ΤΕΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Βυζαντινή Δράμα Τρία βυζαντινά μνημεία της πόλης
Advertisements

ΠΡΩΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1900
Ναοί & Μοναστήρια της περιοχής Βατίκων
Το Β3 παρουσιάζει Μουσική επένδυση για τις επόμενες 8 διαφάνειες: Η καντάδα της παραλίας, της Ελένης Καραΐνδρου από την ταινία Η τιμή της αγάπης.
ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.
Τρισδιάστατες κατασκευές
Μείωσε ταχύτητα! Χίος, Γρήγορα ή Σίγουρα ;
ΣΔΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ Project: Το Αγρίνιο στο χρόνο
ΜΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ενας δεινοσαυρος στο μπαλκονι μου
Χριστούγεννα.
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Α.Π.Θ.
Γενικό Λύκειο Κολινδρού Τα «τσακάλια» της Αναγέννησης. Ιστορική καταγραφή των αθλητικών συλλόγων Κολινδρού.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΡΕΙΣΟΝ ΣΟΥΛΙ Γ2
«ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ»
Έλενα Σταυρακοπουλου Μαρία Σταυροπούλου. Μια καινούργια πολιτεία, όπως ο Μυστράς, δεν θα μπορούσε να αναπτύξει δική της καλλιτεχνική παράδοση. Η εξάρτησή.
Οι εκπαιδευτικοί της Πιερίας εμπνέονται από το Φυσικό,
Μνημεία της Κύπρου Τα μνημεία για τα οποία θα μιλήσουμε βρίσκονται στην επαρχία Πάφου της Κύπρου. Η Πάφος είναι μία από τις πιο όμορφες τουριστικές περιοχές.
ΠΡΩΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1900
ΧΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
Ευρύτερη θεματική προγράμματος:
Διαθεματική εργασία: Ιστορία της Νότιας Πιερίας. Πούρλια Οι κάτοικοι εγκαταστάθηκαν στους Παλαιούς Πόρους (Πούρλια) το Οι συχνές κατολισθήσεις,
ΚΟΥΛΑ, Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΝΤΙΚΟΥΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ANIMATIONS Συνεργασία : 5 ου Νηπιαγωγείου Χρυσούπολης 1 ου Δημ. Σχολείου Καρδίας Β΄Τάξη Πρόγραμμα eTwinning ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ.
ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Κατερίνα Α & Θέμης Κ Πληροφορίες Άγιοι Θεόδωροι, με το χαρακτηριστικό πασίγνωστο οκτάγωνο τρούλο, η μεγαλύτερη και αρχαιότερη εκκλησία του Μυστρά. Διατηρεί.
9ο. Ναοδομία Θεσσαλονίκης και Μακεδονίας
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Α. Η ναοδομία της Θεσσαλίας (10ος – 12ος αι.)
9ο. Η ναοδομία της εποχής των Μακεδόνων, των Κομνηνών και των Αγγέλων (10ος – 12ος αιώνας): ΙΙ. Η Ελλαδική «σχολή» (Β’ Μέρος) Αθήνα: Μονή Πετράκη, Άγιοι.
Ρωμαϊκά και βυζαντινά μνημεία της Χαλκίδας Εκπαιδευτικό πρόγραμμα
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
«Περιβάλλον- βότανα : Προστατεύω αυτό που με προστατεύει» είναι το θέμα του προγράμματος με το οποίο ασχολήθηκε η Β΄ τάξη με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την.
Η ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Κ.ΤΙΘΟΡΕΑΣ
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Μάθημα: Θρησκευτικά Υπ. Καθηγητής: Γ. Καπετανάκης Μαθήτρια: Κατερίνα Ζιάκα Τμήμα: Β1 Σχολικό έτος:
Γελ Ρεντίνας Α3 Κωνσταντίνος Λουκάς Αλεξία Πλουμή
Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ Αναστασία Σπηλιοπούλου Μαρία Κοτσίρη Νεφέλη Τσαούση ΤΑΞΗ Δ2 Εργασία 4 ΤΠΕ 2016.
