Με την αγορά ενός GENERAL ELECTRIC Side by Side έως 31/12/2012, ο καταναλωτής απολαμβάνει τα παρακάτω προνόμια : Δωρεάν 5ετή εγγύηση για οποιοδήποτε τεχνικό.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ημερίδα για REACH, Αθήνα ΕΒΕΑ Piloting REACH on Downstream Use and Communication in Europe - συμπεράσματα Ιωάννα Αγγελοπούλου Γενικό Χημείο.
Advertisements

Pocket.ERP The ultimate solution for the mobility user.
Κρισιμα σημεια στην επιλογη του συστηματοσ εισροων - εκροων
ΜΕΡΟΣ 2 SECTION A:  RRS 10, RRS 11, RRS 12, RRS 13 Οι κανόνες αυτοί καθορίζουν ποιό σκάφος έχει δικαίωμα πορείας και ποιό σκάφος πρέπει να κρατηθεί μακριά.
ΠΡΟΪΟΝ IV Φαίδων Θεοφανίδης
Βατής Τεχνική Α.Ε..
Πρακτική Άσκηση και Μαθητεία σε χώρες της Ε.Ε.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση στην εφαρμογή Ομάδων Ανταπόκρισης.
ΤΕΠΨΤΑθήνα 6/6/2005 ΜΟΔ α.ε. – Τ.Ε.Π.Ψ.Τ. Ενημέρωση για θέματα υποστήριξης Γραφείων Ο.Π.Σ.
WORDPRESS. Self-Hosting Wordpress • Απαιτείται δικό μας domain, και δικιά μας Web Hosting Υπηρεσία (κατόπιν πληρωμής) • Το λογισμικό του Wordpress κατεβαίνει.
Υποστήριξη του Υπολογιστή σας μ’ ένα “κλικ” !. H PROFITEL σε συνεργασία με την I.T.OpenSolutionS σχεδίασε και παρέχει στους συνδρομητές της, τη νέα πρωτοποριακή.
ΜΕΓΑΛΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγραμμα εταιρικών γραμμών κινητής τηλεφωνίας. Δημιουργία δικτύου μεταξύ των μελών μας Το Δ.Σ. αποφάσισε την δημιουργία τηλεπικοινωνιακού δικτύου κινητής.
Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων
Κωστας Σουλδατος Θεμα εργασιας: Μηχανικος αυτοκινητων
Διαδικασία Διεξαγωγής Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών. Παραδοσιακή διαδικασία διοργανωτή Στάδιο 1 Απόφαση Αγοράς μέσω διαγωνισμού Στάδιο 6 Στάδιο 6 Αξιολόγηση.
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Μανώλης Αρβανίτης 11 Οκτωβρίου 2006
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Κέντρο Υποστήριξης Τεχνολογιών Πληροφορικής 1 ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ.
Τεχνικές Προδιαγραφές
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΡΟΩΝ-ΕΚΡΟΩΝ
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Εργασία στην Πληροφορική Από τους μαθητές: Γιώργο Γκρέγκορυ Νίκο Βρεττό.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
Η ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Είναι σύνηθες το φαινόμενο σε κάποια σημεία των εγκαταστάσεων των κεντρικών θερμάνσεων να συσσωρεύεται αέρας. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΝΤΑΚΗΣ.
ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ
Η εκστρατεία για την αύξηση της ενημέρωσης για τα δικαιώματα των καταναλωτών.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ειδικό Πρόγραμμα Φωτοβολταϊκά σε Κτίρια Ν. 3734/2009 Άρθρο 27 Α παρ.8 Ψηφίσαμε ειδική.
ΕΑΙΤΥ Πάτρα, Νοέμβριος 2007 Διαδικασίες Υποστήριξης Υποδομών ΤΠΕ Σχολείων και Χρηστών ΠΣΔ.
Insurance Money Conference 2012 Κωνσταντίνος Δημητρουλάκης Διευθύνων Σύμβουλος.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης Πτυχιακή Εργασία Έρευνα για την ηθική κατανάλωση,
Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε.
Στόχοι: Ο μαθητής να μπορεί να: (α) Αναφέρει την αρχή λειτουργίας του ανιχνευτή κίνησης (β) Αναφέρει τα μέτρα ασφάλειας κατά την εγκατάσταση του του ανιχνευτή.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Βασικές Αρχές Τεχνολογίας
Λογιστική παρακολούθηση και αποτίμηση αποθεμάτων
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΚΟΠΟΣ, ΑΝΑΛΥΣΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ
1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Ξάνθης. Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Ξάνθης –
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ SERVQUAL.
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ – PROQUEST EBOOKS. Η ProQuest ως Διαθέτης Ebook: Περιεχόμενο Διαθέτουμε πάνω από 750,000+ τίτλους από 600+ εκδότες Πρωτίστως στην Αγγλική γλώσσα.
ΗΛΕΚΤΡΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
Εισαγωγή Η αντικλεπτική συσκευή της Save-bees βοηθά τους μελισσοκόμους στον εντοπισμό των κυψελών τους, σε περιπτώσεις κλοπής ή ανεπιθύμητης μετακίνησης.
Δημήτρης Σαββοργινάκης Δ/ντης Υπηρεσ. Διαχ. Δικτύων Δ.Ε.Υ.Α Λάρισας Δημήτρης Σαββοργινάκης Δ/ντης Υπηρεσ. Διαχ. Δικτύων Δ.Ε.Υ.Α Λάρισας.
Cloud Computing Το cloud computing παρέχει υπηρεσίες υπολογισμού, λογισμικού, πρόσβασης σε δεδομένα και αποθήκευσης που δεν απαιτούν ο τελικός χρήστης.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Kiosk & Retail.
(ALPHA BANK – EUROBANK – ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
Ένα είδος επιβλαβούς ακτινοβολίας είναι αυτή του κινητού :
Εφαρμογές Νέφους ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13.
Τεχνικά Θέματα Πωλήσεων και Προδιαγραφές Υλικού και Λογισμικού
Εφαρμογές Νέφους ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13.
Το κόστος Ποιότητας    
Γραφικό Περιβάλλον Εργασίας H/Y
Προσφορά προς τα μέλη του Ιατρικού συλλόγου Πυργου
Η ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Είναι σύνηθες το φαινόμενο σε κάποια σημεία των εγκαταστάσεων των κεντρικών θερμάνσεων να συσσωρεύεται αέρας. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΝΤΑΚΗΣ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΥΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
1o ΣΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ Μίχας Παναγιώτης
Ανάλυση των πελατών Δρ. Μάλαμα Ελεονώρα Ιουλία
ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ
Η συμμετοχή στο Συνέδριο ορίστηκε ως εξής:
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Με την αγορά ενός GENERAL ELECTRIC Side by Side έως 31/12/2012, ο καταναλωτής απολαμβάνει τα παρακάτω προνόμια : Δωρεάν 5ετή εγγύηση για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα (εργασία, επισκευή, ανταλλακτικά) Δωρεάν μεταφορά του ψυγείου σε Αθήνα και Θεσ/νίκη Δωρεάν εγκατάσταση της συσκευής σας από εξειδικευμένο τεχνικό Δωρεάν επίδειξη όλων των λειτουργιών και των τεχνικών χαρακτηριστικών της συσκευής Τεχνική υποστήριξη εντός 48 ωρών για άμεση επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού θέματος

