ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Β’ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Advertisements

GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
“…ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΗ”
Παράδειγμα 2: Φοίτηση στο πανεπιστήμιο Εκφώνηση: Ζητάμε το έτος κάθε φοιτητή κάποιου τμήματος κάποιας σχολής που έχει διαφορετικό αριθμό φοιτητών ανά έτος,
Απαντήσεις Προόδου II.
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ…ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ
Αν το διαγράψεις αυτό μετά το διάβασμα… θα περάσεις ένα χρόνο κακής τύχης ! *** Αλλά… αν το στείλεις σε (2 τουλάχιστον) φίλους… θα έχεις 3 χρόνια καλής.
Ο Μάνος Χατζιδάκις για το νησί των συναισθημάτων
Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος περίπατος του Γυμνασίου μας για τη σχολική χρονιά !!!!!!!! Φυσικά όπως πάντα πήγαμε στο Άλσος του Αγίου Νικολάου...
- Επικινδυνοτητα απο ερευνεσ - μετατροπεσ
Ελευθερία αναζητώντας το πραγματικό νόημα της λέξης , Β’ τετράμηνο Λύκειο Δεμενίκων Τμήμα Α Ομάδα: Green Peace.
Οι ρόλος σχετίζονται με το είδος της συμπεριφοράς που υπαγορεύονται από κάποιες θέσεις και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έχουν ρίζες: Από τα μηνύματα.
Μια ιστορία για δύο βότσαλα Πάνω σε φωτογραφίες της Κίνας!
Ας μιλήσουμε για τη φιλία!!!
3 2 1 ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2011 (Μέρος 1 ο )
ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ από την Κλ.Μπ..
O Σωκράτης και το τεστ του φιλτραρίσματος
ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΙΑ
3 2 1 ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2011 (Μέρος 1 ο )
Διαφορετικότητα 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού Ομάδα: Δανάη Φαλέκα
O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΕΣΜΗ
Σχολικοσ εκφοβισμοσ ...Και άλλα ερωτήματα που βασανίζουν τα παιδιά που είναι θύματα εκφοβισμού... Θα μου κάνουν κακό ή απλά το κάνουν για να περάσει η.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, Πρώτα απ΄ όλα:. Βάλε τα δυνατά σου να τελειώνεις με επιτυχία ό,τι ξεκινάς...
Χριστόφορος Παπαγιαννόπουλος Κωνσταντίνος Μάριος Ρουβάς Δημήτρης Φάγκρας.
Ερευνητική Εργασία Αστρονομία.  Σταυροπούλου Δανάη  Χανδρά Ιλιάνα  Μπούκλιας Νίκος  Τρανός Γιάννης  Μελίστας Δημήτρης.
ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ Με την ευγενική χορηγία της 1.
Της Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
Παρεμβάσεις ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό Εντοπίζονται σε τρία επίπεδα: Στοχευμένες παρεμβάσεις Ολιστικές παρεμβάσεις ή παρεμβάσεις βασισμένες στο σχολείο.
Dead Man Walking Σοφία Ηλιακοπούλου Ναταλία Καπώνη Ελένη Λάδη
Περιβαλλοντική Ομάδα 4ου Γυμνασίου Σταυρούπολης
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΦΟΣ
Ο Γεωργός και τα Παιδιά του
Ο γρηγορόσκυλος Ο γρηγορόσκυλος είναι ένας σκύλος που ζει μέσα σε ένα σπίτι και κάνει ζημιές όταν τρέχει.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ Peace Education
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
H Ελλάδα είναι μια ιδιαίτερα ευνοημένη χώρα μιας και τις περισσότερες μέρες του χρόνου έχει πολλές ώρες ηλιοφάνεια Τι γνωρίζετε για την ηλιακή ενέργεια;
Φεστιβάλ Βιβλίου Παρουσίαση Έρευνας 2007 Σύνδεσμος Εκδοτών Β. Ελλάδας.
Οι ξένοι στην προσευχή του Σολομώντα…
Αγαπημένο μου παιδί....
Ομάδα εργασίας ΜαρίαΑντώνηςΧριστίναΛυδίαΕύα. Stop Bullying.
Να γνωρίσουν οι μαθητές τα δικαιώματά τους ως Ευρωπαίοι πολίτες. Να ενημερωθούν για την κοινωνική πολιτική αλλά και τη στρατηγική της Ε.Ε. έναντι.
2 Ο Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 43 φοιτητές και φοιτήτριες του π. τ. δ. ε. – α. π. θ υπό την εποπτεία και επιστημονική καθοδήγηση του καθηγητή κ. Γιώργου.
“ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ” ΜΕΤΑΞΙΑ ΜΕΡΙΑΝΟΥ ΓΙΟΒΑΝΑ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ.
Ι.Κ.Υ. (ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ) COMENIUS (ΚΟΜΕΝΙΟΥΣ ) ΕΥΡΩΠΑΪΚO ΠΡΟΓΡΑΜΜA.
Λέμε όχι στο σχολικό εκφοβισμό «Επίλυση διαφορών» Αλέξανδρος Θεοφιλόπουλος - Γιώργος Ιωάννου Γυμνάσιο ΩΘΗΣΗ - Α’ Γυμνασίου - τμήμα Α1 - 1 Δεκεμβρίου 2015.
«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Πανεπιστήμια Πατρών Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική ηλικία Μάθημα: Δραστηριότητες από τον κόσμο.
Σεπτέμβρης 2015 ΣΤ’2.. Η συγγραφέας του βιβλίου είναι η Ζωρζ Σαρή.
3. Η λειτουργία του πολιτεύματος Οι λειτουργίες( σελ )
Ένα παραμύθι για το διαδικτυακό εκφοβισμό
Ο βασιλιάς και το αλάτι Παραμύθι από τη Λιβύη
Στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής 30/4/10 του καναλιού που μπαίνει στην… ουσία των Γεγονότων μας πέταξαν στη μούρη ορισμένα στατιστικά.
Επιμέλεια: Αντιγόνη- Μαρία Καρανίκα Τμήμα: Β’2 Σχολικό Έτος:
στο σχολικό και διαδυκτιακό εκφοβισμό
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
Αγαπημένο μου παιδί....
3.
Γυμνάσιο Αγλαντζιάς Σχολική Χρονιά
ΣΤΑΥΡΟΣ Τεμπελησ 17/9/2015 ΣΤ΄2.
5o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Βασίλης Κ. Λευτέρης Μ . Γκόρικ Χ.
ΑσφΑλεια στο διαδΙκτΥο
Το επικίνδυνο παιχνίδι Μπλε Φάλαινα
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσ/νικης
Θρησκευτικά Γ Γυμνασίου
1 Χ 9 = 2 Χ 9 = 3 Χ 9 = 4 Χ 9 = 5 Χ 9 = 6 Χ 9 = 7 Χ 9 = 8 Χ 9 = 9 Χ 9 = 10 Χ 9 =
Γυμνάσιο Αγλαντζιάς Σχολική Χρονιά
2o γυμνασιο Ελευσινας Κουρβας Επαμεινωνδας, μαθητης γ΄γυμνασιου
ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ Με την ευγενική χορηγία της. Τα ατυχήματα είναι η πρώτη αιτία θανάτου των παιδιών στη χώρα μας(50%) ‏
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ. ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΗΓΗΤΟΡΟΣ ΤΗΣ, Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ; ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ… Οι φωτογραφίες είναι από το διαγωνισμό «Αστυνομία 2007», με την ευγενική χορηγία της ΓΑΔΑ

