Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 10)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 10)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 10)

2 ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΛΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΤΡΥΦΕΡΑ. ΤΟ ΘΑΜΠΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΧΥΟΥ Η’ ΤΟ ΑΠΑΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΛΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΦΥΣΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΘΕΡΜΑ, ΓΗΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΘΕΡΜΩΝ - ΨΥΧΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΟ ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.

3 ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ -ΧΡΥΣΑΦΙ, ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΙ, ΤΟ ΒΕΡΙΚΟΚΙ, ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, ΤΟ ΚΑΦΕ - ΧΡΥΣΑΦΙ, ΤΟ ΩΧΡΟ ΛΙΛΑ, ΤΟ ΒΙΟΛΕΤΙ, ΤΗΣ ΛΕΒΑΝΤΑΣ, ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ, ΤΟ ΑΠΑΛΟ ΤΥΡΚΟΥΑΖ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΕΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

4 ΤΟ ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΦΥΣΙΚΟ, ΦΡΕΣΚΟ, ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ MAKE UP ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΕΣ, ΧΡΥΣΟΜΠΕΖ, ΧΡΥΣΟΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΧΡΥΣΟΚΑΦΕ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ. ΚΡΑΓΙΟΝ, ΣΕ ΘΕΡΜΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΡΟΔΑΚΙΝΙ, ΑΠΑΛΑ ΡΟΖ, ΦΟΥΞΙΑ Η ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ LIP-GLOSS. ΡΟΥΖ ΑΠΑΛΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ, ΣΕ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΙΖΟΝΤΕΣ ΘΕΡΜΟΥΣ.

5 ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΑΛΟ EYELINER Η’ ΣΚΙΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ Η ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΜΟΛΥΒΙ KOHL, ΓΙΑ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ. ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ Η’ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

6 ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ MAKE UP : ΣΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΙ, ΜΠΕΖ- ΧΡΥΣΑΦΙ, ΜΠΕΖ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ, ΜΠΕΖ-ΚΑΦΕ,Κ.ΛΠ. ΠΟΥΔΡΑ : ΔΙΑΦΑΝΗ Η’ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ MAKE- UP ΚΡΑΓΙΟΝ: ΠΕΡΛΕ ΦΩΤΕΙΝΟ ΡΟΖ ΡΟΥΖ : ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟΤΕΡΟΥ ΤΟΝΟΥ ΣΚΙΕΣ :ΡΟΖ ΣΑΝ HIGHLIGHTER, ΛΙΛΑ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ, ΒΕΡΙΚΟΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΟ. EYELINER : ΚΑΦΕ, ΜΠΛΕ Η’ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΒΛΕΦΑΡΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΛΙΛΑ ΜΑΣΚΑΡΑ : ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

7 ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΨΥΧΡΕΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ, ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ. ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΑΜΠΕΡΑ, ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ, ΘΕΡΜΑ Η ΨΥΧΡΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΔΕΡΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ, ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΝΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΔΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ, ΜΑΤ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ (COLOUR ADJUSTERS) ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΨΕΓΑΔΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

8 ΧΕΙΛΗ ΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΡΟΥΖ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΑΠΛΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ. ΧΛΩΜΑ ΡΟΖ - ΜΠΕΖ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΒΕΡΙΚΟΚΙ, ΘΕΡΜΑ ΚΑΦΕ, ΤΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΓΙΟΝ.

9 ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΟΝΤΡΑΣΤ ΚΑΙ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΘΕΡΜΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΖ, ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ - ΜΠΛΕ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚ, ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. EYELINER ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΒΛΕΦΑΡΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ KOHL ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩ, ΔΙΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΚΟΥΡΗ, ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΝΩ ΦΥΣΙΚΗ, ΑΠΑΛΗ, ΤΟ ΠΡΩΙ. ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

10 ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΚΙΕΣ :ΧΡΥΣΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ ΣΑΝ HIGHLIGHTER, ΡΟΥΑΓΙΑΛ ΜΠΛΕ - ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΟ. EYELINER: ΜΑΥΡΟ, ΜΠΛΕ, ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣΚΑΡΑ: ΜΑΥΡΗ, ΚΑΦΕ ΚΡΑΓΙΟΝ: ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΡΟΥΖ : ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ, ΑΝΟΙΧΤΟΤΕΡΟΥ ΤΟΝΟΥ

11 ΑΝΟΙΞΗ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ, ΑΠΑΛΑ, ΘΕΡΜΑ, ΓΗΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΠΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, ΟΠΩΣ ΡΟΖ, ΓΗΙΝΟ ΚΑΦΕ, ΚΟΡΑΛΛΙ, ΑΠΑΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΡΟΖ, ΔΑΜΑΣΚΗΝΙ, ΓΑΛΑΖΙΟ, ΜΠΛΕ. Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΖ, ΤΟΥ ΜΠΕΖ, ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ. ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΖ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

12 ΧΕΙΛΗ ΔΡΟΣΕΡΑ, ΤΡΥΦΕΡΑ, ΑΠΑΛΑ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΡΑ Η ΘΕΡΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΡΟΥΖ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΓΙΟΝ, ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΤΕΡΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝΟΥΣ.

13 ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ MAKE UP:ΑΠΑΛΟ ΡΟΖ, ΜΠΕΖ, ΜΠΕΖ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ ΠΟΥΔΡΑ : ΔΙΑΦΑΝΗ Η’ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ MAKE UP ΣΚΙΕΣ : ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΑΝ HIGHLIGHTER, ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ, ΡΟΖ ΔΑΜΑΣΚΗΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΟ. EYELINER:ΘΕΡΜΟ ΚΑΦΕ, ΔΑΜΑΣΚΗΝΙ ΜΑΣΚΑΡΑ : ΚΑΦΕ ΚΡΑΓΙΟΝ :ΑΠΑΛΟ ΔΑΜΑΣΚΗΝΙ ΡΟΥΖ : ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΑΜΑΣΚΗΝΙ

14 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟ, ΦΥΣΙΚΟ. ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ, Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ, ΓΚΡΙΖΑΡΕΙ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΕΡΜΟΥΣ ΡΟΖΕ ΤΟΝΟΥΣ. TO MAKE UP ΕΛΑΦΡΟ, ΤΡΥΦΕΡΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥ ΜΠΕΖ, ΤΟΥ ΜΠΕΖ ΡΟΖ, ΤΟΥ ΜΠΕΖ, ΜΠΕΖ ΡΟΔΑΚΙΝΙ.

15 ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΒΑΘΙΕΣ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ, ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΤΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΣΜΕΝΗΣ ΓΗΣ.

16 ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ : MAKE UP:ΜΠΕΖ ΡΟΔΑΚΙΝΙ ΠΟΥΔΡΑ :ΔΙΑΦΑΝΗ Η’ ΙΔΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ MAKE UP ΚΡΑΓΙΟΝ:ΚΟΡΑΛΛΙ ΚΑΦΕ ΡΟΥΖ :ΑΠΑΛΟ ΚΟΡΑΛΛΙ ΣΚΙΕΣ :ΡΟΔΑΚΙΝΙ ΣΑΝ HIGHLIGHTER, ΠΕΡΛΕ ΓΚΡΙ ΘΕΡΜΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ, ΚΑΦΕ ΧΑΛΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΟ. EYELINER :ΚΑΦΕ ΘΕΡΜΟ ΜΑΣΚΑΡΑ :ΚΑΦΕ


Κατέβασμα ppt "105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 10)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google