Διευκρινίσεις προνομίων Δωρεάν Εγκατάσταση: Εγκατάσταση θεωρείται η σύνδεση του ψυγείου με την παροχή ρεύματος και νερού, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες ρυθμίσεις που αφορούν στη σωστή λειτουργία της συσκευής. Στην περίπτωση σύνδεσης με την παροχή νερού, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη παροχής νερού σε απόσταση μικρότερη του 1 μέτρου από το ψυγείο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, απαιτείται η εργασία υδραυλικού, η οποία βαρύνει τον τελικό καταναλωτή. Τεχνική υποστήριξη εντός 48 ωρών: Το service της Fourlis Trade είναι υποχρεωμένο να ανταποκριθεί στην κλήση του καταναλωτή για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα, εντός των επόμενων 48 ωρών από τη στιγμή της κλήσης. Ο χρόνος ανταπόκρισης μπορεί ν΄αυξηθεί μόνο σε περίπτωση πρακτικού κωλύματος (π.χ. Έλλειψη τακτικού δρομολογίου σε νησί της άγονης γραμμής) Δωρεάν μεταφορά του ψυγείου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Η μεταφορά του ψυγείου γίνεται από την Fourlis Trade είτε απευθείας ή μέσω μεταφορικής εταιρίας μέσα στο σπίτι του τελικού καταναλωτή, όπου οι μεταφορείς το αποσυσκευάζουν και το τοποθετούν στο σημείο που θα τους υποδείξει ο καταναλωτής. Αν προκύψει χρήση γερανού, το κόστος επιβαρύνει τον καταναλωτή. Οι μεταφορείς της Fourlis Trade είναι παρόντες κατά τη μεταφορά με το γερανό για την αποσυσκευασία και τοποθέτηση της συσκευής.

Μηχανισμός ενεργοποίησης ‘’Χρυσών Προνομίων GE’’ O καταναλωτής αγοράζει το ψυγείο-ντουλάπα. Με την παραλαβή του ψυγείου θα παραλάβει μαζί με την 2ετή εγγύηση και το φυλλάδιο το οποίο θα τον ενημερώνει για τα Χρυσά Προνόμια GE που δικαιούται (ή θα έχει ήδη προμηθευτεί το φυλλάδιο από τα σημεία πώλησης). Θα πρέπει οπωσδήποτε να σημειώσει επάνω στο φυλλάδιο μερικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, όνομα μοντέλου, ημερομηνία αγοράς, serial number συσκευής) και να το σφραγίσει στο κατάστημα αγοράς. Θα πρέπει να τηλεφωνήσει στην Service One ( ) να δώσει τα παραπάνω στοιχεία, ώστε να ενεργοποιηθούν οι παροχές του και να κλείσει ραντεβού για την εγκατάσταση και την επίδειξη λειτουργίας του ψυγείου. Ο καταναλωτής θα πρέπει να κρατήσει το φυλλάδιο και την απόδειξη αγοράς του ψυγείου του για να ισχύει η εγγύηση του. * Αν δεν πραγματοποιηθούν κάποια από τα παραπάνω βήματα, το GE Gold Pack δεν ισχύει.