Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ματάι Ίριδα E-dreams.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ματάι Ίριδα E-dreams."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ματάι Ίριδα E-dreams

2 Περιεχόμενα Eισαγωγή για την e-Dreams Εταιρική Ιστορία
Έσοδα και επέκταση της εταιρίας Ανταγωνισμός Διάφορες εικόνες

3 eDreams , μέλος του Ομίλου ODIGEO, είναι ένα σε απευθείας σύνδεση ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, πακέτα διακοπών , εισιτήρια τρένων, και ενοικιάσεις αυτοκινήτων με εντοπισμένες θέσεις σε 29 χώρες σε όλο τον κόσμο . Η εταιρεία λειτουργεί μέσω συστημάτων ηλεκτρονικών κρατήσεων (CRS) , όπως Amadeus , Galileo , Sabre και Worldspan , όπου συγκρίνουν, φίλτρο, και την εκ νέου πώληση.

4 Και, επίσης, συνεργάζεται με περισσότερες από 100 αεροπορικές εταιρίες σε διαφορετικές διαδρομές, καθώς και με περισσότερα από ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο σε προορισμούς . Ωστόσο, η εν λόγω εταιρεία κατέχει ένα θλιβερό ρεκόρ εξυπηρέτησης πελατών με πολλούς ανθρώπους δυσαρεστημένοι περιμένουν επίλυση των αξιώσεων. Η ηγετική ομάδα περιλαμβάνει Javier Pérez-Tenessa de Block (Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής), Dana Dunne (Πρόεδρος και Chief Operating Officer), και Mauricio Prieto (συν-ιδρυτής και Chief Marketing Officer της).

5 Εταιρική Ιστορία Η εταιρεία ιδρύθηκε το Μάρτιο του 1999 στη Silicon Valley στην Καλιφορνία..! Από τους Javier Pérez-Tenessa de Block και James Hare ,με την υποστήριξη των ευρωπαϊκών και αμερικανικών χρηματοπιστωτικών ομίλων, όπως η Capital Management ,DCM-Doll, Apax Partners, Atlas Venture και 3i Group, μεταξύ άλλων .

6 Το 2000, η ​​εταιρεία εδρεύει στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία, και ξεκίνησε στην ισπανική και ιταλική αγορά, να γίνει το πρώτο online ταξιδιωτικό γραφείο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ισπανία. Τον Οκτώβριο του 2006, η αμερικανική εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου, TA Associates , απέκτησε eDreams, αξίας € , που είναι το πρώτο Leveraged Buy Out (LBO) για μια εταιρεία του Διαδικτύου στη Νότια Ευρώπη και, κατά τη χρονική στιγμή, το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα. 

7 Τον Ιούλιο του 2010, η ευρωπαϊκή εταιρεία επιχειρηματικού κεφαλαίου, Permira , επένδυσε στην eDreams να γίνει ο κύριος μέτοχος της εταιρείας και τον Ιούνιο του 2011 υποστήριξε τη συγχώνευση των eDreams and Go Voyages, επίσης, την απόκτηση Opodo και Travellink να σχηματίσουν ODIGEO, η μεγαλύτερη ομάδα ταξιδιωτικών γραφείων στην Ευρώπη και η 5η μεγαλύτερη στον κόσμο .

8 Έσοδα και επέκταση της εταιρίας
Το eDreams αποφέρει έσοδα μέσω της πώλησης των ταξιδιωτικών προϊόντων και της διαφήμισης. Το 2011, οι ακαθάριστες κρατήσεις του συνόλου του ομίλου ODIGEO καταγράφηκαν σε € , με περισσότερους από 14 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο.  Το 2012, η εταιρεία συνέχισε το σχέδιο διεθνοποίησης του και επεκτάθηκε σε 10 νέες αγορές τρίτων χωρών:. Αίγυπτο, το Χονγκ Κονγκ, την Ινδονησία, το Μαρόκο, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Αφρική και την Ταϊλάνδη.

9 Ανταγωνισμός Τον Απρίλιο του 2013 eDreams είχε κατηγορηθεί για παραπλανητική Pay Per Click πρακτική .!

10

11

12

13

14 Προσφορές

15 Forum

16 Blog

17

18 Πηγές Wikipedia E-dreams site


Κατέβασμα ppt "Ματάι Ίριδα E-dreams."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google