Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Όνομα προϊόντος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Όνομα προϊόντος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Όνομα προϊόντος

2 Επισκόπηση Περιγράψτε συνοπτικά το προϊόν ή την υπηρεσία, τα προβλήματα χρήστη που επιλύει και το ακροατήριο για το οποίο προορίζεται. Περιγράψτε τα διάφορα διαθέσιμα μοντέλα.

3 Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα
Χρησιμοποιήστε πολλές διαφάνειες για να περιγράψετε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος σας. Ομαδοποιήστε τα χαρακτηριστικά σε λογικές κατηγορίες, χρησιμοποιώντας μία διαφάνεια ανά κατηγορία. Φροντίστε να αναφέρετε το όφελος του χρήστη από κάθε χαρακτηριστικό. Χρησιμοποιήστε μία διαφάνεια ανά μοντέλο, εάν χρειάζεται.

4 Εφαρμογές Περιγράψτε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το προϊόν ή η υπηρεσία από διάφορες ομάδες, αναφέροντας παραδείγματα πραγματικής χρήσης όπου αυτό είναι εφικτό.

5 Προδιαγραφές Για τα προϊόντα, δώστε σχετικές τεχνικές προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερες διαφάνειες, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Για τις υπηρεσίες, δώστε λεπτομέρειες για τους όρους και τις προϋποθέσεις για την παροχή της υπηρεσίας.

6 Τιμές Περιγράψτε με λεπτομέρεια τα διαθέσιμα μοντέλα του προϊόντος και παραθέσετε συγκεκριμένες τιμές για κάθε μοντέλο και τις πρόσθετες επιλογές.

7 Διαθεσιμότητα Παραθέστε ημερομηνίες διαθεσιμότητας.
Περιγράψτε πού είναι δυνατή η αγορά του προϊόντος ή πού μπορούν να γίνονται παραγγελίες.


Κατέβασμα ppt "Όνομα προϊόντος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google