ROI Νέα σειρά - Παντεσπάνια Ιανουάριος ‘10 Ιανουάριος ‘10.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Γεωργία Σκίντζη Γιώργος Ιωάννου Γρηγόρης Πραστάκος
Advertisements

Εταιρία Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κλωστοϋφαντουργίας Ένδυσης και Ινών
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΦΛΕΚΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΕΡΟΖΟΛ σύμφωνα με την ΟΔΗΓΙΑ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2008/47/EC που τροποποιεί την Οδηγία της Επιτροπής 75/324/EEC.
δωδεκάδα αυγώνχύμα αυγά Προτιμάμε προϊόντα χωρίς συσκευασίες, που θα πετάξουμε αμέσως μόλις πάμε σπίτι. 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Δασκάλου Καλλιόπη Καραγκούνης Βασίλειος Κατσα ΐ της Χρήστος Λέκκα Έλενα Μιάκου Μαρία.
Πρόληψη Να διατηρούμε πολύ καλή υγιεινή της στοματικής κοιλότητας.
Κοστολόγηση Μάθημα 16.
Επιμέλεια Εργασίας: Χαράλαμπος Ζέππος, Βασίλης Αλλοίμονος.
Ε.Σ.Β.Ε.Π. H συνεισφορά των επιχειρήσεων επωνύμων προϊόντων στην ανάπτυξη της οικονομίας.
Σημεία-κλειδιά για την επιτυχία Νίκος Σταθόπουλος
10 λόγοι για τους οποίους το ελαιόλαδο cretanthos είναι ιδιαίτερο Η Κρήτη είναι ένας τόπος στον οποίο παράγονται πολλά εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδα.
ΜΑΝΙΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Παράγραφος 1.7. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Είσαι εκεί; Εδώ είμαι Είσαι έτοιμος να λάβεις ένα μήνυμα; Είμαι έτοιμος Πάρε το πρώτο.
Παρουσίαση Οκτώβριος Νέα σειρά προιόντων Black line Η SZ παρουσιάζει τη νέα σειρά προιόντων Black Line για να εμπλουτίσει τη γκάμα των προιόντων.
Καινοτομία στην εξαγωγή ελιάς στις ΗΠΑ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Παραδοσιακές Συνταγές Μυτιλήνης
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Προσπάθεια κάποιων εταιριών να προωθήσουν τα sites τους, είτε για την αγορά προϊόντων / υπηρεσιών, είτε.
Το ψωμί της ζαχαροπλαστικής
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Τούρτα Spider-man Μάριος Αντώνης.
Χημεία και καθημερινή ζωή Ομάδα Εργασίας
10+1 λόγοι για τους οποίους το ελαιόλαδο cretanthos είναι ιδιαίτερο
Η Ανακύκλωση Ά Λυκείου Καστελίου Σπύρος Πετράκης
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΣΑΛΤΣΕΣ.
Είδη Σοκολάτας Τα είδη σοκολάτας από την Dream Team
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Επισκόπηση.
Ο γλυκός εχθρός της υγείας μας Ο γλυκός εχθρός της υγείας μας Σχολικό έτος Υπεύθυνοι καθηγητές: ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΟΠΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
 Ο ρόλος της διατροφής στην καθημερινή ζωή και την άσκηση.  Τι ιδιαίτερες ανάγκες έχετε.  Ο ρόλος των θρεπτικών συστατικών στη διατροφή και την άσκηση.
ΥΛΙΚΑ:  2 κιλά περίπου άγρια χόρτα για πίτα, όχι για βράσιμο  Άνηθο  Κρεμμυδάκια φρέσκα  5 Αυγά  2 ντομάτες ώριμες  Ελαιόλαδο.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ αποβλΗτων Α. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΤΗΝΟ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ. Τι είναι η μάζα ενός σώματος; Μάζα είναι το ποσό της ύλης που περιέχει ένα σώμα.
Ίδρυση τον Ιούλιο του Έναρξη παραγωγικής διαδικασίας τον Ιούλιο του 2013 Έναρξη εμπορικής δραστηριότητας τον Μάρτιο του 2014 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Πού θέλω να φτάσω; Πρέπει να γνωρίζουμε τον προορισμό, για ν’ ακολουθήσουμε το σωστό δρόμο.
ΕΝΟΤΗΤΑ 5η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΙΔΈΑ (CREATIVE CONCEPT) Χαρακτηρίζεται ως: «…μια ξεχωριστή ιδέα που είναι πρωτότυπη και δραματοποιεί το στοιχείο.
Τι εστί ελληνική κουζίναΤι εστί ελληνική κουζίνα; Που κρύβεται, αλήθεια, η ελληνικότητα της γεύσης: στην παραδοσιακή συνταγή, στα εγχώρια υλικά, στις.
Κατερίνα Τσιαδήμου Αρετή Παρδή Διονύσης Καραγιάννης Ζωή Γκιόζη
Θετικισμός και ιστορικισμός στην συγκριτική ανάλυση
Ανάλυση κρίσιμου συμβάντος
Ηλεκτρονικό Επιχειρείν
Εισηγητής: δρ. Χρήστος Λεμονάκης
Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Πολλαπλασιασμός κλασμάτων ( Ενότητα 5 )
Συνταγεσ δρυμου ΜΥ.ΛΕ., ΜΥ.ΛΕ. που γυρίζεις…!
ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΕΤΣΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ 1.
4/23/2018 Όνομα προϊόντος Τίτλος παρουσίασης.
Πως σχεδιάζουμε δυνάμεις
Μερικές δυνάμεις στη φύση
Ξηροί καρποί.
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ και ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ της ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ στο e-Learning
Διαφορές μάζας - βάρους
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α3 11ου ΓΕΛ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Σχολ
Οι Στρατηγικές Ανταγωνισμού
Συνέντευξη με μια ομάδα μαθητών
Χρήση οικολογικής ενέργειας στο οργανωμένο λιανεμπόριο
Όνομα προϊόντος.
Λογιςτικη κοςτους ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΑ.
Μορφολογική μελέτη ΑΣΑ Δήμου Σύρου
Αποτελέσματα μορφολογικής μελέτης σύστασης ΑΣΑ Δήμου Σύρου
Εργασία Οικιακής Οικονομίας
Ενότητα Γ6.10 (Δημιουργία, Τροποποίηση και Εκτύπωση Εκθέσεων )
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕρΓΑΣΤΗΡΙΟ 2018
Ενότητα Γ6.9 (Δημιουργία και Τροποποίηση Ερωτημάτων )
Η ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ 2020
Αποτίμηση Επιχειρήσεων Ενότητα 3
Διατροφικές διαταραχές και νοσηλευτική παρέμβαση
ΣΟΚΟΛΑΤΑ LACTA ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ROI Νέα σειρά - Παντεσπάνια Ιανουάριος ‘10 Ιανουάριος ‘10

