Ασφαλή χρήση διαδικτίου ΓεωργίακαιΈλενα. Δεν αποκαλύπτω ποτέ προσωπικές λεπτομέρειες στο διαδίκτυο Δεν αποκαλύπτω σε κανέναν, ούτε και στους καλύτερους.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ένας άντρας μέσα σε ένα αερόστατο συνειδητοποιεί ότι έχει χαθεί
Advertisements

Όλοι γνωρίζουμε ότι το διαδίκτυο αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς, διασκέδασης και επικοινωνίας. Υπάρχει όμως και η επικινδυνότητά του και δεν.
INTERNET Ένα από τα θαύματα του σύγχρονου κόσμου Οι αποστάσεις έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί. Τα ταξίδια σε μακρινούς τόπους γίνονται άμεσα απ το “ανοιχτό.
Κανόνες χρήσης του Διαδικτύου για μαθητές
Quiz για το διαδίκτυο !.
Πάμε για surfing με ασφάλεια;. Το διαδίκτυο είναι ένα σύνολο από εκατομμύρια υπολογιστές που βρίσκονται διασκορπισμένοι σε όλο τον πλανήτη και επικοινωνούν.
Θέμα: Υπολογιστής και Διαδίκτυο: Ευκαιρίες και Απειλές Υπότιτλος: Επικοινωνία μέσω Η/Υ Μάθημα: Ερευνητική Εργασία (Project) Ομάδα: “Clickers” Αποτελείται.
FACEBOOK • Το Facebook χώρος κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε το Φεβρουαρίου του 2004 από το δημιουργό του Mark Zuckerberg που ήταν μέλος του πανεπιστημίου.
FACEBOOK ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ
Διαγωνισμός Saferinternet ο Πανευρωπαϊκό βραβείο 1ο Πανελλήνιο Βραβείο ηλικιακή ομάδα Διαγωνισμός Saferinternet ο Πανευρωπαϊκό βραβείο.
«Connect with respect! - Σύνδεση με σύνεση
Καθηγητής Πληροφορικής
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Το Διαδίκτυο είναι παγκόσμιο σύστημα διασυνδεδεμένων δικτύων υπολογιστών.
Πληροφορίες στο διαδίκτυο. Δραστηριότητα: Ας βοηθήσουμε τη Γεωργία και τον Παντελή.
Εκπαίδευση και Διασκέδαση
Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο… …Σκέψου πιο…προσωπικά!!!
ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. Η Διαδικασία της λήψης απόφασης στην επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων ΓΡΑΣΕΠ Γ/σιο Ερασμίου Ξάνθης.
Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου
Διαδίκτυο … Ένας υπέροχος κόσμος;
ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παρουσιάζουν οι μαθητές: Γ Ι Ο Υ Λ Η Λ Ι Ο Υ Ν Η
Οι υπολογιστές στη ζωή μας Συμβόλαιο χρήσης διαδικτύου.
Ασφαλώς Πλοηγώ! Γυμνάσιο Καπανδριτίου Σχ.Έτος ᅠ Παρουσίαση Ερωτηματολογίου μαθητών.
Συγγραφείς: Βερόνικα Σαμαρά & Γεώργιος Κορμάς Εικονογράφηση των ιστοριών από τα παιδιά του:
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Είναι σωστό να κατεβάζω ταινίες και μουσική μέσω Ίντερνετ? Όχι, καθώς κάποιος άνθρωπος έχει τα πνευματικά δικαιώματα επειδή το δημιούργησε. Ναι, αφού γλυτώνω.
Περιεχόμενα  Σκοπός  Ερωτήματα που μας αφορούν  Αιτιολόγηση  Quiz 1  Quiz 2  Ο εθισμός του Facebook  Βήματα που ακολουθήσαμε  Αποτελέσματα  Πηγές.
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
Μάθετε τους κινδύνους και προστατέψτε εσάς και τα παιδιά σας.
Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου Σπύρος Παπαλεξάτος Νικόλας Λαϊνιωτης Γεώργιος Αλεξόπουλος Θύμιος Δραγώτης Παναγιώτης Κοντοδήμος.
Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων Κατανοώντας τις συνέπειες μίας θετικής ψηφιακής ταυτότητας Έφηβοι και διαδικτυακή φήμη #2.
ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ «Ασφάλεια στο διαδίκτυο». 6/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΟΠΙΟΥ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΤΑΞΕΙΣ « Ο εαυτός μου στο διαδίκτυο / Σερφάρω σε «ασφαλή νερά»-Πληροφορούμαι,
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Συμβουλές για ασφάλεια στο FACEBOOK
Η δύναμη της εικόνας Και φέτος στις 7 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.
6ο Δημοτικό σχολείο Αρτέμιδος Ομάδα CBoys
Τι σημαίνει Διαδικτυακός Εκφοβισμός ;
Ας διαγράψουμε (delete) τον φόβο για το διαδίκτυο
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Ασφαλής χρήση του διαδικτύου
ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΗΜΗ
Η ασφαλεια στο διαδικτυο !
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Κώδικας χρήσης Διαδικτύου
Γνωριμία με το Διαδίκτυο
Νηπιαγωγείο Λακκώματος
29ο Δημοτικο Σχολειο Θεσσαλονικησ
ΑσφΑλεια στο διαδΙκτΥο
Προσωπικα δεδομενα.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (9-12χρ)
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Διαδίκτυο : κίνδυνοι και τρόποι αντιμετώπισης
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔIΚΤYΟΥ
Ασφαλές Internet Ιοί Παραπληροφόρηση Ακατάλληλα Άχρηστα Ψαράδες
Συμβουλές Ασφαλείας.
3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας
KOYIZ ΓΝΩΣΕΩΝ Από τους μαθητές του Ε2.
Η δύναμη της εικόνας Και φέτος στις 7 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Δεν καπνίζω, ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ
ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Η ασφάλεια του διαδικτύου
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
Ένα κουίζ για την ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο
Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!
Ασφαλές Διαδίκτυο.
Οι σκοτεινές πλευρές του διαδικτύου!
ΑσφαλΗσ ΧΡΗΣη των ιστοσεΛΙδων κοινωνικΗς δικtΥωσης
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ασφαλή χρήση διαδικτίου ΓεωργίακαιΈλενα