Γ. Βελένης, Το πολύκογχο ιερό βήμα των τρισυπόστατων εκκλησιών της Τουρκοκρατίας, στο: Εκκλησίες IΙ (1982) Γ. Σκιαδαρέσης, Προσκτίσματα μεταβυζαντινών.
Το «ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ» για μαθητές Δημοτικού Σχολείου Σκοπός των ενοτήτων του προγράμματος «ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ» που απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού Σχολείου είναι: -Η.
ΕΘΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ-ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ Θεοδώρα Ευθυμίου Δ’1 20/12/2015.
Ιεροί Ναοί της Θεσσαλονίκης. Ρυθμός: εγγεγραμμένος σταυροειδής με τρούλο. Οι μαθητές της Γ΄2 τάξεως: Θεόδωρος Σπυρίδης και Μαργαρίτα Χανοπούλου. Επιβλέποντες.
Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ. Χρόνος Ανέγερσης Ο Ιερός Ναός της Αγίας Αικατερίνης κτίστηκε στα μέσα του 11ου αιώνα.
Σχολείο : 2 ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης Ομάδα μαθητών: Β5 Εισηγητές: Σοφία Βασιλική Πολυχρονίδου, Αλέξανδρος Αγγελάκης Υπεύθυνη καθηγήτρια: κ. Πλακωτή.
Ελάτε να παίξουμε με τις προσκλήσεις! Πάτησε πάνω στη φατσούλα για να παίξεις το παιχνίδι! Από τη δασκάλα Βερονίκη Νικολάου-Χρυσοστόμου.
2ο ΓYMNΑΣΙΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΟΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ ΤΑΞΗ Α ΘΕΜΑ – Η ΦΙΛΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ – Η υπεύθυνη καθηγήτρια Βαρβιτσιώτη Κων/να ΠΕ06.
Αγιος Νικόλαος Ορφανός..  Ο Ναός του Αγίου Νικολάου του Ορφανού είναι παλαιό βυζαντινό καθολικό μονής της Θεσσαλονίκης και μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής.
1. Η Αμμόχωστος είναι η πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Το 1960 κατοικούσαν Έλληνες, 6120 Τούρκοι και 24 Μαρωνίτες. 2. Κατά τη διάρκεια της τουρκικής.
Αρχαιολογικό Πάρκο Πάφου
ΕΝΟΤΗΤΑ Α Μεσαιωνικός κόσμος Ι θεοκρατικός χώρος
Γυμνάσιο Στρυμονικού << Όσοι έπεσαν στο χώρο ετούτο εγείρονται
Ελάτε να μάθουμε περισσότερα για τις προσκλήσεις!
Ναοί στην περιοχή που ζω
Εκκλησίες στη Λακατάμεια
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ
Γενικό Λύκειο Ανδραβίδας Σχολικό έτος:
Αγία Σοφία Η Αγία Σοφία ,ικ΄π στη Θεσσαλονίκη, είναι μία από τις παλαιότερες εκκλησίες της πόλης, η οποία έχει παραμείνει ακέραια μέσα στο βάθος του χρόνου.
Οι στόχοι μας Επισκέψεις σε ναούς Ιστορικό πλαίσιο
Τα βήματα που ακολουθήσαμε για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα
Εκκλησιαστική τέχνη – Οι Ρυθμοί των Ναών
25ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου Τμήμα Στ1
«Ειρήνη» Γιαννησ ριτσοσ ποίημα
2Ο ΓΕΛ ΜΕΓΑΡΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Με ωτοστόπ για την Ιθάκη»
Οι Νεομαρτυρεσ.
fngfgnfnfngkgkfk ΝΙΚΟΣ Δ2 109 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ
Αρχιτεκτονικη Οι αρχιτεκτονικοί ρυθμοί των εκκλησιών είναι η βασιλική με τρούλο (ναός της Αγίας Σοφίας), ο σταυροειδής ναός με τρούλο και ο οκταγωνικός.
Η Νέα Μηχανιώνα σήμερα.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Α3…!!!.
2Ο ΓΕΛ ΜΕΓΑΡΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Με ωτοστόπ για την Ιθάκη»
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΤΕΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Ο τόπος μας

Οι παραλίες μας

Το κάστρο του Πλαταμώνα Παλιός Παντελεήμονας Το κάστρο του Πλαταμώνα Παλιός Παντελεήμονας

Οικισμός Παλαιού Παντελεήμονα

Αρχαίο θέατρο Δίου

Ελατοχώρι Πύδνα

ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Άγιος Νικόλαος- Ελατοχώρι Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου Όλυμπος Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου Όλυμπος

Αγία Τριάδα (Βροντού) Εκκλησία Κανάλων Καρυές Αγία Τριάδα (Βροντού) Εκκλησία Κανάλων Καρυές

Η πόλη μας – το πάρκο

Όλυμπος

Νέα Αγαθούπολη

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Το τραγούδι μας http://vod-new.sch.gr ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΟΥΛΑ Τραγούδι ανοιξιάτικο ερωτικού περιεχομένου με προέλευση από το Νέο Παντελεήμονα Πιερίας Μακεδονίας. Ο ρυθμός του κομματιού είναι 2/4 και κινείται σε μακάμ Ραστ.(πλάγιος του τετάρτου) http://vod-new.sch.gr

Άνοιξαν τα δέντρα ού(νου)λα κι οι αμυγδαλιές κι οι αμυ… κι  οι αμυγδαλιές, αλήθεια ‘ν’ αγάπη μου σι αγαπώ αλήθεια ‘ν’ αγάπη μου σι αγαπώ. Άνοιξι κι ιγώ ο μπαξιέ(νε)ς μου μόν’ παράμορφα μόν’ παρά… μόν παράμορφα, αλήθεια ‘ν’ αγάπη μου σι αγαπώ αλήθεια ‘ν’ αγάπη μου σι αγαπώ. Εμπήκα να συργιανί(νι)σω και να κοιμηθώ και να κοι… και να κοιμηθώ, αλήθεια ‘ν’ αγάπη μου σι αγαπώ αλήθεια ‘ν’ αγάπη μου σι αγαπώ. Βρίσκω κόρη που κοιμά(να)ται μόν’ κι μοναχή μόν’ κι μο… μόν’ κι μοναχή, αλήθεια ‘ν’ αγάπη μου σι αγαπώ αλήθεια ‘ν’ αγάπη μου σι αγαπώ. Ρίχνω μήλο τη βαραί(νε)νει δεν το δέχτηκι δεν το δέ… δεν το δέχτηκι, αλήθεια ‘ν’ αγάπη μου σι αγαπώ αλήθεια ‘ν’ αγάπη μου σι αγαπώ Ρίχνω μάλαμα κι ασή(νι)μι χαμογέλασιε χαμογέ… χαμογέλασιε, αλήθεια ‘ν’ αγάπη μου σι αγαπώ αλήθεια ‘ν’ αγάπη μου σι αγαπώ.

Οι μαθητές μας οι καθηγητές μας Οι μαθητές μας οι καθηγητές μας Ξενίδης Νίκος Γουλαγιάννη Αναστασία Καρυπίδης Γιάννης Γιαννακίδου Θεοδώρα Καλαιτζίδης Λάζαρος Ίτσιου Βασιλική Φυτόπουλος Δημήτρης Αμπεριάδης Απόστολος Μεσημέρη Μαρία Τόσκα Μαρία Θεοδοσιάδης Γιάννης Γιαννιτσοπούλου Διαμαντούλα Ντόγος Αντώνης Τζιμογιάννη Τάνια Ανθόπουλος Ανέστης Νταλαγιάννη Ελένη Δεμερτζή Ευγενία Μπλέτσιου Γλυκερία στη γκάιντα ο καθηγητής Κεσανλή Αλεξάνδρα Βασίλης Κατσαμάγκας Παπαστάμου Χρήστος Παπαδοπούλου Έφη Σαλπιστή Αντωνία Ίτσιος Ηλίας Γελαστοπούλου Παρασκευή Παναγιωτίδης Δημήτρης Εξηντάρη Δήμητρα