Κατέβασμα παρουσίασης
Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε
ΔημοσίευσεΆνθεια Ζεφύρα Λειβαδάς Τροποποιήθηκε πριν 6 χρόνια
1
Διατήρηση του ψωμιού ανάλογα με τη συσκευασία
ΟΜΑΔΑ: Στρατηγούση Σίσσυ Τριανταφυλλίδη Ντιάνα ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Αρτοποιία Διατήρηση
2
ΣΚΟΠΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ: Μέσω της ερευνάς μας προσπαθήσαμε να βρούμε τη συσκευασία που διατηρεί το ψωμί καλύτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ: Εξαρτημένη: Ημέρες που διατηρήται το ψωμί Ανεξάρτητη: Συσκευασίες ΥΠΟΘΕΣΗ: Υποθέσαμε πως το ψωμί θα διατηρηθεί καλύτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο τάπερ-ψωμιέρα
3
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
Επιλογή θέματος Συλλογή-Επεξεργασία-Ταξινόμηση στοιχείων-πληροφοριών Σχεδιασμός Εκτέλεση πειραμάτων Εξαγωγή αποτελεσμάτων-Συγγραφή εργασίας Παράδοση-Παρουσίαση εργασίας
4
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Το ψωμί αργεί να μαλακώσει στο αλουμινόχαρτο ξεραθεί στο σακουλάκι μουχλιάσει στο τάπερ Το βασικό συμπέρασμα στο οποίο καταλήξαμε με την έρευνά μας, ειναι πως το ψωμί διατηρείται καλύτερα και αργεί να μουχλιάσει στο ΤΑΠΕΡ-ΨΩΜΙΕΡΑ. Άρα η υπόθεσή μας ήταν σωστή.
8
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: Τεχνική εγκυκλοπαίδεια «Πώς λειτουργεί» Εκδόσεις «ΑΛΚΥΩΝ» Αθήνα (τόμος 2) «Πάπυρος Λαρούς Μπριτάνικα» Εκδοτικός οργανισμός «Πάπυρος»
Παρόμοιες παρουσιάσεις
© 2024 SlidePlayer.gr Inc.
All rights reserved.