ΑΓΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΕΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό εκφοβισμό
Advertisements

Ζαγκλιαβός Κωνσταντίνος, Πελιβανίδης Ηλίας, Πολυχρονίδης Ιάκωβος
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
Μωρό -μαθαίνει να μπουσουλάει -μαθαίνει να κάθεται -μαθαίνει να μιλάει -μαθαίνει να τρώει -το φροντίζουν η μαμά και ο μπαμπάς.
ΟΡΙΣΜΌΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΘΥΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΘΕΑΤΕΣ
Σχολικός εκφοβισμός Black and White.
«Εξαρτήσεις…τις χρειάζομαι;»
Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας
ΕΡΓΑΣΙΑ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ Κ ΕΊΜΕΝΑ Ν ΕΟΕΛΛΗΝΙΚΉΣ Λ ΟΓΟΤΕΧΝΊΑΣ Μ ΑΡΊΑ Μ ΟΥΡΚΟΚΏΣΤΑ Τ ΜΉΜΑ Α'2 Το σοφό σπουργίτι.
Αυτοεκτίμηση Σεβασμός Αγάπη
ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ
Η σωστή αντιμετώπιση των Πανελληνίων εξετάσεων
ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ η βία δεν είναι μαγκιά.
Έχεις δύο επιλογές! από το
Η Αλληγορία των Βατράχων! Ένα μάθημα Ζωής…. Κάποτε έγινε ένας αγώνας βατράχων.
ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ
BULLYING Τελευταία γίνεται μεγάλη αναφορά στην ενδοσχολική βία μεταξύ των μαθητών και η πολιτεία με διαφημιστικά της μηνύματα, ξεκίνησε την ενημέρωση του.
Κατανοώντας το άγχος και το φόβο
Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου
Ζιαγκλιαβός Κωνσταντίνος, Πελοβανίδης Ηλίας, Πολυχρονίδης Ιάκωβος
Το φαινόμενο του Bullying έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Αυτή η σύντομη παρουσίαση φτιάχτηκε με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο που άπραγος βλέπει.
Σχολικοσ εκφοβισμοσ ...Και άλλα ερωτήματα που βασανίζουν τα παιδιά που είναι θύματα εκφοβισμού... Θα μου κάνουν κακό ή απλά το κάνουν για να περάσει η.
Ορισμός εκφοβισμού Πότε εμφανίστηκε;
Λέμε ΌΧΙ Στο Σχολικό Εκφοβισμό
ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΜΗ ΝΙΩΣΕΙΣ Ομάδα εργασίας: Ζησιμόπουλος Άγγελος
Ο ρόλος του θύτη στην ενδοσχολική βία Το προφίλ και τα χαρακτηριστικά του, τα αίτια που τον ωθούν και οι συνέπειες των πράξεών του.
QUIZ Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Ένα άτομο σου λέει πως είναι η Μαρία και ότι θέλει τον κωδικό σου για να σου κάνει νέο ρεκόρ στο παιχνίδι. Τι κάνεις??
Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Κάνε τη ζωή σου comic «Μια μέρα στο σχολείο»
Έχεις άγχος; Είναι φυσιολογικό. Λίγο άγχος είναι ωφέλιμο, γιατί βοηθάει το άτομο να συγκεντρωθεί πολύ καλά και να είναι σε εγρήγορση. Μια καλή αρχή είναι.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 : ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ;
Μερικές φορές νιώθω πολύ θυμωμένη!!
Πανελλήνιες, Άγχος και Οικογένεια
H ψυχολογία του αρρώστου απέναντι στην εγχείρηση Μαγιόγλου Παναγιώτα ΑΣΠΑΙΤΕ 2010.
 Τα περιστατικά σχολικού εκφοβισμού έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας μας.  Οι επιθέσεις τις περισσότερες φορές αναίτιες πληθαίνουν.  Οι υποστηριχτές.
Ας ελέγξω το γραπτό μου!.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ Ph.D.
Greek II LECTURE 6 MRS DOXA EFSTATHIOU. 1.Θα περάσουν το Πάσχα στην Καλαμπάκα. 2. Η Καλαμπάκα είναι στη Θεσσαλία. 3. Η Ηρώ. 4. Τα Μετέωρα είναι ψηλοί.
1 Πως να κερδίσεις το παιχνίδι στο σχολείο ΣΥΝΤΑΞΗ ΥΛΙΚΟΥ : ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ,ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕΠ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΛΙΚΟΥ: ΡΕΠΠΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕΠ, ΚΕ.ΣΥ.Π.
ΑΞΙΕΣ, ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5. Πώς αντιλαμβάνεστε την έννοια της στάσης (attitude);
ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ph.D.. ΤΙ ΕΙΝΑΙ;; «Είναι Ένα Από Τα Μικρά Μυστικά Του Ελέγχου Της Σκέψης. Ο Θετικός Αυτοδιάλογος Βοηθάει Τους Αθλητές/τριες Να Βρίσκονται.
Θεωρία επικοινωνίας Υπεύθυνη σεμιναρίου Δρ. Γεωργία Ψαρρά.
Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ l ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ “ The Silence of home fear” ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ ΚΟΝΤΑΡΑ ΣΤΕΛΛΑ ΣΙΜΩΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΙΓΝΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.
Είσαι ένα σπασικλάκι!! Φύγε, από εδώ φυτό!! Είσαι ένα σπασικλάκι!! Φύγε, από εδώ φυτό!! Μαααα;;; Δεν είμαι. Μαααα;;; Δεν είμαι. Ένα πρωί στο σχολείο.
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ 10 : ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Μουστάκα Φρίντα Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, MSc,
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Η΄ Εξάμηνο Τμήματος Χρηματοοικονομικής.
Συντονίστρια Συμποσίου: Ι. Παπαβασιλείου- Αλεξίου.
Ένα παραμύθι για το διαδικτυακό εκφοβισμό
Δημιουργία κινήτρων στην εκπαίδευση
Δυο πράγματα χρειάζεσαι να ξέρεις, για να πετύχεις οποιοδήποτε Επίτευγμα…
ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ph.D.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ Ph.D.
Των Αποστόλη Σαρρή & Γιάννη Στεργίου
Σκέψεις της στιγμής Μουσική: Autumn Rose.
Εκφοβισμός στα σχολεία
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Project Β’: Το σχολείο στο σινεμά
ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 24Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Ε
Άσκηση 6 σελ.96 από το εργασία στην τάξη.
Ετυμολογία Το άγχος προέρχεται ετυμολογικά από το ρήμα «άγχω» που σημαίνει αισθάνομαι πνιγμό. Πρόκειται για: Μια φυσιολογική αντίδραση σε έναν επικείμενο.
Γονείς και Πανελλήνιες Εξετάσεις
Είμαστε το ίδιο. Να το θυμάσαι. Μην το ξεχνάς.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Αν κάνει καλό καιρό, θα πάμε εκδρομή.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΑΓΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΕΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

ΤΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΌΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΌΤΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΌΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΌΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑΤΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ

ΤΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΌΤΑΝ ΕΧΩ ΑΓΩΝΕΣ ΌΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΌΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ; ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΌΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ ΚΡΥΩΝΩ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΩ ΒΓΑΖΩ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΡΕΜΩ

ΤΙ ΣΟΥ «ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ» ΤΟ ΑΓΧΟΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ

ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΌΤΑΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΠHΡΕΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΌΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΌΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΌΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΌΛΑ ΘΑ ΤΕΛEΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ

ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ; ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ; ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ; ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ; ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΣΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΡΩΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΙΧΛΕΣ ΠΑΙΖΩ LOL ΤΡΩΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