Γιάννης Μόκιας1 Δημιουργία ιστοσελίδων με το FrontPage 2003 Χρήσιμος οδηγός βήμα προς βήμα.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Advertisements

Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Πολιτισμού Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης λειτουργεί από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Joomla.
Η Διδασκαλία της Αγγλικής σε Μικρά Παιδιά Πράξη «ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΕ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ»
Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τις αναφορές στατιστικών δεδομένων της EBSCOadmin.
Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη τάξη Θέμα: Γνωριμία με την ιστοσελίδα του παιδαγωγικού.
Πανελλήνιο Ψηφιακό Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων
Διαδίκτυο Κίκα Χρυσοστόμου. Home Page : Αρχική Σελίδα Για να την αλλάξουμε ακολουθούμε την εξής διαδικασία: 1.Tools 2.Internet Options 3.General (καρτέλα),
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Επεξεργασία κειμένου Επίπεδο.
Support.ebsco.com Εισαγωγή στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
4o Μάθημα.
CMS (Content Management System)
Ημερίδα επιμόρφωσης Φιλολόγων στις Νέες Τεχνολογίες Σχολικός Σύμβουλος Μηχανολόγων ΠΕ12 Λ. Ψαρράς Αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών: Εκπόνηση ιστοσελίδας.
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail της Google
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
Google docs Google docs forms
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Προγράμματα περιήγησης στο.
Συντάκτης :Δομουχτσής Στέργιος Κατασκευή Ιστοσελίδας Αυτόματο σύστημα Σχολικού Δικτύου Iware.
Οργάνωση και αξιοποίηση διδακτικού αρχείου. Οργάνωση και αξιοποίηση διδακτικού αρχείου Διδακτικό αρχείο : ένα καλά οργανωμένο σύνολο στοιχείων και πληροφοριών.
Υποέργο 03: Επιμόρφωση Επιμορφωτών και Εκπαιδευτικών για την Εφαρμογή του Προγράμματος Εκμάθησης της Αγγλικής Η Διδασκαλία της Αγγλικής σε Μικρά Παιδιά.
Κάντε κλικ σε ένα από τα κεφάλαια παρακάτω για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες ή κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να ξεκινήσει η ιστοσελίδα φροντιστήριο.
1 6.Εισαγωγή γραφικού 6.1 Εισαγωγή γραφικού Στο μενού «Εισαγωγή» τοποθετούμε τον κέρσορα στην επιλογή «Εικόνα»
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών Κατασκευή Ιστοσελίδας  Απόλυτα πεπεισμένοι πως η κοινωνία της γνώσης προσκαλεί αλλά και προκαλεί τα Στελέχη της Εκπαίδευσης.
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
7ο Ενιαίο Λύκειο Πειραιά ΕΠΕΑΚ ΙΙ – Γ΄ ΚΠΣ ΜΕΤΡΟ 2.4. – ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ ε Έργο : «Εφαρμογή Προγραμμάτων Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού.
Hot Potatoes. Είναι java scripts που δημιουργούνται με έναν ιδιαίτερα φιλικό τρόπο. Το Hot Potatoes (καυτές πατάτες) είναι πρόγραμμα ανοιχτού λογισμικού.
Γιάννης Μόκιας Επιμόρφωση Β Επιπέδου Κατασκευή ιστολογίου(Blog) στοBlogger της Google Βήματα κατασκευής ιστολογίου.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ DNS SERVERS ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΝ  Παράνομο περιεχόμενο  Περιεχόμενο βίας ή άλλες.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΥ
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
Εφαρμογές Πολυμέσων: Εισαγωγή στην HTML (1)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Γιάννης Χρυσάκης
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
Ενισχυτική Διδασκαλία: αποτελεσματικότερη εφαρμογή Φελούκα Βασιλική, Γιαννόπουλος Κων/νος Σχολικοί Σύμβουλοι 7 ης & 8 ης Περιφέρειας Π.Ε. Αχαΐας.
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass Εργαλεία Οργάνωσης και Διαχείρισης Εκπαιδευτικού Υλικού Εργαλείο «Ηλεκτρονικό Βιβλίο»: Δημιουργία.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Γιάννης Χρυσάκης
Εκπαίδευση στο Microsoft® Office Excel® 2007
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Κελεπούρη Μαρία Σπανός Βασίλειος Χρυσικού Χρυσάνθη ΒΟΛΟΣ, 31/05/2016
Καθοδήγηση στο Twinspace
1. Πώς ανοίγουμε ένα αποθηκευμένο βιβλίο εργασίας;
Hot Potatoes.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
Πρόγραμμα «Μικροί εκπαιδευτές για το διαδίκτυο»
Google docs Google docs forms
Web Services στη C# Εργαστήριο 3
Μάνος Σατόπουλος Συντάκτης λευκωμάτων και λάτρης των τεχνών
… μια προσπάθεια των μαθητών της Στ΄ τάξης του 1ου Δ.Σ. Φιλύρου
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Πρόγραμμα «Μικροί εκπαιδευτές για το διαδίκτυο 2.0»
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Ιωάννης Ξυλαράς Αντιπρόεδρος Fabrikam Λεωφόρος Ανθέων | Αττική |
Διαχείριση πληροφοριών και επικοινωνίες
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
ΣΤΕΛΛΑ ΚΩΣΤΙΔΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ακαδημίας 1234 Αττική, Γραφείο
Χρόνια Πολλά Κατερίνα! Χρόνια Πολλά Κατερίνα! Ελάτε να γιορτάσουμε τη
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Γιάννης Μόκιας1 Δημιουργία ιστοσελίδων με το FrontPage 2003 Χρήσιμος οδηγός βήμα προς βήμα