ΜΑΧΙΜΟΙ

ΠΟΛΥ ΜΑΧΙΜΟΙ

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΧΙΜΟΙ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΧΙΜΟΤΗΤΑΣ 2007 1ο Βραβείο: Χωρίς Σχόλια! 3ο Βραβείο: Μπάτσος Κάτμαν! 2ο Βραβείο: Ο κυρ-Μπάμπης! Ο μάχιμος με τη διπλή γεμιστήρα! Ειδικό Βραβείο Μαχιμότητας Rookie

UNDERCOVER (κοινώς «Ασφαλίτες»)

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι σίγουρα πλαστές γιατί, ως γνωστόν, Μπάτσοι με κουκούλες ΔΕΝ υπάρχουν! Το είπε άλλωστε και ο κ. Υπουργός…

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΨΗΣ - ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ 2007

GOURMET (ανεπίσημη κατηγορία, δεν βραβεύεται) … με πατάτες στη γάστρα Μπάτσοι φλαμπέ Με μαρέγκα Σορμπέ «Φρούτα του Δάσους»

ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (Επειδή αυτή η κατηγορία είχε αθρόα συμμετοχή, σας παρουσιάζουμε μόνο τους νικητές) 3ο Βραβείο: Μοιράζεται μεταξύ των μάχιμων (πάνω και κάτω) που έχουν γυρίσει το κλομπ ανάποδα… Με μαρέγκα Σορμπέ «Φρούτα του Δάσους» 2ο Βραβείο: Χωρίς σχόλια…

…and the winner is… La Ζαρντινιέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (α) 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Τόλμη και Γοητεία» 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Μελό» 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Αστυνομία και Κουλτούρα» 1ο Βραβείο στην κατηγορία «ULTREX» 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Κωλοτούμπες»

ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (β) 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Πρώτες Βοήθειες» 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Θεριακλής» 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Μπάτσος με Αρ…» Ειδικό Βραβείο «Ρούντολφ Νουρέγιεφ»

And last but not least…

Συμπέρασμα: Η Αστυνομία ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό του πολίτη. Δώσε της την αγάπη που της αξίζει!