Μια δυναμική προσέγγιση όσον αφορά τη διαχείριση του χρόνου και η βελτίωση της αποτελεσματικότητας μας. Παρουσίαση από Γιώργο Δημητριάδη MBA FBIM.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Παγκόσμια ημέρα κατά της ενδοσχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού
Advertisements

Η ιστορία του Πέπε.
«Τι είναι αυτό που σας εκπλήσσει περισσότερο στους ανθρώπους;»
Επιμορφωτικό Σεμινάριο 23 & 24 Νοεμβρίου 2013 Θεωρητική Κατάρτιση και Πρακτική Άσκηση Aναστάσιος Νικήτας Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Υπεύθυνος Αθλήματος Κολύμβησης.
Παιδικοί Σταθμοί Αγίας Παρασκευής «Βάζοντας όρια στα παιδιά»
ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ Ντία Γερμανού, Δασκάλα ΙΒ΄Δημοτικό Σχολείο Πάφου.
Στρατηγική Στελέχωσης Προσωπικού
Ο Μυστικός Κήπος F. H. Burnett Μάριος Σταύρου Α2.
Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για.
Κατάθεση εμπειριών από την πρώτη χρονιά λειτουργίας:
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Π.Κ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Στέλλα-Μαρία Βασιλείου Λειτουργός Πανεπιστημίου Γραφείο Διεθνών Σχέσεων και Προβολής Τομέας Διεθνών Σχέσεων ΥΕΔΣ.
«Για σκέψου...» Πατήστε το κουμπί του ποντικιού ή Page Down...
Ποίημα στον Φίλο Jorge Luis Borges Κλικ για το επόμενο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΚΙΑΣ
Τα παράδοξα των καιρών μας
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
Η συνταγή της νεότητας!.
Όνομα:Ελευθερία+Γιώτα
«Έχετε σκεφτεί ότι...»
Το γέλιο στην ζωή μας !!! Γέλιο και χιούμορ !!!.
Οι ρόλος σχετίζονται με το είδος της συμπεριφοράς που υπαγορεύονται από κάποιες θέσεις και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έχουν ρίζες: Από τα μηνύματα.
Όταν οι άλλοι πέφτουν, εμείς μπορούμε να συνεχίσουμε να τρέχουμε ! Σημασία δεν έχει αν πέφτεις, Αλλά αν μπορείς να σηκωθείς και Να συνεχίσεις !
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ 1 Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ.
Τα συναισθήματα των περιθαλπόντων των ασθενών με νόσο Alzheimer και η αντιμετώπισή τους.
O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΕΣΜΗ
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της Αγωγής,
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Προφορική (Απευθείας ) Επικοινωνία
ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. Η Διαδικασία της λήψης απόφασης στην επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων ΓΡΑΣΕΠ Γ/σιο Ερασμίου Ξάνθης.
Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ
Διασκεδάζω Προγραμματίζοντας στο code.org
Time Management Planet Interactive Consultants Copyright® 2011.
Παρουσίαση Δ.Σ.Μελισσοκομείου
6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο Μίλα, μη φοβάσαι! Το υλικό είναι από την ιστοσελίδα
Philip J. Harkins-Linkage Εφαρμογή: Μιχάλης Μαλαματίνας- Nike Hellas 10 Τακτικές Ηγεσίας Σε Περίοδο Κρίσης.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΕΦΗΒΟ ΑΓΟΡΙ - ΚΟΡΙΤΣΙ 5o γενικό λύκειο Ηρακλείου ΔΙΔ. ΕΤΟΣ: Β. ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ Ομάδα εργασίας Μάριος.
Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη Μαλούντας
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
Κανόνες Καλής Συμπεριφοράς στο διαδίκτυο. γρά φ Xρησιμοποιήστε την ίδια ευγένεια που θα δείχνατε αν είχατε µια προσωπική επικοινωνία. Ακολουθείστε τους.
Νίκος Ε. Σκουλάς & Συνεργάτες
Σχολικός Εκφοβισμός School Bullying.
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Το παιχνίδι αποτελεί τη φυσική γλώσσα των παιδιών, το πιο ισχυρό μέσο έκφρασής τους και αναπόσπαστη δραστηριότητα της καθημερινότητάς.
ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ 17 Ασίκη Ζωή / 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης.
Το πορτραίτο του εαυτού μου
“ΕΓΩ, Ο AΛΛΟΣ, Ο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ … ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Μια τάξη να μας χωρά …»
Έξυπνη κατανάλωση Μπεσιρόπουλος Βασίλης Κουτσαμπασοπούλου Βασιλική Βαρταλάμης Ευάγγελος Τσίλλα Ηλίας Ματσούκα Αντωνία.
Έχω κάτι … διαφορετικό??. ’διαφορετικός «το να είσαι …’διαφορετικός’…» 14 ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών Επιμέλεια από την εκπαιδευτικό της Στ2 τάξης: Μέλλου.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΒΕΛΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΦΕΝΙΑ ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΥ =] ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Β΄ ΤΑΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ. Ως κοινωνικό ον ο άνθρωπος σε όλη την πορεία της ζωής του συνάπτει σχέσεις. Στάση πρώτη, οι καθρέφτες του, οι γονείς. Έπειτα, το ευρύτερο.
Θετική Σκέψη “Σκέψου θετικά, και θετικά πράγματα θα συμβούν”
Εθισμός στο Διαδίκτυο.
Μια φορά ήταν ένα κοριτσάκι….
Παίρνω τον Έλεγχο: Βρίσκω το δρόμο μου αντιμετωπίζοντας την ανεργία
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
Τα παράδοξα των καιρών μας
Παίρνω τον έλεγχο: Βρίσκω τον δρόμο αντιμετωπίζοντας την ανεργία
Θέμα 3ο Γονείς Εξάμηνο Ε΄.
Αποτελεσματικο μαθησιακο περιβαλλον
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ Ph.D.
Εθισμός στην Τεχνολογία
Η συνταγή της νεότητας!.
Ποιά η καλύτερη προσέγγιση για την επιβολή πειθαρχίας στα παιδιά;
Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ως οπλο επικοινωνιας
ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Μια δυναμική προσέγγιση όσον αφορά τη διαχείριση του χρόνου και η βελτίωση της αποτελεσματικότητας μας. Παρουσίαση από Γιώργο Δημητριάδη MBA FBIM