Γιάννης Μόκιας2 Προσωπικές ιστοσελίδες εκπαιδευτικών Στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνονται: Ονοματεπώνυμο διαχειριστή με κάποιο έγκυρο στο κάτω μέρος των σελίδων  Ονοματεπώνυμο διαχειριστή με κάποιο έγκυρο στο κάτω μέρος των σελίδων  Σελίδα με βιογραφικά στοιχεία του κατόχου του δικτυακού τόπου  Σύντομο κείμενο με τους στόχους του δικτυακού μας τόπου στην αρχική σελίδα  Χάρτης πλοήγησης με πληροφορίες για τα περιεχόμενα του δικτυακού τόπου  Εργασίες – Διδακτικές προτάσεις – Άρθρα  Εκπαιδευτικοί σύνδεσμοι – Πηγές πληροφόρησης

Γιάννης Μόκιας3 Ιστοσελίδες σχολικών μονάδων Στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνονται: Πληροφορίες για την ταχ. διεύθυνση, το τηλέφωνο και την ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου  Πληροφορίες για την ταχ. διεύθυνση, το τηλέφωνο και την ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου  Στοιχεία για το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου  Πληροφορίες για την τοποθεσία και την ιστορία του σχολείου, αλλά και της πόλης και του νομού  Πληροφορίες για τις δραστηριότητες του σχολείου (επισκέψεις, εκδηλώσεις, γιορτές, νέα, ανακοινώσεις)  Παρουσίαση των εργασιών των τάξεων, των απόψεων των εκπαιδευτικών για εκπαιδευτικά ζητήματα  Κατάλογος εκπαιδευτικών συνδέσμων

Γιάννης Μόκιας4 Γνωριμία με το περιβάλλον του FrontPage 2003 Γραμμή τίτλου Γραμμή μενού Γραμμές εργαλείων Λίστα φακέλων Προβολές Γραμμή τίτλου αρχείου Χώρος επεξεργασίας και προβολών

Γιάννης Μόκιας5 Διάταξη τυπικής σελίδας δικτυακού τόπου

Γιάννης Μόκιας6 Δημιουργία τοποθεσίας web Δημιουργία κενής τοποθεσίας web με βασική δομή Δημιουργία τοποθεσίας web με χρήση έτοιμου προτύπου Το πρόγραμμα δημιουργεί ένα φάκελο που έχει την ονομασία της τοποθεσίας. Στον φάκελο αυτό θα πρέπει να αποθηκεύετε όλα τα αρχεία του δικτυακού σας τόπου.

Γιάννης Μόκιας7 Δημιουργία κενής τοποθεσίας web Αρχείο  Δημιουργία  Σελίδα ή περιεχόμενο web  κλικ Ανοίγει η καρτέλα….. Επιλέξτε κενή τοποθεσία web Καθορίστε τη θέση της κενής τοποθεσίας web και πατήστε οκ

Γιάννης Μόκιας8 Δημιουργία τοποθεσίας web από πρότυπο Αρχείο  Δημιουργία  Σελίδα ή περιεχόμενο web  κλικ Ανοίγει η καρτέλα….. Επιλέξτε Προσωπική τοποθεσία web και πατήστε οκ Καθορίστε τη θέση της νέας τοποθεσίας web

Γιάννης Μόκιας9 Δημιουργία κενής τοποθεσίας web Όταν δημιουργούμε κενή τοποθεσία web θα πρέπει εμείς να δημιουργήσουμε την αρχική σελίδα του δικτυακού μας τόπου. Αυτό γίνεται με τον παρακάτω τρόπο: Κάνουμε κλικ στο κουμπί νέας σελίδας…...και δημιουργείται η αρχική σελίδα που εξ ορισμού ονομάζεται index.htm

Γιάννης Μόκιας10 Δημιουργία τοποθεσίας web από πρότυπο Όταν δημιουργούμε τοποθεσία web από πρότυπο το πρόγραμμα δημιουργεί μόνο του όλα τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει για να λειτουργήσει ένας δικτυακός τόπος.