Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Antivirus. •Στο Facebook, προστατεύει τα μνήματα του χρονολογίου σας, των φίλων σας, καθώς και τη ροή των νέων, ενάντια στο κακόβουλο λογισμικό.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Antivirus. •Στο Facebook, προστατεύει τα μνήματα του χρονολογίου σας, των φίλων σας, καθώς και τη ροή των νέων, ενάντια στο κακόβουλο λογισμικό."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 antivirus

2

3

4

5 •Στο Facebook, προστατεύει τα μνήματα του χρονολογίου σας, των φίλων σας, καθώς και τη ροή των νέων, ενάντια στο κακόβουλο λογισμικό. •Twitter, προστατεύει το προφίλ και τις δημοσιεύσεις σας, καθώς και εκείες που ακολουθείτε ενάντια σε κακόβουλα links. •.•.

6 ΙΣΤΟΡΙΑ Οι περισσότεροι από τους ιούς των υπολογιστών είναι γραμμένα στις αρχές και στα μέσα της δεκαετίας του 1980 περιορίστηκαν σε αυτο - αναπαραγωγή και δεν είχε καμία συγκεκριμένη συνήθεις βλάβες χτισμένο μέσα στον κώδικα. Αυτό άλλαξε όταν όλο και περισσότεροι προγραμματιστές γνωρίστηκε με τον προγραμματισμό του ιού και δημιούργησε ιούς που χειραγωγείται ή ακόμη και καταστροφές δεδομένα σε μολυσμένους υπολογιστές.  Σήμερα, το λογισμικό προστασίας από ιούς είναι ένα σημαντικό μέρος της προστασίας τους υπολογιστές μας και την ιδιωτική μας ζωή.

7  Avira Free Antivirus  Avast Free Antivirus  AVG Antivirus Free  Ad-Aware Free Antivirus  Pc Tools AntiVirus Free  BitDefender Antivirus Free  Panda Cloud Antivirus  Rising Antivirus Free  Comodo Cleaning Essentials -  VirCleaner  Baidu Antivirus


Κατέβασμα ppt "Antivirus. •Στο Facebook, προστατεύει τα μνήματα του χρονολογίου σας, των φίλων σας, καθώς και τη ροή των νέων, ενάντια στο κακόβουλο λογισμικό."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google