Πρόλογος 1 ης Έ. Τα προβλήματα της ελληνικής τηλεόρασης (90 λ.)

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Πρόληψη και Διαχείριση εργασιακού άγχους
Advertisements

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΤΡΕΣ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ GANDHI ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.
Σχολείο: λύκειο Α γ ιά σ ου Τάξη: β Θέμα: ηλεκτρονικός εκφοβισμός Ονοματεπώνυμα : Κ αρέτος Τ αξι ά ρχης Σχ. Έτος:
Ανάπτυξη Μοντέλου Ρομποτικού Οχήματος Σταθερής Τροχιάς, για Αποθήκη Κέντρου Διανομής Λιανεμπορίου ή Υπηρεσιών Logistics Γκρέμος Αναστάσιος ΠΛΣ Διπλωματική.
Η οριοθέτηση των παιδιών προσχολικής ηλικίας
Διατροφή Σύγχρονη κατάσταση και προοπτικές. Διατροφή  Στη σύγχρονη εποχή η διατροφή έχει τροποποιηθεί σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν. Παρατηρείται.
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΙΣΧΥΟΝΤΩΝ Α.Π. ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Α.Π.
Πόσο βλέπουμε διαφημίσεις;
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ αποτελεί σημαντικό μέρος της μεθοδολογικής προσέγγισης Τι μπορεί να περιλαμβάνει η παρουσίαση; παιχνίδι ρόλων, αφήγηση,
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο
Πρόσφυγας είναι «κάθε πρόσωπο, το οποίο, επειδή έχει δικαιολογημένο φόβο διωγμού λόγω φυλής, θρησκείας, εθνικής προέλευσης, πολιτικών πεποιθήσεων ή συμμετοχής.
Κάποιες πληροφορίες Η αποτελεσματική αντιμετώπιση προβληματικών συμπεριφορών των παιδιών δεν συνδέεται με την αύξηση των ψυχολογικών υπηρεσιών, αλλά με.
Ενδοσχολική Βία Η ενδοσχολική βία είναι μια κατάσταση κατά την οποία ασκείται εσκεμμένη , απρόκλητη, συστηματική και επιθετική συμπεριφορά που έχει ως.
Quatuor Squilla Θέμα: "Πώς επηρέασε η χρήση της κινητής τηλεφωνίας τις διαπροσωπικές σχέσεις και ποια νέα ήθη και γλώσσα εισήγαγε στη σύγχρονη καθημερινότητα;"
ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ. Το εργαστήρι στηρίζεται στην ενεργητική παρουσία των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα μέσα από την ανταλλαγή.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
8ο Ενιαίο Λύκειο Ηρακλείου
Ανάδειξη της σχέσης Κοινωνίας, Τεχνολογίας και Φυσικών Επιστημών.
Φάσεις της Διοίκησης Αμοιβών
Ικανότητες και δεξιότητες.
Επίλογος 1 ης Έ. Τα προβλήματα της ελληνικής τηλεόρασης (80 λ.)
Δύσκολες Συμπεριφορές στο Σχολείο.
TEXNH Γιάννης Παπαδόπουλος – Ζωή Ζαφειροπούλου Φιλόλογοι.
Μέθοδος Project Μια εναλλακτική μορφή διδασκαλίας απέναντι στην παραδοσιακή, στο μάθημα της Έκφρασης-΄Εκθεσης. Προσανατολισμός: Ανθρωπιστικός - Παιδοκεντρικός.
ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ Αρχοντάκη Στέλλα
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Στρατηγικές ένταξης και επικοινωνίας Ευάγγελος Πεπές.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
«Η τηλεόραση χειραγωγεί: πώς πρέπει να αντιδρούν οι τηλεθεατές;»
1.4 Επικοινωνία και προβλήματα – Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
Ερευνητική εργασία «Φύλα και επαγγέλματα»
Γεωργιάδης Μιχάλης Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων. 1 η φάση (σε ολομέλεια) : Ποιο είναι το θέμα μας; (ιδεοκαταιγίδα, αφήγηση εμπειριών, προβολή εικονιστικού.
ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Ειδική Ημερίδα για Ανάκτηση και Εξαγωγή Πληροφορίας Ειδική Ημερίδα για Ανάκτηση και Εξαγωγή Πληροφορίας Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.
Ο δεκάλογος του Επιχειρηματία στην Ψηφιακή Οικονομία Δίκτυο Ελληνικών Καταναλωτικών Οργανώσεων δ-Ε.ΚΑΤ.Ο. Τηλ: Fax:
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Ο χρόνος στην Πατερική σκέψη έχει έναν παιδαγωγικό χαρακτήρα, αφού χρησιμοποιείται για την προετοιμασία του ανθρώπου στην.
ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Τα προβλήματα της ελληνικής τηλεόρασης Προτάσεις για αντιμετώπισή τους (Λύσεις)
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ © 2004 Δράσεις, Πρότυπα & Τεχνολογικές λύσεις για την ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Δικαιωμάτων (DRMs) Σπύρος Ν. Νικολόπουλος.
ΑΞΙΕΣ, ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5. Πώς αντιλαμβάνεστε την έννοια της στάσης (attitude);
Mάθημα 2ο Η ανάπτυξη των ΜΜΕ. Από την Επικοινωνία στα μαζικά Μέσα Ο όρος «μέσα μαζικής επικοινωνίας» αναφέρεται σε μέσα που έχουν οργανωθεί για να μεταδίδουν.
Γ ι ά ν ν η ς Μ ό ρ α λ η ς « Π Α Ν Σ Ε Λ Η Ν Ο Σ »
Εισαγωγή στη Νοσηλευτική Επιστήμη Ενότητα 4: Στρες και Στρατηγικές Αντιμετώπισης – Νοσηλευτική Φροντίδα. Κοτρώτσιου Ευαγγελία, Καθηγητής, Τμήμα Νοσηλευτικής,
Ενδοσχολική Βία (Bullying). Διαστάσεις του φαινομένου Η ενδοσχολική βία και ο εκφοβισμός μεταξύ των μαθητών έχει αρχίσει να γίνεται αντικείμενο προσοχής,
ΜΑΡΙΑ ΣΥΡΓΙΑΝΝΗ, ΣχολιΚΗ Συμβουλοσ Θεολογων
Καθηγητής Σιδερής Ευστάθιος
Φιλοσοφία της εκπαίδευσης και Πρόγραμμα Σπουδών
Καλωσήρθατε!!!.
Θετικοί & αρνητικοί αριθμοί
ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ 13Κ3: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ
Φοιτητής: Τάρταρης Παναγιώτης (Α.Μ 6510)
ΔΙΑΛΕΞΗ 1η ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΜΕ
«H σύγχρονη φυτοπροστασία στην διαδρομή για μια βιώσιμη γεωργία»
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 1)ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;
Επιστήμη και θρησκεία στην κατανόηση του κόσμου..
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ-ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Καθηγητής Σιδερής Ευστάθιος
ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΕΚΦΡΑΣΗ-ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ- ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Β1
Σχέση διγλωσσίας και γνωστικής / γλωσσικής ανάπτυξης
Η ανοιχτή μέθοδος συντονισμού (ΑΜΣ)
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΙΣΧΥΟΝΤΩΝ Α.Π. ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Α.Π.
Εικονογράφηση: Πριάμη Ευγενία
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Πρόλογος 1 ης Έ. Τα προβλήματα της ελληνικής τηλεόρασης (90 λ.)

