Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

P-STIM Vagusdent F.D.A. C.E.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "P-STIM Vagusdent F.D.A. C.E."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 P-STIM Vagusdent F.D.A. C.E. www.vagusdent.com www.vagusdent.gr
Ε.Ο.Φ. F.D.A. Made in Austria Relief… Vagusdent International Pain is history… Bigler-Factory Deep brain nerve stimulation Εφευρέτης - Zeles

2 Εκπροσωπούμε τη μέθοδο
ΑΥΣΤΡΙΑ Εκπροσωπούμε τη μέθοδο από την εταιρία «Vagusdent»

3 1. Την καταπολέμηση του χρόνιου πόνου
Με αυτή τη μέθοδο καταφέρνουμε δυο σημαντικά πράγματα: 1. Την καταπολέμηση του χρόνιου πόνου 2. Την καταπολέμηση προβλημάτων κυκλοφοριακού συστήματος (απ’ ότι γνωρίζουμε, καμία άλλη μέθοδος δεν μας δίνει αυτά τα αποτελέσματα – με τόσο απλή τεχνική.)

4 Όλη η θεραπεία γίνεται πάνω στο αυτί

5 Η τεχνική είναι τόσο απλή , ώστε μέσα σε 4-5 λεπτά θα έχετε τελείωσει
(ακόμα και εγώ που δεν έχω καμία σχέση με ιατρική, άνετα μπορώ να το τοποθετήσω πάνω σε όποιονδήποτε ασθενή.)

6 Το μηχάνημα είναι αυτό:

7 Ψάχνουμε τις απολήξεις του πνευμονογαστρικού νεύρου «Vagus n.»
με το ειδικό στυλό - «Multipoint».

8 Εδώ είναι η σημαντική διαφορά μεταξύ:
Κινέζικου βελονισμού και της δικής μας μεθόδου Εν τω βάθει εγκεφαλική νευροδιέγερση (Deep brain nerve stimulation)

9 P-STIM Τοποθετούμε σε 3 σημεία(στην εικόνα), που εντοπίσαμε με την βοήθεια του στυλού «Multipoint», τις ειδικές βελόνες (που ουσιαστικά δεν τρυπάνε το αυτί – λόγω του ότι είναι μόλις 0,5 χιλιοστά)

10 Συνδέουμε τις βελόνες με το chip μέσω λεπτών καλωδίων και ακολούθως τοποθετούμε το chipάκι πίσω από αυτί - αφού πρωτα βγάλουμε τη ταινία ασφαλείας για να κολλήσει - και ταυτόχρονα ενεργοποιείται αυτόματα, στέλνοντας ωθήσεις της τάξης του 1 Hertz μέσω του πνευμονογαστρικού νεύρου «Vagus» στο στέλεχος του εγκεφάλου. Στην ουσία από την στιγμή της τοποθέτησης του chip «P-STIM», ο ασθενής αρχίζει να λαμβάνει την θεραπεία!

11 P-Stim treatment: Chronic
Με αυτή τη μέθοδο Έχουμε αυτά τα αποτελέσματα: Επιδρούμε στο παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα, καταπιέζοντας το συμπαθητικό με αποτελέσματα να καταφέρνουμε να μειώσουμε σε μεγάλο βαθμό τον πόνο, η και να τον εξαφανίσουμε εντελώς (ανάλογα με το περιστατικό). Αυτό αποδεικνύεται και από την μελέτη (που έχει γίνει στο κρατικό νοσοκομείο Α.Κ.Χ. - Βιέννης, Αυστρία. P-Stim treatment: Chronic Cervical Pain Chronic Low Back Pain Study

12 Αυξάνει τη κυκλοφορία και την οξυγόνωση του αίματος κατά 50-60% …

13 Πως το καταφερνουμε αυτό;
Από τη στιγμή που επιδρούμε στο παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα - διαστέλει όλα τα micro αγγεία

14 Perfusion-effect of P-Stim

15 Ιστορια του προϊόντος Εφευρέτης: Zeles Εργοστάσιο παρασκευής: Bigler
Χώρα παραγωγής; Αυστρία Το προϊόν έχει φτιαχτεί το 2001 και φέτος βγαίνει στη παγκόσμια αγορά (μέχρι τώρα γίνονταν κλινικές έρευνες) Στη Αυστρία έχει ήδη κυκλοφορήσει από 5-ετίας και τοποθετούνται τζιπάκια ετησίως

16 Επιστημονικές μελέτες:
Η τελευταία και πιο σημαντική ερευνά – είναι «BIODEVICES 2009» Μελέτες σχετιζόμενες με την ανωτέρω συσκευή εχουν δημοσιευτεί σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και μπορείτε να τις βρείτε στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

17 Επιδειξη του προϊόντος
P-STIM Επιδειξη του προϊόντος Αν σας κίνησε το ενδιαφέρον-μπορείτε να επισκεφτείτε το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Βιέννης όπου τοποθετούνται τέτοιες συσκευές κατά μέσον όρο σε 100 ασθενείς την ημέρα. Μέρες επίσκεψης: Τέταρτη - Πέμπτη CERTIFICATE F.D.A. C.E. E.O.Φ.


Κατέβασμα ppt "P-STIM Vagusdent F.D.A. C.E."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google