ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ: ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ Π Α Ν Α Ι Τ ΩΛ Ι Κ Ο.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ
Advertisements

BOCCIA IN ACTION! Μια σύντομη παρουσίαση του Μπότσια, για να μάθετε πως παίζεται αυτό το υπέροχο παιχνίδι!
ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ CEV)
ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ
Η έρευνα αυτή βασίστηκε πάνω στις απαντήσεις 315 ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται κυρίως στην Α’ κατηγορία αλλά και στις κατηγορίες Β’, Γ’ και Δ’ του Κυπριακού.
ΕΝΙΑΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τακτικές εφαρμογές στις αναπτυξιακές ηλικίες 14 – 18 ετών
Έχουμε το σχέδιο που θα φέρει προοπτική και λύσεις στην Οικονομία.
ΖΕΡΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1 Sportsite WorldCup2006 •Το site έχει ως στόχο την ενημέρωση των φιλάθλων σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.
Γυμναστική,Αθλητισμός
Αθλητισμός και βία.
ΚΡΙΤΣΙΛΙΓΚΟΣ ΚΟΚΙΟΥΣΗΣ
Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι βασίζεται σε ένα σύνολο κανόνων, που είναι γνωστοί ως Κανόνες Παιχνιδιού, και παίζεται με τη χρήση μιας φουσκωμένης ελαστικής.
ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ Γ.Σ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΓΙΩΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΜΑΣ
Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος.  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες,
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Αθλήματα Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΑΡΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Μ
Διαφορετικότητα-Διαπολιτισμική εκπαίδευση Τάξη Γ2Σχολικό έτος:
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Τρώμε ότ,ι πρέπει , όχι ό,τι να΄ναι »
Quatuor Squilla Θέμα: "Πώς επηρέασε η χρήση της κινητής τηλεφωνίας τις διαπροσωπικές σχέσεις και ποια νέα ήθη και γλώσσα εισήγαγε στη σύγχρονη καθημερινότητα;"
 Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το.
<< EY AΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ>>
Τι ΕΙναι η βια;. Τι ΕΙναι η βια; Που ςυμβαινει; Σχολείο Σπίτι Δουλειά Ανάμεσα σε διαφορετικά κράτη Άνθρωποι σε επαφή με διαφορετική δύναμή.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
Πετοσφαίρηση Χριστιάννα Λ. Ελενη Ν..
ΔΟΣΗ Α. - ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Π. - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Α. - ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Μ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗ
Πληροφορίες για μπάσκετ Των παραολυμπιακών αγώνων
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ θέμα Εισαγωγή Ιστορικό Εξοπλισμός (στολή)
ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Περιεχόμενα Γενικά Ποδόσφαιρο Καλαθοσφαίριση
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ HANDBALL
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ. Αλλαγές κανονισμών  Πέντε αλλαγές στους κανονισμούς του μπάσκετ θα εφαρμοστούν από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Βασικότερη.
Ένα παραολυμπιακό άθλημα
Δημοτικό Σχολείο Αγ. Ιωάννου Χρυσοστόμου Ε΄ Λακατάμειας
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (Π.Α.Ο. ή απλά Παναθηναϊκός) είναι ελληνικός αθλητικός σύλλογος. Η ονομασία του συλλόγου παραπέμπει στο έργο.
Ολυμπιακός.
Η Διδασκαλία της Πετοσφαίρισης
Συγκεντρωθείτε, Ρεε!!! Πέρκος, Ι., Στέφανος, PhD.
4ημέρα ώρα Α μερος 1 Χ 12min αερόβιο τρέξιμο 1 Χ 20min core exercise.
Η Διδασκαλία της Πετοσφαίρισης
Ερευνητική Εργασία (Project) ΄Β Τετραμήνου
Κριστιάνο Ρονάλντο.
Γυμνασιο καλυβιων: ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Με περισσότερες επιλογές σε πρωταθλήματα (U/O) Με νέα αθλητικά γεγονότα και πρωταθλήματα και μπάσκετ Με νέα μη αθλητικά γεγονότα. περισσότερα γεγονότα.
Κων/νος Πατερόπουλος (MSc) Αντιπρόεδρος ΜΓΣ Εθνικού Αντιπρόεδρος ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολη, 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αθλητικά σωματεία: Βελτίωση της λειτουργίας.
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Το ΧΡΙΣΟΥΓΕΝNΙΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ που διοργανώνεται με την έγκριση της ΕΠΣΑ στην Αθήνα στην περίοδο των διακοπών έγινε πλέον.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ  ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ  ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ  ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ Ξεκινώντας από το κάθε παιδί και τις ανάγκες του... Δίνοντας του ποικιλία ερεθισμάτων, ευκαιριών και επιτυχιών... Θα βάλουμε.
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι σε πολλές χώρες υπήρξαν παιχνίδια όπου οι παίκτες κλοτσούν μία μπάλα, όπως το επίσκυρος στην.
Αρης Ο Αθλητικός Σύλλογος Άρης είναι ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς αθλητικούς συλλόγους, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει επαγγελματικό τμήμα.
Βασίλης Χατζηδούρος Δημήτρης Φοινίκης
9o ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑ.
Η Ιστορία του μπάσκετ ή καλαθοσφαίρισης
ΝΙΚΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
Α.Ε.Λ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΜΗΜΑ Α4 ΣΧ.ΕΤΟΣ
Γιάννης Σπίνος ΠΓΕΣΣ Υπεύθυνος καθηγητής: Λάμπρος Αθανασόπουλος
ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ CEV)
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
2ο Γενικό Λύκειο Βόλου Σχολικό έτος Ερευνητική εργασία Α΄ Λυκείου 2ο τετράμηνο « Η βία στους αθλητικούς χώρους » Επιβλέποντες καθηγητές.
Γιαννακοπούλου Γεωργία Θεοκλήτου Φοίβη
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ: ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ Π Α Ν Α Ι Τ ΩΛ Ι Κ Ο

