Γιολάντα Θαρτόρι Γιώτα Κόρακα

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Πορτραίτο Αυτό το πρόγραμμα δημιουργεί ένα πορτραίτο με βάση τις πληροφορίες που θα δώσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
Advertisements

Τι ξέρετε για την ΟΡΑΣΗ;
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
ΜΟΔΑ-ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ.
ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ 80’s Πολλές μορφές από τα τέλη του 1970 παραμένουν μόδα στις αρχές του Στη δεκαετία του 1970, η σιλουέτα της μόδας τείνει.
Φορέματα σε Α γραμμή (1950).
Η ΜΟΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ
Αντίληψη της ομορφιάς Μόδα και περιποίηση
ΜΟΔΑ μ G E K Φάκελος Ερευνητικής εργασίας
Μόδα στην Ευρώπη Για γυναίκες
ΕΠΟΧΕΣ.
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Μάθημα ζωγραφικής Τοπίο.
ΜΟΔΑ ΚΑΙ 60’s.
Τι ξέρετε για την ΟΡΑΣΗ;
ΧΡΩΜΑ Η οπτική εντύπωση που προκαλείται από την άμεση
ΜΟΔΑ.
ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Μανικιούρ - Πεντικιούρ
ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ» (Δ’ τάξη)
Τ Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα κοριτσάκι με πορτοκαλί φόρεμα, πορτοκαλιά παπούτσια και πορτοκαλί λουλούδι στα μαλλιά. Υπάρχουν.
Ο ΜΑΔΟΠΟΊΗΣΗ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί που παίζει στο χαλί με το παιχνίδι ξυλάκια. Τα ξυλάκια είναι σε χρώματα: κόκκινά, κίτρινα,
Είναι ο πρόεδρος Clinton και ο αντιπρόεδρος Gore. Τι βλέπετε; Λάθος. Είναι δύο φορές ο Clinton με διαφορετικά χτενίσματα.
Και Αρχικό: Γεωργακή Ιφιγένεια – Τροποποίηση: Τσούτσουρας Σπύρος.
8.3 ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 8.4 ΤΟ ΧΡΩΜΑ.
ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ - ΧΡΩΜΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΕΣ ΠΑΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΟΥΖ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ.
Τ Ο ΚΌΚΚΙΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί η Αλίκη. Φοράει κόκκινο φόρεμα, κόκκινα παπούτσια και ένα κόκκινο λουλούδι στα μαλλιά. Γεια.
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ Μάθημα 9ο
Το μακιγιάζ από την αρχαία εποχή έως και σήμερα…
ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ Αντλεί τα θέματα του από την παιδική ηλικία. Απεικονίζει τις ακραίες ηλικίες μικρά παιδιά και γέροντες.
Φως και χρώματα (α).
Πορτραίτο Αυτό το πρόγραμμα δημιουργεί ένα πορτραίτο με βάση τις πληροφορίες που θα δώσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Υγεία ποδιών. Προβλήματα ποδιών  Μυκητίαση: Οι μύκητες που επιμολύνουν τα νύχια αποτελούν μία πάρα πολύ συνηθισμένη πάθηση, καθώς σε κάθε δεδομένη χρονική.
Ανθρώπινα Χαρακτηριστικά Χρώματα
Η ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ
Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ- Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΩΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΑΤ- ΑΠΑΛΑ, ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΗ.
105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 8.
ΜΑΚΙΓΙΑΖ.
105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ.
Όνομα ομάδας: Γαλαζοπράσινο Μαθητές: Καραίσκου Ρανια, Γιαμαίου Σπυριδούλα, Παπαδόπουλος Ευσέβιος, Τσατσαράγκος Θανάσης Θέμα: Φώς, Χρώμα και τέχνη Σχολείο:6ο.
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΜΕ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΕΤΣΙ.
KOM 201(1η-2η εβδ) ΣΤΗΦΑΡΙΣΜΑ ή ΜΟΡΤΑΝΣΑΖ
105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 10)
ΜΑΚΙΓΙΑΖ.
Η ενδυμασία και η μόδα στο βυζάντιο Ιστορία Β΄ Γυμνασίου Κεφ.Ε΄.1.
Τα καταστήματα Μουστάκας ξεκίνησαν ως μια μικρή βιοτεχνία με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών. Εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 2000 μέχρι ΣΗΜΕΡΑ
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΜΟΔΑ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Λαϊκή τέχνη Η γυναικεία φορεσιά Οι γυναίκες της Καλύμνου χεροδύναμες κι εργατικές ξέρουν να υφαίνουν στους εργαλειούς μόνες τους τα μάλλινα πολύχρωμα χράμια,
 Πρόλογος  Κλασσικό ψηλό χτένισμα  Μοντέρνο ψηλό χτένισμα  Χτενίσματα με κότσους  Εικόνες: 1.Χτενίσματα με κότσους 2.Νυφικά χτενίσματα με κότσους.
Ορισμοί Διδακτική είναι κλάδος της παιδαγωγικής επιστήμης που ασχολείται με τους σκοπούς τα μέσα και τις μεθόδους διδασκαλίας . Διδασκαλία για το.
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ Ο ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ :
   Γύρω μας βλέπουμε συνεχώς χρώματα .
"Κεραμμυδομπεζολιλα".
Τι ήταν άραγε ο Μοντριάν;;;
Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ.
ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 Μαρίνα Αυλωνίτη.
Ο ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.
Ασκ βιβλιο μ. λουκα Αν τα γονίδια Α (A, a), B (B, b), C (C, c), D (D, d), E (E, e) και F (F, f) είναι ανεξάρτητα, ποια είναι η συχνότητα των.
Πορτραίτο Αυτό το πρόγραμμα δημιουργεί ένα πορτραίτο με βάση τις πληροφορίες που θα δώσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Γιολάντα Θαρτόρι Γιώτα Κόρακα oh_my_love___john_lennon ΜΟΔΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012 20ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 “είναι in το πορτοκαλί’ Τα έντονα χρώματα των ανοιξιάτικων λουλουδιών και των καλοκαιρινών φρούτων αποτέλεσαν φέτος έμπνευση για πολλούς σχεδιαστές, με αποτέλεσμα οι πασαρέλες να κατακλυστούν από έντονα ροδακινί, κίτρινα, πράσινα, μπλε, μωβ και πολλά-πολλά ακόμη χρώματα

