Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Συνάρτηση INFO Σύνταξη INFO(Είδος κειμένου). Είδος κειμένουΤο όρισμα αυτό είναι κείμενο που καθορίζει τον τύπο της πληροφορίας που θέλουμε. Ορίσματα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Συνάρτηση INFO Σύνταξη INFO(Είδος κειμένου). Είδος κειμένουΤο όρισμα αυτό είναι κείμενο που καθορίζει τον τύπο της πληροφορίας που θέλουμε. Ορίσματα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Συνάρτηση INFO Σύνταξη INFO(Είδος κειμένου)

2 Είδος κειμένουΤο όρισμα αυτό είναι κείμενο που καθορίζει τον τύπο της πληροφορίας που θέλουμε. Ορίσματα

3 Είδος Κειμένου Αποτέλεσμα "directory"Η διαδρομή του ισχύοντος καταλόγου ή φακέλου "memavail"Η διαθέσιμη μνήμη σε bytes "memused"Διαθέσιμη μνήμη για δεδομένα " numfile "Αριθμός ενεργών φύλλων εργασίας " origin "Απόλυτη διεύθυνση στυλ Α1 ως κείμενο του οποίου προηγείται το $Α: για συμβατότητα με την έκδοση 3.x του Lotus 1-2-3. " osversion "Την έκδοση του τρέχοντος λειτουργικού συστήματος " recalc "Την τρέχουσα επιλογή επαναϋπολογισμού. (Αυτόματα ή Μη Αυτόματα) " release "Την έκδοση του Microsoft Excel. " system "Το όνομα του λειτουργικού Περιβάλλοντος. Για Windows το pcdos για Macintosch το Mac. " totmem "Συνολική διαθέσιμη μνήμη σε bytes. Το αποτέλεσμα που δίνει η συνάρτηση ανάλογα με το όρισμα Είδος κειμένου είναι:

4 Ο τύπος =INFO("system" ) δίνει αποτέλεσμα: pcdos. Παράδειγμα


Κατέβασμα ppt "Συνάρτηση INFO Σύνταξη INFO(Είδος κειμένου). Είδος κειμένουΤο όρισμα αυτό είναι κείμενο που καθορίζει τον τύπο της πληροφορίας που θέλουμε. Ορίσματα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google