Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΥΣΦΑΓΙΑΣ Ενόψει του Σεμιναρίου Δυσφαγίας με την Dr. Joan Arvedson που θα γίνει στις 21-23/10/2016 με τίτλο: «Διαταραχές Σίτισης και Κατάποσης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΥΣΦΑΓΙΑΣ Ενόψει του Σεμιναρίου Δυσφαγίας με την Dr. Joan Arvedson που θα γίνει στις 21-23/10/2016 με τίτλο: «Διαταραχές Σίτισης και Κατάποσης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΥΣΦΑΓΙΑΣ Ενόψει του Σεμιναρίου Δυσφαγίας με την Dr. Joan Arvedson που θα γίνει στις 21-23/10/2016 με τίτλο: «Διαταραχές Σίτισης και Κατάποσης σε Βρέφη και Παιδιά: Λήψη Αποφάσεων σε Πολύπλοκα Περιστατικά  (Ενδιάμεσο - Προχωρημένο Επίπεδο)» Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τη Δυσφαγία του ΣΥΕΛΚ, οργανώνει ενημερωτικό εργαστήριο – σεμινάριο με θέμα: «Δυσφαγία: Αξιολόγηση, Παρέμβαση και Διαχείριση» για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει μάθημα/σεμινάριο δυσφαγίας ή για όσους θα ήθελαν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους πάνω στο θέμα.  Ημερομηνίες: 1-2/10/2016 Θα ακολουθήσει το πρόγραμμα Κόστος συμμετοχής: Μέλη ΣΥΕΛΚ – 50 ευρώ Μη Μέλη – 75 ευρώ


Κατέβασμα ppt "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΥΣΦΑΓΙΑΣ Ενόψει του Σεμιναρίου Δυσφαγίας με την Dr. Joan Arvedson που θα γίνει στις 21-23/10/2016 με τίτλο: «Διαταραχές Σίτισης και Κατάποσης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google