυθεί Σπουδαστική Λέσχη που έχει σκοπό την υλοποίηση των σπουδαστικών παροχών και διευκολύνσεων και γενικότερα, την μέριμνα για την διαβίωση, την πολιτιστική καλλιέργεια και την άθληση των σπουδαστών.

15 •Βοηθητική κάμερα και μόνιτορ για τον διδάσκοντα, σε εφαρμογές τηλεκπαίδευσης. •Ηλεκτρονικό πίνακα με δυνατότητα σύνδεσης σε Η/Υ και εκτύπωσης των περιεχομένων του. •Κάμερα για παρουσίαση εγγραφων σε απλό χαρτί και διαφάνειες. •Βίντεο για εγγραφή και αναπαραγωγή.

16 Οι σπουδαστές μπορούν να αθληθούν στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στό βόλεϋ, στο χάντμπωλ, στο τέννις, στο πίνγκ-πόνγκ, στην γυμναστική και στον στίβο (υπάρχει πρόγραμμα αθλημάτων). Υπεύθυνος για την άθληση των σπουδαστών είναι ο μόνιμος καθηγητής της Φυσικής Αγωγής κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος ο οποίος βρίσκεται στο γραφείο του κάθε ημέρα στην Φ3.

17 •...για εργασία και τέστ •για όσους θέλουν να πάρουν μαθήματα on-line, δεδομένου οτι περιέχει συμβουλές για επιτυχημένους σπουδαστές. • όσοι αναζητούν συμβουλές για την επαγγελματική τους καριέρα, μπορούν να βρούν πληθώρα σχετικών συμβουλών.

18 Πολύ συχνά η ακαδημαική κοινότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με το ερώτημα αν η τριτοβάθμια ακαδημαική εκπαίδευση οφείλει να προετοιμάζει άτομα για την αγορά εργασίας ή να παρέχει ευρεία μόρφωση ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις της αγοράς, ή επίσης, αν πρέπει να συνδυάζει και τα δύο.

19 Στο βαθμό που στόχο της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αποτελεί η παροχή γνώσεων με σκοπό τη δημιουργία προυποθέσεων για επαγγελματική απασχόληση, η απάντηση στο ερώτημα που διατυπώθηκε είναι κοινότοπη : είναι κάτι περισσότερο από αυτονόητο ότι οι γνώσεις αυτές θα πρέπει πρωτίστως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.


Κατέβασμα ppt "ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 579 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 659."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google