Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Δ.Ι.Ε.Κ. Αμαρουσίου «Προσχολική εκπαίδευση και αγωγή: Προσεγγίζοντας το Ιταλικό εκπαιδευτικό σύστημα» Eσπερίδα για τη διάχυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Δ.Ι.Ε.Κ. Αμαρουσίου «Προσχολική εκπαίδευση και αγωγή: Προσεγγίζοντας το Ιταλικό εκπαιδευτικό σύστημα» Eσπερίδα για τη διάχυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Δ.Ι.Ε.Κ. Αμαρουσίου «Προσχολική εκπαίδευση και αγωγή: Προσεγγίζοντας το Ιταλικό εκπαιδευτικό σύστημα» Eσπερίδα για τη διάχυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus+ 2015 Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

2 Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+
Ευρωπαϊκή & διαπολιτισμική διάσταση στις σπουδές, συνείδηση Ευρωπαίου πολίτη Γνώσεις & δεξιότητες που θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν σε επαγγελματικό επίπεδο Αναβάθμιση της κοινωνίας μας γενικότερα, εφοδιάζοντας τους σπουδαστές με υψηλή εξειδίκευση, ευρεία αντίληψη και διεθνή εμπειρία, με στόχο να αποτελέσουν τους επαγγελματίες του μέλλοντος.

3 1ο στάδιο: Εξεύρεση εταίρων
Σεπτέμβριος 2014 Προαγωγή της συνεργασίας μεταξύ των ιδρυμάτων τα οποία υποδέχονται και φιλοξενούν σπουδαστές. Διαμόρφωση του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης (επαγγελματικές επισκέψεις & σεμινάρια) Sistema Turismo

4 Σκοπός του προγράμματος
To πρόγραμμα σχεδιάστηκε και οργανώθηκε με σκοπό να παρέχει ευκαιρίες στους σπουδαστές μας ώστε να επωφεληθούν από γλωσσικής, πολιτισμικής και εκπαιδευτικής πλευράς από την εμπειρία άλλων ευρωπαϊκών χωρών στον τομέα των καινοτόμων παιδαγωγικών προγραμμάτων για παιδιά βρεφικής και νηπιακής ηλικίας.

5 Στόχοι του προγράμματος (1)
Συμμετοχή σε επαγγελματικές επισκέψεις και σεμινάρια Παρακολούθηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και ανταλλαγή εμπειριών με τους παιδαγωγούς Πολιτιστικές επισκέψεις

6 Στόχοι του προγράμματος (2)
Αύξηση της αυτοεκτίμησης μέσω της γνώσης σχετικά με την εκπαίδευση στην προσχολική ηλικία Ενίσχυση της ευρωπαϊκής ταυτότητας των συμμετεχόντων Βελτίωση της αυτοπεποίθησης και του επαγγελματισμού σε πολυγλωσσικό περιβάλλον.

7 2ο στάδιο: Υποβολή αίτησης
Φεβρουάριος 2015 Έγκριση του προγράμματος: Ιούνιος 2015

8 3ο στάδιο: Προετοιμασία
Ιούλιος Μάιος 2016 Επιλογή σπουδαστών βάσει κριτηρίων & σύνταξη πρακτικού Οργάνωση ταξιδιού Συναντήσεις με τους συμμετέχοντες για την ενημέρωσή τους

9 4ο στάδιο: Υλοποίηση 15 έως 30 Μαΐου 2016

10

11 5ο στάδιο: Αξιολόγηση του σχεδίου & διάχυση των αποτελεσμάτων
5ο στάδιο: Αξιολόγηση του σχεδίου & διάχυση των αποτελεσμάτων Ιούνιος … εμπλουτισμός του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος με την εμπειρία που αποκόμισαν και κατέγραψαν οι σπουδαστές αξιοποίηση αυτής της εμπειρίας σε μελλοντικά προγράμματα κινητικότητας.

12 Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας


Κατέβασμα ppt "Δ.Ι.Ε.Κ. Αμαρουσίου «Προσχολική εκπαίδευση και αγωγή: Προσεγγίζοντας το Ιταλικό εκπαιδευτικό σύστημα» Eσπερίδα για τη διάχυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google