Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ MULTIMEDIA. 1.ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  Πολυμέσα στον χώρο της τεχνολογίας πληροφορίας (information field) σημαίνει “πολλαπλοί μεσολαβητές” μεταξύ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ MULTIMEDIA. 1.ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  Πολυμέσα στον χώρο της τεχνολογίας πληροφορίας (information field) σημαίνει “πολλαπλοί μεσολαβητές” μεταξύ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ MULTIMEDIA

2 1.ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  Πολυμέσα στον χώρο της τεχνολογίας πληροφορίας (information field) σημαίνει “πολλαπλοί μεσολαβητές” μεταξύ της πηγής και του παραλήπτη της πληροφορίας ή “πολλαπλά μέσα” μέσω των οποίων η πληροφορία αποθηκεύεται, μεταδίδεται, παρουσιάζεται ή γίνεται αντιληπτή

3 2.ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ  Λόγο του ότι τα πολυμέσα με τις δυνατότητες που μας προσφέρουν κάνουν την μετάδοση των πληροφοριών πολύ πιο ευχάριστη και μερικές φορές πιο κατανοητή έχουν εισχωρήσει σε αρκετούς τομείς όπως είναι η εκπαίδευση, η ψυχαγωγία, η διαφήμιση, ο τουρισμός κ.α.

4 3.ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ  Το πιο βασικό χαρακτηριστικό των πολυμέσων. Ο χρήστης δεν είναι παθητικός παρατηρητής, αλλά συμμετέχει ενεργά στην ροή των πληροφοριών, αφού του δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσει την παρουσίαση της πληροφορίας στον τύπο και τις ανάγκες του, μέσα από ένα διαλογικό περιβάλλον.

5 4.ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ  Movie maker Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, επιτρέπει την εισαγωγή αρχείων βίντεο, εικόνων και ήχου.  DirectX_9.0c Απαραίτητα για να βλέπουμε video  Panorama MakerΕφαρμογή για τη δημιουργία πανοραμικών εικόνων ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

6 5.ΤΟΜΕΙΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ  Ο τεχνολόγος εφαρμοσμένης πληροφορικής και πολυμέσων μπορεί να απασχοληθεί, ως αναλυτής τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, ως τεχνολόγος μηχανικός στην τηλεπικοινωνιακή βιομηχανία, ως ειδικός στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού και πολυμέσων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και ως καθηγητής στην εκπαίδευση και κατάρτιση

7  ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:  ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥ


Κατέβασμα ppt "MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ MULTIMEDIA. 1.ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  Πολυμέσα στον χώρο της τεχνολογίας πληροφορίας (information field) σημαίνει “πολλαπλοί μεσολαβητές” μεταξύ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google