AgeHours 60525, , , , , ,051, ,489, ,644, ,752,000 Θυμηθείτε - το ρολόι τρέχει τώρα!

 Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας ;  Πώς θα μπορούσατε να εξαλείψετε ή να μειώσετε την πίεση του χρόνου που νιώθετε ;  Τι έχετε μάθει για τον εαυτό σας όσον αφορά το χρόνο που ξοδεύετε ;  Έχετε συχνά εντοπίσει τον εαυτό σας να τριγυρνά άσκοπα ; Ποιο είναι το κόστος αυτής της συμπεριφοράς ;  Πόσος δημιουργικός χρόνος σας έχει μείνει ; (1 έτος = 8760 ώρες ).... Πώς θα θέλατε να τον αξιοποιήσετε ;

«Αν σκοπεύετε να πνιγείτε, μην βασανίζεστε στα ρηχά νερά»

Πράγματα που ανέχομαι ; Το κόστος της ανεκτικότητας ; Όφελος Η αντίδραση μου ; 1. Στην Εργασία ; 2. Στο σπίτι ; 3. Γονείς / συνήθειες των παιδιών ; 4. Οι συνήθειες μου ; 5. Εξοπλισμό στο σπίτι / στην εργασία ; 6. Η συμπεριφορά των φίλων ; 7. Κανόνες ; Κτλ... κτλ....

 Για πόσο καιρό θα θέλατε να ασχοληθείτε μαζί τους ;  Τι μέτρα θα λάβετε που θα περιορίσουν ή θα εξαλείψουν τα προβλήματα αυτά ;  Ποια θα είναι η ανταμοιβή σας σε χρόνο και χρήμα  Μήπως χρειάζεται πρακτική εξάσκηση κάνοντας σαφή αιτήματα προς τον εργοδότη σας, τους συνεργάτες ή φίλους

 Έχετε αποφύγει συγκεκριμένη απόφαση ή δράση για να αποφύγετε κάποια σύγκρουση ;  Έχετε ανεχθεί μια κατάσταση ώστε κάποιος να σας βλέπει θετικά ;  Να είστε καλοί με τον εαυτό σας. Θα ζείτε μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σας. Εάν δεν αγαπήσετε τον εαυτό σας τότε πως θα αγαπήσετε τους άλλους.

 Μερικές φορές, οι μικρές μεταβολές των συνηθειών σας μπορούν να κάνουν μια μεγάλη διαφορά στη ζωή σας !  Πώς μπορείτε να εμπλουτίσετε την ημέρα σας με περισσότερες απολαύσεις ή ευχάριστες εμπειρίες ;  Πού είναι αυτά τα " παράθυρα του χρόνου " που μπορούν να σας δώσουν περισσότερο χρόνο για την οικογένεια τους φίλους και δημιουργικές ενασχολήσεις.  Ξαφνικά βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας...  Ξεκινάτε πάντα με μικρές αλλαγές, αλλά θα καταλάβετε ότι έχουν μεγάλο αντίκτυπο !

  1. Να είστε Proactive-βασική αρχή η Πρόδραση- Προληπτική διαχείριση  2. Αρχίστε με τα τελευταία πράγματα που έχετε στο μυαλό σας.  3. Να ασχολείστε με τα πιο σημαντικά πράγματα πρώτα - Έμφαση στην κορυφή των προτεραιοτήτων  4. Σκεφτείτε Win - Win  5. Επιδιώξτε πρώτα να καταλάβετε όλες τις διαστάσεις του προβλήματος - Do one thing at a time -  6. Synergize-Συνέργιες –Στρατηγικές Συνεργασίες  7. Ακονίστε το μυαλό σας –επιμορφωθείτε-