(Ανάπτυξη θέματος και Αφόρμησης) Θέμα: [Ο ρόλος της τηλεόρασης στη σύγχρονη κοινωνία είναι κυριαρχικός, επηρεάζει δηλαδή καθοριστικά πολλούς τομείς του ανθρώπινου βίου. Ορισμένοι, μάλιστα, ειδικοί μιλούν για γιγάντωση του φαινομένου «τηλεόραση»] {σε βαθμό επικίνδυνο για την ανθρώπινη υπόσταση, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο}. Θέμα: [Ο ρόλος της τηλεόρασης στη σύγχρονη κοινωνία είναι κυριαρχικός, επηρεάζει δηλαδή καθοριστικά πολλούς τομείς του ανθρώπινου βίου. Ορισμένοι, μάλιστα, ειδικοί μιλούν για γιγάντωση του φαινομένου «τηλεόραση»] {σε βαθμό επικίνδυνο για την ανθρώπινη υπόσταση, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο}. […] Διαπίστωση. […] Διαπίστωση. {…} Αφόρμηση. {…} Αφόρμηση.

Ανάπτυξη Θέματος και Αφόρμησης [για να εκθέσω τους προβληματισμούς μου σχετικά με το φαινόμενο της κυριαρχικής παρουσίας της τηλεόρασης στη σύγχρονη ζωή και για να διερευνήσω πιθανές λύσεις που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της παθολογίας που συνδέεται με το συγκεκριμένο φαινόμενο]. [για να εκθέσω τους προβληματισμούς μου σχετικά με το φαινόμενο της κυριαρχικής παρουσίας της τηλεόρασης στη σύγχρονη ζωή και για να διερευνήσω πιθανές λύσεις που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της παθολογίας που συνδέεται με το συγκεκριμένο φαινόμενο]. Επικοινωνιακό πλαίσιο. Επικοινωνιακό πλαίσιο. […] Συνέχεια Θέματος. Προδιατύπωση Ζ1 (προβλήματα), Ζ2 (λύσεις).

Εναλλακτικός Πρόλογος 1 ης Έ. (80 λ.) Θέμα: … [για να εκφράσω τους προβληματισμούς μου σχετικά με το φαινόμενο της τηλεοπτικής κυριαρχίας στη σύγχρονη ζωή]. [Η τηλεόραση είναι ένα Μ.Μ.Ε., το οποίο ασκεί καταλυτική επίδραση σε πολλούς τομείς της προσωπικής και της κοινωνικής ζωής σήμερα, με αντιφατικές εκφάνσεις, θετικές και αρνητικές]. Θέμα: … [για να εκφράσω τους προβληματισμούς μου σχετικά με το φαινόμενο της τηλεοπτικής κυριαρχίας στη σύγχρονη ζωή]. [Η τηλεόραση είναι ένα Μ.Μ.Ε., το οποίο ασκεί καταλυτική επίδραση σε πολλούς τομείς της προσωπικής και της κοινωνικής ζωής σήμερα, με αντιφατικές εκφάνσεις, θετικές και αρνητικές]. Επικοινωνιακό πλαίσιο. Επικοινωνιακό πλαίσιο. […] Προδιατύπωση Ζ1+Ζ2. […] Διαπίστωση.

Αφόρμηση: {Πολλοί μιλούν για καταδυνάστευση της φυσικής και της πνευματικής δραστηριότητας του ανθρώπου από την τηλεόραση, καθώς και για άμεση ή έμεση απειλή για την ακεραιότητα της ύπαρξής του}. Αφόρμηση: {Πολλοί μιλούν για καταδυνάστευση της φυσικής και της πνευματικής δραστηριότητας του ανθρώπου από την τηλεόραση, καθώς και για άμεση ή έμεση απειλή για την ακεραιότητα της ύπαρξής του}.