ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ Παρουσίαση από : Πούλου Τίνα Θωμαΐδα Χατζηθωμά.
Advertisements

Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ
Δραστηριότητα 6: Από πού έρχονται και πού πηγαίνουν οι μετανάστες; Διαφάνεια 1: Στόχος >Να εξετάσουμε μερικά στοιχεία για τα πρότυπα της μετανάστευσης.
ΕΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ ΟΜΑΔΑ : ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΜΕΛΗ: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΔΑΥΙΔ, ΧΑΤΖΗΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ
Μια φορά κι έναν καιρό ζούσαν τρία μικρά λυκάκια με τη μαμά τους.
ΘΑΛΑΣΣΑ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΙΑ.
Αρχή.
‘Aπιστος Σύντροφος ?.
ΒΙΑΣΜΟΣΒΙΑΣΜΟΣ Πήραν συνέντευξη από μια ομάδα βιαστών που βρίσκονται στη φυλακή προκειμένου να μάθουμε ποια θεωρούν αυτοί πιθανά θύματα. Παραθέτουμε.
Μια πόλη για τους πεζούς
1. Κατασκευή αιολικού π άρκου στη μέση της θάλασσας. Μερικά θαύματα μηχανικής του XXI αιώνος.
ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΕΠΟΜΕΝΟ.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Δασκάλες: Βούλα Τζιαούρη
ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Πολύκαρπος Κυπριανού. Μερικά λόγια για τους καταστροφικούς τυφώνες: Οι τυφώνες είναι καταστροφικοί γιατί κατασπαράζουν ότι βρουν μπροστά τους. Ένας.
Το Τουβλο.
O γέρος και τα τρία αδέλφια
Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται στον Ρόμπι, το πρώτο ρομπότ το οποίο πουλήθηκε σε μια οικογένεια σαν κουβερνάτα της κόρης τους. Το κορίτσι αγαπά πολύ το ρομπότ.
Μεγάλοι Ευρωπαίοι Θαλασσοπόροι
ΚΙΘΑΡΑ Η κιθάρα ανήκει στην κατηγορία των έγχορδων μουσικών οργάνων. Αποτελείται συνήθως από έξι χορδές. Κατασκευάζεται από ξύλο σε διάφορους χρωματισμούς,
Αργώ.
Γιατί και πως μετακινούνται οι άνθρωποι της Εποχής του Χαλκού;
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» Σχ. έτος Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Λυμπέρη Παναγιώτα Τάξη: Β Κλασικό 13ο.
ΤΑ ΙΕΡΑ ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Περιεκτικότητα διαλύματος & εκφράσεις περιεκτικότητας
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
Φερδινάνδος Μαγγελάνος
Το παραμύθι μας Γ
 Πήραμε μια λεκάνη με νερό και βάλαμε μέσα έναν πορτοκαλί κόκκο που ονομάζεται Διχρωμικό Κάλλιο.  Παρατηρήσαμε ότι ο κόκκος άρχισε να διαλύεται και.
Μιχάλης Καλλέργης Α1. Τιτανικός Ο Τιτανικός ήταν ένα βρετανικό υπερωκεάνιο επιβατηγό πλοίο, που ναυπηγήθηκε από τα ναυπηγεία Harland και Wolff, στο Μπέλφαστ,
16. Η Εκκλησία ως κιβωτός φυλάει την αλήθεια
ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Σχολείο: 7ο Λύκειο Πάτρας Τμήμα: Α’1
{ Ενότητα 3 η κεφ. 12 Η δεύτερη πολιορκία του Μεσολογγίου- Διονύσιος Σολωμός Ούρδας Ιωάννης 2013.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΙΟΣ-ΠΑΥΛΟΣ ● Εργασία στο τζετ σκι ● Εργασία στο μάθημα Τεχνολογίας ● ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ :ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ.
ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Γ. Γκοτζαμάνης.
ΒΑΡΟΣ – ΑΝΤΩΣΗ - ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ. Κάθε σώμα που βυθίζεται σε υγρό χάνει τόσο από το βάρος του, όσο είναι το βάρος του υγρού που εκτοπίζει. Αρχή του Αρχιμήδους.
ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ Γενικά Ιστορία: η ημέρα της βύθισης μετά την καταστροφή Απώλειες Ταινίες ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Γ’1 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΛΕΓΓΟΥ.
Β΄Ενότητα Το φυσικό περιβάλλον. Κεφάλαιο 7: Η κατανομή των ηπείρων και των ωκεανών Γη – Ο «γαλάζιος» πλανήτης Οι θάλασσες καλύπτουν τα 7/10 της γήινης.
ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ. Τα Μαθηματικά στην Καθημερινή Ζωή.
ΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΚΑΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΥ. Μάθημα: Γεωγραφία Η 29 η Αυγούστου 2005 ήταν μία καταστροφική ημέρα για την πολιτεία της Λουϊζιάνα, γιατί χτυπήθηκε από.
ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΟΦΙΑ ΣΤ 2 25 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου.
ΜΑΓΔΑ ΙΑΤΡΟΥ,ΔΑΝΑΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ,ΠΕΝΥ ΚΥΒΕΡΗ ΤΜΗΜΑ Β’2
Déjà vu(προμνησία) Presque vu (Tip of the tongue)
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
Βάρος είναι η κατακόρυφη δύναμη με φορά προς τα κάτω που ασκεί η Γη σε κάθε σώμα. Γιατί όμως στις παρακάτω εικόνες, τα σώματα που εικονίζονται, δεν κινούνται.
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΞΗΣ
2. Στον Αίολο, στους Λαιστρυγόνες και στο νησί της Κίρκης
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Το Τουβλο.
Το Τουβλο.
Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας
3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής 2o Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης Πέλλας “Η Τάξη του Μέλλοντος” Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Υποστηρικτικό υλικό για τη θαλάσσια ρύπανση από πετρέλαιο
H AΡΚΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Καταστροφή της Σμύρνης 1922
Βάρος είναι η κατακόρυφη δύναμη με φορά προς τα κάτω που ασκεί η Γη σε κάθε σώμα. Γιατί όμως στις παρακάτω εικόνες, τα σώματα που εικονίζονται, δεν κινούνται.
Γονείς και Πανελλήνιες Εξετάσεις
Β 3. ΥΔΡΟΣΦΑΙΡΑ «Χώρισαν στις εκβολές του μεγάλου ποταμού. Από ψηλά μπορούσες, αν ήθελες, να πιστέψεις πως δεν ήταν το ποτάμι που χυνόταν στη θάλασσα.
Κάνε κλικ στη σωστή απάντηση
Μεταφορές και Επικοινωνία
Β 3. ΥΔΡΟΣΦΑΙΡΑ «Χώρισαν στις εκβολές του μεγάλου ποταμού. Από ψηλά μπορούσες, αν ήθελες, να πιστέψεις πως δεν ήταν το ποτάμι που χυνόταν στη θάλασσα.
Μερικά θαύματα μηχανικής του XXI αιώνος
Μερικά θαύματα μηχανικής του XXI αιώνος
Κάνε κλικ στη σωστή απάντηση
Ένα ανοιξιάτικο πρωινό ένας λαγός είχε βγει έξω από την φωλιά του και έτρωγε φρέσκο χορταράκι. Καθώς έτρωγε, είδε μια χελώνα να περνάει λίγο πιο μακριά.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ

Το ναυάγιο του Τιτανικού Κανένα άλλο πλοίο έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου αρκετά όπως το πλοίο Τιτανικός. Κατασκευασμένο για να είναι αβύθιστο, ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στις 12 Απριλίου 1912.

Καθώς οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στο μαδερίσκαλα στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας, λίγο ήξεραν ότι μέσα σε λίγες μέρες τα ονόματά τους και ο Τιτανικός θα θυμόμαστε για πάντα.

Το ταξίδι πλοίο Τιτανικός άρχισε τον τίτλο έξω στη θάλασσα Το ταξίδι πλοίο Τιτανικός άρχισε τον τίτλο έξω στη θάλασσα. Κατασκευαστές του πλοίου είχε εφείσθη βάρος στη διασφάλιση ότι ο Τιτανικός δεν θα είναι μόνο το ασφαλέστερο πλοίο στα νερά, αλλά και το μεγαλύτερο πλοίο που είναι εξοπλισμένο με μόνο 20 σωσίβιες λέμβους.

Κάτω κάτω όμως εκατοντάδες δεύτερης κατηγορίας και οι επιβάτες τρίτης θέσης επέζησε τις πρώτες μέρες του ταξιδιού στη στενότητα διαμερίσματα. Τα περισσότερα από αυτά τα άτομα ήταν οικογένειες μεταναστών που είχαν βάλει στην άκρη κάθε κομμάτι των χρημάτων που έπρεπε να ταξιδέψει στην Αμερική πάνω στο ασφαλέστερο πλοίο που κατασκευάστηκε ποτέ σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

Απρίλιος 14,1912, Το ναυάγιο του Τιτανικού Το πρωί της 15 του Απρίλη 1912, το ναυάγιο του Τιτανικού το προηγούμενο βράδυ συγκλόνισε τον κόσμο. Το πλοίο θεωρείται ότι έχει καλά κατασκευασμένο πίστευαν ότι θα μπορούσε να στηρίξει οποιαδήποτε ποσότητα της ζημιάς και εξακολουθούν να παραμένουν εν ζωή. Το 1912 το ναυάγιο του Τιτανικού ξεκίνησε αργά το βράδυ 14ης Απριλίου το πλοίο πλησίασε ένα μεγάλο παγόβουνο και παρόλο που έγιναν προσπάθειες να αποστασιοποιηθεί από το μεγάλο κατεψυγμένα πάγο το μεγάλο πλοίο χτύπησε το παγόβουνο. Η καταστροφή του Τιτανικού μπορεί να είχε αποφευχθεί αν οι αστυνομικοί στο πλοίο είχε δοθεί προσοχή στο παγωμένο νερό που πλησίαζαν.

Τραγικά μόνο 705 άτομα επέζησαν από το ναυάγιο του Τιτανικού. Ο Τιτανικός βυθιζόταν και γρήγορη βύθιση. Μια SOS εστάλη σε γειτονικές πλοία. Η Carpathia πήρε κλήση κινδύνου του πλοίου και εξέπεμψε σήμα πίσω για να αφήσει το πλήρωμα του πλοίου γνωρίζουν ότι ήταν στο δρόμο τους. Θα ήταν αργά από τη στιγμή που το Carpathia έφθασε. Όταν έφτασαν μόνο που είχε απομείνει από τον Τιτανικό ήταν οι φοβισμένοι επιζώντες. Υπήρχαν 2.228 άτομα στο σκάφους του Τιτανικού, 337 πρώτη κατηγορία, 285 δεύτερη κατηγορία, 721 στην τρίτη τάξη και 885 Τα μέλη του πληρώματος. Τραγικά μόνο 705 άτομα επέζησαν από το ναυάγιο του Τιτανικού.

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Τιτανικό • Το πλοίο ήταν φορτωμένο με μόνο αρκετά σωσίβιες λέμβους για να κρατήσει το ήμισυ των επιβατών του Τιτανικού. • Μερικές από τις περιορισμένες σωσίβιες λέμβους μειώθηκαν στο νερό μόνο μισογεμάτο Μεταξύ του ακινήτου έχει δηλωθεί ως απολεσθείσα στον Τιτανικό ήταν πάνω από 3.000 τσάντες της αλληλογραφίας και ένα αυτοκίνητο. • Κάθε πρώτη εκτελεστικός τάξη πλήρωσε $ 4,350.00 για ένα εισιτήριο σαλόνι σουίτα\ • Το πλοίο περιείχε μια θερμαινόμενη πισίνα, ένα πρώτο, για κάθε σκάφος ιστιοπλοΐας. Το πλοίο ήταν ακόμα τόσο καινούργιο, όταν οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στις 10 Απρίλη του 1912, το χρώμα ήταν ακόμη υγρό σε ορισμένα σημεία. Θα κοστίσει 7.500.000 δολάρια για την κατασκευή του Τιτανικού.   Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να κατασκευάσει πλήρως τον Τιτανικό Η συνολική χωρητικότητά του Τιτανικού ήταν 3.547 επιβάτες και το πλήρωμα. βάρος με πλήρες φορτίο ήταν 46.328 τόνοι.

ΤΕΛΟΣ