Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ιούλιος Βερν Αντωνία Φασουλά , Ιωάννα Χαραλαμπίδου , Μαργαρίτα Νταντή , Κατερίνα Πεύκου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ιούλιος Βερν Αντωνία Φασουλά , Ιωάννα Χαραλαμπίδου , Μαργαρίτα Νταντή , Κατερίνα Πεύκου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ιούλιος Βερν Αντωνία Φασουλά , Ιωάννα Χαραλαμπίδου , Μαργαρίτα Νταντή , Κατερίνα Πεύκου

2 Η βιογραφία του Ιούλιου Βερν
Ο Ιούλιος Βερν ήταν Γάλλος γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου του 1828 στη Ναντ . Τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στο σπίτι με τους γονείς του στην πολυσύχναστη πόλη της Ναντ.

3 Μεγαλώνοντας … Σε ηλικία 9 ετών, ο Ιούλιος στάλθηκε μαζί με τον Παύλο τον αδερφό του σε οικοτροφείο. Σαν παιδί ανέπτυξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα ταξίδια και τις εξερευνήσεις, ένα πάθος που έδειξε αργότερα ως συγγραφέας περιπετειών και επιστημονικής φαντασίας. Το ενδιαφέρον του στο γράψιμο συχνά είχε επιπτώσεις στην πρόοδό του και σε άλλα θέματα.

4 Τι ήταν ο Ιούλιος Βερν ; Ήταν μυθιστοριογράφος, ποιητής και θεατρικός συγγραφέας, ιδιαίτερα γνωστός για τα περιπετειώδη μυθιστορήματά του και τη βαθιά επιρροή του στο λογοτεχνικό είδος της επιστημονικής φαντασίας. Ο Βερν έγραψε για αεροπορικά και διαστημικά ταξίδια πριν εφευρεθούν πρακτικά τα αεροπλάνα και πριν επινοηθούν τα μέσα ενός διαστημικού ταξιδιού.

5 Τα βιβλία που έγραψε Είναι περισσότερο γνωστός από τα μυθιστορήματά του : Ταξίδι στο Κέντρο της Γης(1864), λεύγες κάτω από τη θάλασσα(1870) και ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες (1873).

6 ΤΕΛΟΣ Ο Ιούλιος Βερν έμεινε γνωστός και αγαπητός σε όλο τον κόσμο μετά τον θάνατό του. Επίσης αναφέρεται συχνά ως Πατέρας της Επιστημονικής Φαντασίας.


Κατέβασμα ppt "Ιούλιος Βερν Αντωνία Φασουλά , Ιωάννα Χαραλαμπίδου , Μαργαρίτα Νταντή , Κατερίνα Πεύκου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google