ΜΟΔΑ Φέτος, η μόδα έντυσε κλασσικά κομμάτια με έντονα χρώματα κι εμείς απλά εντυπωσιαστήκαμε με το αποτέλεσμα! Έντονα μπλε και τυρκουάζ μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, ρομαντικά γαλάζια εντείνουν τη ρομαντική διάθεση της σεζόν, ζουμερά ροδακινί συνδυάζονται με λαμπερά κοσμήματα πάνω σε αέρινες δημιουργίες, το πράσινο της μέντας – ένα από τα must αυτής της σεζόν – ………………

ΜΟΔΑ …………….μεταμορφώνει καθετί κλασικό στο πιο μοδάτο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, ενώ τα έντονα κίτρινα μας θυμίζουν ότι οι αχτίδες του ήλιου κάνουν και πάλι, δειλά-δειλά την εμφάνισή τους! Αυτά και πολλά ακόμη χρώματα είδαμε στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας, αλλά για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα ας τα δούμε αναλυτικά παρακάτω…

ΤΟ STRAPLESS ΑΝΑΔΥΚΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΛΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΕΚΟΛΤΕ

πράσινο φόρεμα κοκτέιλ  φόρεμα για την εκτέλεση φόρεμα ιδιαίτερα πράσινο φόρεμα κοκτέιλ  φόρεμα για την εκτέλεση φόρεμα ιδιαίτερα

ΛΕΟΠΑΡ Λεοπάρ Γόβες Νύχια Ρούχα

Είναι τα πιο hot της σεζόν καθώς μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό καθημερινό σου σύνολο..

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ.. Αν έχετε «ψυχρή» επιδερμίδα, δηλαδή με χρώμα απαλό ροζ, ή με διαφάνεια που έχει στο φόντο μια μπλε απόχρωση (αυτή την δημιουργούν οι επιφανειακές φλέβες), τότε σας ταιριάζουν οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις μαλλιών. Δείτε χρώματα γύρω από το σαντρέ και το περλέ, ενώ σίγουρα σας κολακεύουν και οι ανοιχτές «μες».

Μπορούμε να κάνουμε ένα υπέροχο ντύσιμο συνδιάζοντας σωστά τα χρώματα!

Λεοπάε

Τa λεοπάρ σχέδια είναι πολύ της μόδας και πολύ της άνοιξης

GLAMOUR Οι τάσεις της μόδας για τα παπούτσια την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012 περιλαμβάνουν παπούτσια που άλλοτε είναι γκλαμουράτα, άλλοτε είναι πολύ σέξι, ενώ άλλες φορές οι σχεδιαστές μόδας έχουν δώσει έμφαση σε σχεδιασμό που τραβά την προσοχή. Επίσης, δεν λείπουν τα παπούτσια που σχεδιάστηκαν για άνεση, ενώ υπάρχουν και άλλα που πραγματικά μια γυναίκα μπορεί να τα αγαπήσει. Ας δούμε λοιπόν τι περιλαμβάνει η μόδα για τα παπούτσια την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012. ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

Το χτένισμα σε ένα γάμο πρέπει να είναι προσεγμένο. Γάμοι Το χτένισμα σε ένα γάμο πρέπει να είναι προσεγμένο. νυφικα

Τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου? SOS!! Αν το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας είναι πολύ σκούρο και θέλετε να περάσετε στο άλλο άκρο κάνοντας τα μαλλιά σας ξανθά, θα πρέπει να τα ανοίξετε σταδιακά, γιατί η απότομη αλλαγή και το ντεκαπάζ θα έχουν καταστροφικές συνέπειες στην τρίχα.

Το Πάσχα πρωτοτυπήστε!