QUIZ Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Ένα άτομο σου λέει πως είναι η Μαρία και ότι θέλει τον κωδικό σου για να σου κάνει νέο ρεκόρ στο παιχνίδι. Τι κάνεις??

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.
Advertisements

Επικοινωνίας χωρίς όρια ! Η εποχή της... a …ντριννν a.
Στο διάλειμμα.
Σ.Κ.Α.Β.Ε.. Έπαθα Σ.Κ.Α.Β.Ε.; Πολύ φοβάμαι ότι, αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στα παρακάτω, όπως εγώ, τότε είτε χρειάζεστε διακοπές, είτε μια σύνταξη.
Η Μπουρμπουλήθρες ΑΕ με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει το Επικό Αριστούργημα των 32,5 Όσκαρ !!!
Θέμα: Υπολογιστής και Διαδίκτυο: Ευκαιρίες και Απειλές Υπότιτλος: Επικοινωνία μέσω Η/Υ Μάθημα: Ερευνητική Εργασία (Project) Ομάδα: “Clickers” Αποτελείται.
H Αιμιλία πήγε στο σχολείο ενώ δεν αισθανόταν πολύ καλά
Πώς ξεκινούν οι φήμες στο γραφείο... Με εντολή από τη Δ ιεύθυνση Προς: Όλο το προσωπικό της επιχείρησης. Από: παιδί του φωτοτυπικού. Θέμα: Χρήση του “POST-IT”
POKEMON ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΔΩΝΑΣ.
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Το δοντάκι μου χάλασε.
Ο λύκος που ήταν χορτοφάγος
ΠΟΙΗΜΑ Ένα όμορφο πρωινό αποφάσισα και εγώ τα παπούτσια μου να βγάλω για να μοιάσω σε κάποιον άλλο, ένα παιδί πολύ μικρό που δεν έχει παπούτσια να βάλει,
…ένα ταξίδι που διαρκεί Δημιουργία παρουσίασης
ΚΑΝΩ ΠΛΑΝΟ ΣΤΑ ΧΑ ΜΑΘΗΜΑ 6 Ο Α Γ Ο Ρ Α N Δ Β Α 1ΧΑ Π ♠ A42 ♥ K53  K92 ♣ 9765 ♠ KQ3 ♥ AQ7  A75 ♣ 8432 Β Δ Α Ν Α Γ Ο Ρ Α N Δ Β Α 1ΧΑ Π 3ΧΑ Π Π Π ♠J Ο.
Παρίσι!Μία πόλη γεμάτη αξιοθέατα!!!!
Τ Ο ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ο μικρός Ανδρέας και δίπλα του παρουσιάζει το σχήμα τετράγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Σήμερα.
Αυτός : "θα παραγγείλω πίτσα Θέλεις και εσύ κάτι να σου παραγγείλω;"
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
ΚΑΝΩ ΠΛΑΝΟ ΣΤΑ ΧΑ ΜΑΘΗΜΑ 7 Ο. ♥6♥6 Α Γ Ο Ρ Α N Δ Β Α 1ΧΑ Π ♠ ΚJ8 ♥ A94  K1054 ♣ A76 Β Δ Α Ν Ο Νότος με 15π και ομαλή κατανομή ανοίγει 1ΧΑ Αντάμ η Δύση.
Κουίζ ! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ  Δες τις δηλώσεις που ακολουθούν.  Αποφάσισε ποιες, κατά τη γνώμη σου, είναι ορθές και ποιες λανθασμένες.  Πάτα F5 και.
 ΜΑΡΙΑ XATΖΗΚΑΛΛΙΑ  ΤΑΞΗ Β2  ΕΤΟΣ  ΜΑΘΗΜΑ ΙΛΙΑΔΑ –ΣΕΛΙΔΑ45, ΑΣΚΗΣΗ 2δ 1 ZAΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑ.
ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ
Βρεφική Ηλικία E- portofolio. Εν δράση Είμαι η φοιτήτρια Βαιοπούλου Ευαγγελία- Ευσταθία και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στον χώρο του παιδικού.
ΚΑΝΩ ΠΛΑΝΟ ΣΤΑ ΧΑ ΜΑΘΗΜΑ 5 Ο. ♥Q♥Q Α Γ Ο Ρ Α N Δ Β Α 2ΧΑ Π ♠ ΑΚJ10 ♥ A96  J94 ♣ AK8 Β Δ Α Ν Ο Νότος με 20π και ομαλή κατανομή ανοίγει 2ΧΑ Αντάμ η Δύση.
Δημιουργία εκπαιδευτικού κόμικ
Ας μιλήσουμε για τη φιλία!!!

Οδηγίες Εισαγωγής Ανακοινώσεων στο site του ΤΜΕΥ Με το F5 αρχίζει το animation.
Βάλε τα ζευγαράκια του 9 μαζί στο κοχύλι με το μεγάλο ρουμπίνι
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
Ένα παραμύθι κατά του σχολικού εκφοβισμού
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ MASTER TEMPO FEAT KIM.
Ξυπνάς το πρωί. Μια μέρα ξεκινάει….
Το Λιοντάρι, ο Κυνηγός και ο Λοτόμος (Αισώπου μύθοι)
Ο φτωχοσ και τα γροσια . ..
1. Το όνομά σου, η διεύθυνσή σου, το τηλέφωνό σου. Το όνομά σου, η διεύθυνσή σου, το τηλέφωνό σου. 2. Ο χαρακτήρας σου. Ο χαρακτήρας σου 3. To μ π ουφάν.
Impasse Finesse Sorpasso Snit Εμπάς Κατάλαβα ξέρεις ξένες γλώσσες! Να παίζεις όμως bridge μπορείς; Η εμπάς (η αλλιώς τυλιχτή) είναι κόλπο του εκτελεστή!
Είναι σωστό να κατεβάζω ταινίες και μουσική μέσω Ίντερνετ? Όχι, καθώς κάποιος άνθρωπος έχει τα πνευματικά δικαιώματα επειδή το δημιούργησε. Ναι, αφού γλυτώνω.
Περιεχόμενα  Σκοπός  Ερωτήματα που μας αφορούν  Αιτιολόγηση  Quiz 1  Quiz 2  Ο εθισμός του Facebook  Βήματα που ακολουθήσαμε  Αποτελέσματα  Πηγές.
ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ!!~!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΚΟΥΙΖ ΣΤΟ POWERPOINT «Προσωπικά ΔΕΔΟΜΕΝΑ». 1. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα; τα μέρη που συχνάζεις Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που σε χαρακτηρίζει.
Όταν σου ζητάνε να δώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία τί κάνεις;
Ένα Σύντομο Σεμινάριο Ανθρώπινων Σχέσεων
 Γεια σας σήμερα θα σας κάνω ένα μικρό μάθημα για το πώς να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο σωστά και με ασφάλεια.
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
Ένα παιχνίδι για τα ζώα των ελληνικών δασών .
Ο γιος του παπά της ενορίας, μόλις πήρε την άδεια οδήγησής του, και ρώτησε τον πατέρα του αν θα μπορούσε να οδηγεί και αυτός το αμάξι της οικογένειας.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΓΩΝΩΝ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΑΞΗ κ. ΝΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ.
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
Στρογγυλοποίηση φυσικών και δεκαδικών αριθμών Πρόχειροι λογαριασμοί.
Μαθηματικά ΣΤ΄ τάξης Δίκαιη μοιρασιά! Διαίρεση φυσικών και δεκαδικών αριθμών.
Συμβουλές για ασφάλεια στο FACEBOOK
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΞΗΣ
The cool girls Παναγιώτα Ζαχαρία Χριστίνα Σοβαρά
Ένα Σύντομο Σεμινάριο Ανθρώπινων Σχέσεων
Η ασφαλεια στο διαδικτυο !
Διαδίκτυο Παναγιώτα Κίμωνος.
Λίγα λόγια για τα προσωπικά δεδομένα
Επιμέλεια: Τίκβα Χριστίνα
Γεια σας παιδιά! Καλωσορίσατε στα παιχνίδια μας.
KOYIZ ΓΝΩΣΕΩΝ Από τους μαθητές του Ε2.
Βδομάδα 12_16/6/16 Θέλω να …..
Προσωπικές αντωνυμίες
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Πώς ξεκινούν οι φήμες στο γραφείο...
Ένα κουίζ για την ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο
21ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας ΣΤ τάξη
Μεταγράφημα παρουσίασης:

QUIZ Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης

Ένα άτομο σου λέει πως είναι η Μαρία και ότι θέλει τον κωδικό σου για να σου κάνει νέο ρεκόρ στο παιχνίδι. Τι κάνεις?? Φυσικά και θα της τον δώσω αφού έχω πολύ μικρό σκορ Φυσικά και θα της τον δώσω αφού έχω πολύ μικρό σκορ Δεν ξέρω, καλό κορίτσι φαίνεται ας της το δώσω, δεν έχω τίποτα να χάσω Δεν ξέρω, καλό κορίτσι φαίνεται ας της το δώσω, δεν έχω τίποτα να χάσω Όχι, με τίποτα! Ας κάνει στο δικό της παιχνίδι νέο ρεκόρ Όχι, με τίποτα! Ας κάνει στο δικό της παιχνίδι νέο ρεκόρ Φυσικά και θα της τον δώσω αφού έχω πολύ μικρό σκορ Φυσικά και θα της τον δώσω αφού έχω πολύ μικρό σκορ Δεν ξέρω, καλό κορίτσι φαίνεται ας της το δώσω, δεν έχω τίποτα να χάσω Δεν ξέρω, καλό κορίτσι φαίνεται ας της το δώσω, δεν έχω τίποτα να χάσω Όχι, με τίποτα! Ας κάνει στο δικό της παιχνίδι νέο ρεκόρ Όχι, με τίποτα! Ας κάνει στο δικό της παιχνίδι νέο ρεκόρ

