Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ταξίδι στο Βόρειο Πόλο!!! Κάθε άνθρωπός ονειρεύεται να ταξιδέψει στο Βόρειο Πόλο ,στο νησί της Γροιλανδίας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ταξίδι στο Βόρειο Πόλο!!! Κάθε άνθρωπός ονειρεύεται να ταξιδέψει στο Βόρειο Πόλο ,στο νησί της Γροιλανδίας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ταξίδι στο Βόρειο Πόλο!!! Κάθε άνθρωπός ονειρεύεται να ταξιδέψει στο Βόρειο Πόλο ,στο νησί της Γροιλανδίας.

2 Λίγες πληροφορίες Το νησί της Γροιλανδίας είναι από τα μεγαλύτερα νησιά του πλανήτη μας. Κοντά στις νότιες θαλάσσιες περιοχές του νησιού ζουν οι Εσκιμώοι.

3 Εκεί η ημέρα και η νύχτα διαρκούν έξι μήνες
Εκεί η ημέρα και η νύχτα διαρκούν έξι μήνες. Αυτή η διάρκεια της μέρας και της νύχτας ονομάζονται πολική ημέρα και πολική νύχτα. Το καλοκαίρι διαρκεί 2 μήνες και εξαπλώνονται η βλάστηση της τούνδρας και της τάιγκα. Ένα από τα πιο συναρπαστικά φαινόμενα εκεί είναι το βόρειο σέλας.

4 Σήμερα για την φιλοξενία των, πολυάριθμων επισκεπτών έχουν κατασκευαστεί πολλές κατασκηνώσεις. Μία από αυτές ονομάζεται «Βόρνεο». Αυτός ο σταθμός πάγου επεκτείνεται ακόμα περισσότερο και κάθε μήνα φιλοξενεί από 1500 επισκέπτες. Για να πάμε στο νησί της Γροιλανδίας πρέπει να ταξιδέψουμε αναγκαστικά με ένα παγοθραυστικό πλοίο και τότε όλα τα όνειρα μας θα γίνουν πραγματικότητα!!!


Κατέβασμα ppt "Ταξίδι στο Βόρειο Πόλο!!! Κάθε άνθρωπός ονειρεύεται να ταξιδέψει στο Βόρειο Πόλο ,στο νησί της Γροιλανδίας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google