Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το «MOVE WEEK» είναι μια Ευρωπαϊκή Αθλητική Εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, την περίοδο 19 Σεπτεμβρίου –   25 Σεπτεμβρίου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το «MOVE WEEK» είναι μια Ευρωπαϊκή Αθλητική Εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, την περίοδο 19 Σεπτεμβρίου –   25 Σεπτεμβρίου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το «MOVE WEEK» είναι μια Ευρωπαϊκή Αθλητική Εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, την περίοδο 19 Σεπτεμβρίου –   25 Σεπτεμβρίου 2016. Συντονίζεται σε Παγκύπριο επίπεδο από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού. Στόχος είναι  η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών στη φυσική δραστηριότητα και στον αθλητισμό, ώστε να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της φυσικής δραστηριότητας και του αθλητισμού για την υγεία των πολιτών της Κύπρου, συμμετέχει ενεργά στηρίζει και προωθεί τη συγκεκριμένη δραστηριότητα. Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής ανέλαβαν να οργανώσουν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων ποικίλες φυσικές δραστηριότητες.

2 Το Λύκειο Βεργίνα συμμετείχε στο MOVE WEEK

3 Καθηγητές και μαθητές/τριες του Λυκείου Βεργίνας συμμετείχαν ενεργά στην αθλητική δραστηριότητα Flashmob κατά τη διάρκεια του διευρυμένου διαλείμματος στις 27/09/2016

4 Fair Play Flashmob!!!

5 Άσκηση = χαρά

6 “School Sports Day”

7 Συνεργασία Φιλία !!!

8 Λύκειο Βεργίνας Flash Mob 2016


Κατέβασμα ppt "Το «MOVE WEEK» είναι μια Ευρωπαϊκή Αθλητική Εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, την περίοδο 19 Σεπτεμβρίου –   25 Σεπτεμβρίου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google