Μπράβο!!!!!!!!! ☻

Λάθος!!! =(

Είναι δυνατόν κάποιος να υποκλέψει το προφίλ μου??? Όχι, αφού έχω βάλει κωδικό Ναι αν κάποιος ξέρει τον τρόπο Όχι, δεν έχω τίποτα να μου κλέψουν Όχι, αφού έχω βάλει κωδικό Ναι αν κάποιος ξέρει τον τρόπο Όχι, δεν έχω τίποτα να μου κλέψουν

Μπράβο!!!!!!!! ☻

Λάθος!!!=(

Ποιο από τα παρακάτω είναι προσωπικά δεδομένα??? Τα στοιχεία μου (το mail,η διεύθυνση, ο κωδικός κλπ) Τα στοιχεία μου (το mail,η διεύθυνση, ο κωδικός κλπ) Το μπουφάν μου Οι συσκευές μου πχ το laptop Οι συσκευές μου πχ το laptop Τα στοιχεία μου (το mail,η διεύθυνση, ο κωδικός κλπ) Τα στοιχεία μου (το mail,η διεύθυνση, ο κωδικός κλπ) Το μπουφάν μου Οι συσκευές μου πχ το laptop Οι συσκευές μου πχ το laptop

Μπράβο!!!!!!! ☻

Λάθος!!!=(

Μπορεί κάποιος να υποδυθεί ότι είμαι εγώ??? Με τίποτα αφού δεν με ξέρει Όχι, δεν ξέρει τον κωδικό μου Ναι, δεν είναι δύσκολο Με τίποτα αφού δεν με ξέρει Όχι, δεν ξέρει τον κωδικό μου Ναι, δεν είναι δύσκολο

Μπράβο!!!!!!!!! ☻

Λάθος!!=(

Αν κάποια σελίδα σου βγάλει ότι κέρδισες έναν τετραήμερο ταξίδι στην Χαβάη τι κάνεις??? Φυσικά είναι μία μοναδική ευκαιρία!!! Κανονικά δεν κάνει να πάω γιατί μπορεί να το έχουν φτιάξει για να κλέψουν τα στοιχεία μου, αλλά μια επίσκεψη στην σελίδα αυτή δεν βλάπτει Κανονικά δεν κάνει να πάω γιατί μπορεί να το έχουν φτιάξει για να κλέψουν τα στοιχεία μου, αλλά μια επίσκεψη στην σελίδα αυτή δεν βλάπτει Πατάω το Χ και συνεχίζω το παιχνίδι μου Φυσικά είναι μία μοναδική ευκαιρία!!! Κανονικά δεν κάνει να πάω γιατί μπορεί να το έχουν φτιάξει για να κλέψουν τα στοιχεία μου, αλλά μια επίσκεψη στην σελίδα αυτή δεν βλάπτει Κανονικά δεν κάνει να πάω γιατί μπορεί να το έχουν φτιάξει για να κλέψουν τα στοιχεία μου, αλλά μια επίσκεψη στην σελίδα αυτή δεν βλάπτει Πατάω το Χ και συνεχίζω το παιχνίδι μου

Μπράβο!!!!!!!!! ☻

Λάθος!!!=(

Κάποιος σου λέει ότι είναι ο Αντρέας και ότι θέλει να συναντηθείτε για να σου δείξει το νέο του παιχνίδι εσύ τι κάνεις?? Ναι είμαι περίεργος/η να το δω Όχι βαριέμαι Ποιός είναι ο Αντρέας??? Ναι είμαι περίεργος/η να το δω Όχι βαριέμαι Ποιός είναι ο Αντρέας???

Μπράβο!!!!!!!!! ☻

Λάθος!!!=(

Κάποιος σου λέει ότι ξέρει την ξαδέλφη σου και ότι του έδωσε κάποιες σημειώσεις για εσένα τι κάνεις??? Ναι μπορεί να τις χρειάζομαι Όχι δεν τις έχω ανάγκη Και πού ξέρω εγώ ότι ξέρει την ξαδέλφη μου??? Και πού ξέρω εγώ ότι ξέρει την ξαδέλφη μου??? Ναι μπορεί να τις χρειάζομαι Όχι δεν τις έχω ανάγκη Και πού ξέρω εγώ ότι ξέρει την ξαδέλφη μου??? Και πού ξέρω εγώ ότι ξέρει την ξαδέλφη μου???

Μπράβο!!!!!! ☻ Πέρασες το κουίζ!! ☺

Λάθος=(