Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1. Μετρήσεις σε ποικιλίες ροδιάς (όπως Περσεφόνη και Wonderful). 2. Βοηθητικές εργασίες πάνω σε πτυχιακή εργασία που αφορά την επίδραση της αλατότητας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1. Μετρήσεις σε ποικιλίες ροδιάς (όπως Περσεφόνη και Wonderful). 2. Βοηθητικές εργασίες πάνω σε πτυχιακή εργασία που αφορά την επίδραση της αλατότητας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 1. Μετρήσεις σε ποικιλίες ροδιάς (όπως Περσεφόνη και Wonderful). 2. Βοηθητικές εργασίες πάνω σε πτυχιακή εργασία που αφορά την επίδραση της αλατότητας στην μουσμουλιά. 3. Προετοιμασία υποκειμένων νερατζιάς για να γίνει εμβολιασμός. 4. Εμβολιασμοί με λεμονιά. 5. Υποστύλωση στις ροδιές. 6. Συλλογή φύλλων ελιάς, που προορίζονται για φυλλοδιαγνωστική. 7. Επίδειξη λειτουργίας συσκευής φωτοσύνθεσης. 8. Παρασκευή υποστρώματος. 9. Δημιουργία υδροπονικού διαλύματος. 10. Βοηθητικές εργασίες: πλύσιμο φύλλων ροδιάς. 11. Τοποθέτηση μπεκ στις φραγκοσυκιές. 12. Εμβολιασμοί στη συκιά. 13. Διαχωρισμός υγιών-εύρωστων καρποφόρων δένδρων από ασθενή, σε χώρο του δενδροκομείου και καθαρισμός από ζιζάνια. 14. «Περιοδεία» στο δενδροκομείο για έλεγχο ασθενειών, τροφοπενιών και εντομολογικών προσβολών στα καρποφόρα δένδρα. 15. Καθαρισμός φραγκοστάφυλων από ζιζάνια. 16. Αφαίρεση παραφυάδων από εσπεριδοειδή και φιστικιές. 17. Παρουσίαση εργασίας που αφορά τα blueberries. 18. Αφαίρεση βλαστών (άγριου υποκειμένου) σε λεμονιές, παραφυάδων και ζιζανίων σε φραγκοσυκιές.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25 Η πρακτική άσκηση στο εργαστήριο δενδροκομίας βοήθησε στην εξοικείωση με τις βασικές δενδροκομικές εργασίες, όπως:  καταγραφή και αξιολόγηση χαρακτηριστικών που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την καρποφορία των δένδρων,  συμμετοχή σε πειραματικές διαδικασίες, όπως: α. προσδιορισμός της ανόργανης θρεπτικής κατάστασης των δένδρων με τη μέθοδο της φυλλοδιαγνωστικής, β. παρασκευή υδροπονικών διαλυμάτων,  εμβολιασμοί καρποφόρων δένδρων,  σχεδιασμός αρδευτικού συστήματος,  έλεγχος ασθενειών και τροφοπενιών στα καρποφόρα δένδρα και εκτίμηση για τα πιθανά αίτια κ.λ.π.


Κατέβασμα ppt "1. Μετρήσεις σε ποικιλίες ροδιάς (όπως Περσεφόνη και Wonderful). 2. Βοηθητικές εργασίες πάνω σε πτυχιακή εργασία που αφορά την επίδραση της αλατότητας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google