Βάσεις patisserie … από «βασιλικά» παντεσπάνια ! τρία Η Sefco Zeelandia αποφάσισε να εμπλουτίσει την γκάμα των βάσεων patisserie και ιδιαίτερα της κατηγορίας «παντεσπάνια» προσθέτοντας μια νέα σειρά αποτελούμενη από τρία νέα είδη: Παντεσπάνια ROI λευκό/σοκολάτα/αμύγδαλο

Συγκριτικά πλεονεκτήματα Νέα σειρΝέα σειρά γλυκών με ιδιαίτερη και προσιτή γεύση στον τελικό καταναλωτή εύκολα στην παραγωγήΠροϊόντα ιδιαίτερα εύκολα στην παραγωγή τους (π.χ. εύκολο κόψιμο του παντεσπανιού αμέσως μόλις κρυώσει) ΠυκνήΠυκνή δομή και πολύ γεμάτη γεύση χαρακτηρίζουνΠαντεσπάνια που χαρακτηρίζουν γευστικά το τελικό προϊόν στον τελικό καταναλωτή ΔύσκολοΔύσκολο να παραχθεί από τον επαγγελματία με παραδοσιακό τρόπο ΚαινοτομίαΚαινοτομία στην κατηγορία «παντεσπάνια» ROIBlancROIROI ROI Blanc (Λευκό) - ROI Chocolate (Σοκολάτα) - ROI Almond (Αμύγδαλο) παντεσπάνι Το παντεσπάνι παύει να είναι μια απλή υπόθεση... Διαφοροποιείται και ξεχωρίζει! αμύγδαλο Ιδιαίτερα το παντεσπάνι αμύγδαλο...

Συσκευασία – Τιμές Περιγραφή Συσκευασία Τιμή ROIBlanc ROI Blanc (Λευκό) 10kg1,95€/kg ROI ROI Chocolate (Σοκολάτα) 10kg 2,10€/kg ROI ROI Almond (Αμύγδαλο) 10kg 2,15€/kg

Ευχαριστούμε πολύ