Δεν αποκαλύπτω ποτέ προσωπικές λεπτομέρειες στο διαδίκτυο Δεν αποκαλύπτω σε κανέναν, ούτε και στους καλύτερους μου φίλους τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού που έχω στο Διαδίκτυο. Γνωρίζω ότι οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία δημοσιεύσω στο διαδίκτυο, εκείνη τη στιγμή παύει να είναι προσωπική και γίνετε δημοσίως προσβάσιμη, παντού στον κόσμο.

Ενημερώνω τους γονείς ή τους δασκάλους μου στην περίπτωση που διαβάζω στο διαδίκτυο κάτι που με ενοχλεί ή που με κάνει να νιώθω άβολα, δίχως να διστάζω. Ενημερώνω τους γονείς ή τους δασκάλους μου στην περίπτωση που διαβάζω στο διαδίκτυο κάτι που με ενοχλεί ή που με κάνει να νιώθω άβολα, δίχως να διστάζω. Ποτέ δεν συναντώ στο φυσικό κόσμο φίλους που γνώρισα στο διαδίκτυο και που δεν γνωρίζω στον πραγματικό κόσμο. Ποτέ δεν συναντώ στο φυσικό κόσμο φίλους που γνώρισα στο διαδίκτυο και που δεν γνωρίζω στον πραγματικό κόσμο.

Εάν κάποιος διαδικτιακός φίλος μου ζητήσει να κρατήσω τη φιλία μας μυστική, τότε κάτι δεν πάει καλά.Εάν κάποιος μου στείλει ένα απρεπές μήνυμα ή μια απρεπές φωτογραφία ή με παρενοχλεί στο διαδίκτυο, πρέπει να σταματήσω τη συνομιλία μαζί του. Εάν κάποιος διαδικτιακός φίλος μου ζητήσει να κρατήσω τη φιλία μας μυστική, τότε κάτι δεν πάει καλά.Εάν κάποιος μου στείλει ένα απρεπές μήνυμα ή μια απρεπές φωτογραφία ή με παρενοχλεί στο διαδίκτυο, πρέπει να σταματήσω τη συνομιλία μαζί του.

Εάν βρω κάποια ιστοσελίδα που με τρομάζει ή μου φαίνετε περίεργη τότε το αναφέρω στους γονείς μου ή στους δασκάλους μου. Εάν βρω κάποια ιστοσελίδα που με τρομάζει ή μου φαίνετε περίεργη τότε το αναφέρω στους γονείς μου ή στους δασκάλους μου. Διασταυρώνω πάντα το υλικό που βρίσκω στο διαδίκτυο με άλλες πηγές όπως βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά, ρωτώ επίσης τους δασκάλους. Διότι όλοι εμείς μπορούμε να είμαστε συγγραφείς του Διαδικτύου. Διασταυρώνω πάντα το υλικό που βρίσκω στο διαδίκτυο με άλλες πηγές όπως βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά, ρωτώ επίσης τους δασκάλους. Διότι όλοι εμείς μπορούμε να είμαστε συγγραφείς του Διαδικτύου.

Πηγή: Πηγή: