Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ...ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!! ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ: Καλλιόπη Κρασίδου Μπερναντέτ Χριστοφή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ...ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!! ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ: Καλλιόπη Κρασίδου Μπερναντέτ Χριστοφή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ...ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!! ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ: Καλλιόπη Κρασίδου Μπερναντέτ Χριστοφή

2  STUDENTS BOOK  LANGUAGE BUILDER  DICTIONARY  E BOOK LANGUAGE ROOM (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ)

3 Tα παιδιά πρέπει να ανταποκρίνονται σε τέσσερεις δεξιότητες: LISTENING (κατανόηση ακουστικού υλικού / και παράλληλη συμπλήρωση ασκήσεων) SPEAKING (έκφραση προφορικού λόγου) READING (διαβάζω και κατανοώ γραπτό λόγο) WRITING (έκφραση γραπτού λόγου )

4 - ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Ασκήσεις από το βιβλίο εργασιών, γραπτή εργασία …) - ΜΕΛΕΤΗ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - ΧΡΗΣΗ CD που βρίσκεται στο βιβλίο του μαθητή.

5  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ  ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - PROJECTS  ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ  ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ  ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

6 EΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ. ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.


Κατέβασμα ppt "Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ...ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!! ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ: Καλλιόπη Κρασίδου Μπερναντέτ Χριστοφή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google