 Οι καλύτεροι πρεσβευτές της ειρήνης στα γήπεδα:  Οι ίδιοι οι αθλητές

 Το βραβείο fair play στον Παναιτωλικό για τη χρονιά !

 Συστράτευση της ΠΑΕ Παναιτωλικός στην προσπάθεια πρόληψης των φαινομένων βίας στα γήπεδα  Επισκέψεις στα σχολεία τα τελευταία χρόνια για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση

ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ: Κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα της Γ' Εθνικής, όμως η αξία του δεν περιορίζεται στο αγωνιστικό μέρος. Ο Γιάννης Χλωρός διαθέτει ήθος, γεγονός που πιστοποίησε στο σημερινό ματς της Νέας Ιωνίας με τον Ηλυσιακό. Στο 63', ενώ το αποτέλεσμα ήταν εύθραυστο, ο πολύπειρος επιθετικός βρέθηκε προ κενής εστίας, όμως επέλεξε να πετάξει επίτηδες την μπάλα άουτ, τηρώντας το φερ πλέι για τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Μιχάλη Σηφάκη, που βρισκόταν τραυματίας στο έδαφος. Ασφαλώς, ο Χλωρός καταχειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο, ενώ στην επαναφορά οι 'κιτρινόμαυροι' έδωσαν την μπάλα στους ποδοσφαιριστές της Νέας Ιωνίας.

 Μετά το τέλος του ματς Νίκη Βόλου - Δόξα Δράμας δύο παίκτες - παικταράδες για εμάς,έδειξαν στους φιλάθλους,ότι στο ποδόσφαιρο αντίπαλοι είναι μόνο για 90' και μετά,αρχίζουν οι αγκαλιές και τα φιλιά...

 Λίγη ώρα πριν την έναρξη των ημιτελικών και συγκεκριμένα αυτόν του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι «αιώνιοι» απέδειξαν ότι έξω από το παρκέ δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

Είναι και οι δύο εκ των Αρχηγών σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ. Οι δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο του Πρωταθλητή Κύπρου. Συνδέονται με αδελφική φιλία από τα 12 τους χρόνια. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θα διεκδικήσουν το καλύτερο, ο κάθε ένας για την δική του ομάδα. Ο ανταγωνισμός αυτών και όλων των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν αύριο, θα κρατήσει μόνο 90 λεπτά. Η φιλία τους θα κρατήσει για μια ζωή. Γιατί το ποδόσφαιρο ενώνει. Το μήνυμα αυτό αποτελεί κοινή ανάρτηση στις επίσημες ιστοσελίδες ΑΕΛ ( και ΑΠΟΕΛ (

Ένα παιχνίδι είναι- όχι πόλεμος. Βάλε το δικό σου ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΒΙΑ