ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α.» Σεμινάριο Επιμόρφωσης Διδακτικού Προσωπικού Οι τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
Advertisements

Εκπαιδευτικά υλικά.
Έρευνα Αντιλήψεων και Στάσεων Κοινού απέναντι σε Ευάλωτες σε Κοινωνικό Στιγματισμό Ομάδες Ιούνιος 2009.
Εισαγωγή στο χειρισμό της φωτογραφικής μηχανής
Xρώματα Ολόκληρη Ασπρόμαυρες Με λίγα ενχρωμα στοιχεία
Superior Visualization. Ποια χαρακτηριστικά έχουν σημασία? •Ανάλυση –Ανάλυση είναι η δυνατότητα της απεικόνισης μικρών αντικειμένων και καθορίζεται από.
Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στο περιβάλλον της Βασιλείας ΙΙ
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.
Πλωτό αναπηρικό όχημα παραλίας και θάλασσας Mobi-Chair Το Mobi-Chair είναι ένα πλωτό αναπηρικό όχημα παραλίας και θάλασσας υψηλής ποιότητας. Παρέχει ανεμπόδιστη.
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 Marketing Neoset Ιούνιος 2010.
Εγχειρίδιο Τεχνικών Προδιαγραφών Καναπέ
Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων
Door ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ DoorLine.
Επιλογή τοποθεσίας και προγραμματισμός των εγκαταστάσεων
Σ ύ σ τ η μ α κ α ν α π έ New York Διεύθυνση Marketing Οκτώβριος 2012.
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
Slide 1 Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών ENOTHTA 7 η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ (ΜΕΡΟΣ Α’) 1. ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  Εκτός από τις τερματικές.
Σχεδιαστικά εργαλεία Διαχείριση σελίδων Βιβλιοθήκες αντικειμένων Διαχείριση αντικειμένων Επιφάνεια ψηφιακής μελάνης Πληκτρολόγιο οθόνης ΟΦΕΛΗ Αναγνώριση.
2014.
1. Πνευματικά Δικαιώματα 2. Εργονομία
Εργονομία και φυσιοθεραπευτική παρέμβαση σε οδηγούς ταξί
Καναπές SADDLE ΟΝΟΜΑ Μιχάλης Έλληνας Α / Μ Εξάμηνο Πτυχίο Σχολή
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
1 Υγεία και Ασφάλεια - Περιβάλλον. 2 Στόχοι Μαθήματος Τα κύρια σωματικά προβλήματα που σχετίζονται με την χρήση του Η/Υ Κανόνες υγείας και ασφάλειας Χρήση.
The “we love” concept! 3 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων Διονύσης Ζήβας Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος Net Spirit Α.Ε. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Intersys Α.Ε.
Εργασίες ατομικές ή ανά δύο Προθεσμία 8/1/2013
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ Γ.Σ.Π.. ΟΡΙΣΜΟΙ Ένα σύστημα για τακτικό και συνηθισμένο τρόπο επεξεργασίας δεδομένων και για απάντηση προκαθορισμένων και.
ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : ΟΠΙΣΘΟΤΡΟΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: κ.ΜΕΛΑΣ.
Κεφάλαιο 15 Κίνηση Κυμάτων
Λάμπες φθορισμού Σύγκριση λαμπτήρων πυρακτώσεως, φθορισμού και led.
Presentation of information/Παρουσίαση πληροφοριών
Ο σωματότυπος των αθλητών
Νέο VOLVO V40.
4.1 Σχέση μεταξύ φιγούρας και φόντου για τη τελική σύνθεση Να μπορείτε να εκτιμάτε και να σχολιάζετε τη σημασία που έχει η σύνθεση τελικής παρουσίασης.
Δημιουργία Διαφανειών
ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΟΔΙΑΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ.  E.R.P μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα επιχειρησιακό εργαλείο ελέγχου, παρακολούθησης και συντονισμού των διαδικασιών.
ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Δομιστική προσέγγιση (Ι)
Μοντέλα Συστημάτων Παρουσιάσεις των συστημάτων των οποίων οι απαιτήσεις αναλύονται.
ΕΠΙΣΩΤΡΑ Ή ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΛΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΠΑΙΚ ΚΟΖΑΝΗΣ
Κεφάλαιο 2 Κίνηση σε μία διάσταση
ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ-ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ ΜΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
Εφαρμογές Πληροφορικής
ΓΕΝΙΚΑ ΤΥΠΟΙ ΜΑΤΙΩΝ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ
Μοντέλα και μορφές αξιολόγησης
Ενότητα 1 - Κεφάλαιο 3 - Εργονομία
ΕΙΔΗ ΓΡΑΜΜΩΝ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ & ΣΤΗ ΜΥΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ
Δημιουργικό Marketing
Κάθισμα εργασίας ALTO Διεύθυνση Marketing.
Τι είναι ; Πρόκειται για μια δραστηριότητα αρκετών χιλιάδων ετών. Κάποιος στοιχηματίζει χρήματα στο αποτέλεσμα κάποιου συμβάντος, το οποίο μπορεί να ελέγχεται.
Παροχή υπηρεσιών σωματικής άσκησης στα ιδιωτικά γυμναστήρια σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Εισηγητής: Δώρος Κλεοβούλου Γενικός Γραμματέας Πανελληνίου Συνδέσμου.
Εργονομία Η Εργονομία μελετά τις μεθόδους με τις οποίες σχεδιάζονται οι διάφορες συσκευές , τα εργαλεία και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιεί ο άνθρωπος καθώς.
Σωστή χρήση του υπολογιστή
ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ κατ` επιλογή μάθημα ΙΙΙ εξαμήνου
Το λεπτό και μοντέρνο πληκτρολόγιο του Proteus θα ομορφύνει τον χώρο σας. Τα ενσωματωμένα πλήκτρα αφής που διαθέτει καθώς και το ελληνικό μενού, σας.
1 Μάρκετινγκ Προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας : Διοίκηση Προϊόντων Υ/Τ Δρ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΑΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
«Οι αντικειμενικοί σκοποί της Ολικής Ποιότητας στον Τουρισμό»
«ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ».
Η παρουσίαση του στατιστικού υλικού γίνεται με δύο τρόπους. 1 Η παρουσίαση του στατιστικού υλικού γίνεται με δύο τρόπους! 1. Ο πρώτος συνίσταται.
Κατηγορίες και είδη Λογισμικού Αυτοματισμού Γραφείου
Furniture Fittings Εξαρτήματα Επίπλων
Διδακτική Παραολυμπιακών Αθλημάτων
Επιλογή τοποθεσίας και προγραμματισμός των εγκαταστάσεων
Κλειούσης Ε. Ελευθέριος
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Μυοσκελετικά προβλήματα Φυσικοθεραπεία
Αλέξανδρος Σαχινίδης, ΜΒΑ, Ph.D. ΙΟΥΝΙΟΣ 2009
Διδάσκουσα: Μπαλαμώτη Ελένη
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 MANUAL ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010

Περιεχόμενα: I. Το Σκεπτικό του Manual ΙΙ. Επιλέγοντας το σωστό κάθισμα - Κριτήρια επιλογής Καθίσματος ΙΙΙ. Καρέκλες Παιδικού - Εισαγωγή - Παρουσίαση ανά μοντέλο ΙV. Καρέκλες Home Office V. Καρέκλες Γραφείου VI. Συγκεντρωτικός Πίνακας πληροφοριών VII. Παράρτημα Μηχανισμών VIII. Παράρτημα Ανταλλακτικών

Σκεπτικό: To σκεπτικό αυτού του manual είναι η δημιουργία ενός εργαλείου, που θα παρέχει σημαντικές πληροφορίες και προτάσεις, που θα βοηθήσουν τον πωλητή-σύμβουλο διακοσμητή, στην καλύτερη κατανόηση της γκάμας των καθισμάτων της Neoset, και κατ’ επέκταση της καλύτερης εξυπηρέτησης των αναγκών των πελατών. Όλες οι καρέκλες δεν είναι ίδιες... Με σκοπό την διευκόλυνσης στη χρήση του manual, της ευκολότερης κατανόησης των μοντέλων, αλλά και λόγο των αντικειμενικών τεχνικών, και αισθητικών διαφορών που παρουσιάζουν τα μοντέλα καθισμάτων, οι καρέκλες έχουν χωριστεί σε τρεις βασικές κατηγορίες. Παιδικό Home Office Γραφείου Σημείωση: Ο διαχωρισμός των μοντέλων στις τρεις βασικές κατηγορίες δεν είναι απόλυτος. Κατά την επιλογή ενός καθίσματος, πολλές φορές, ο πελάτης δεν βασίζει την απόφαση του τόσο στον χώρο για τον οποίο απευθύνεται η καρέκλα, αλλά σε διαφορετικά (προσωπικά) κριτήρια. Αυτό σημαίνει ότι ο διαχωρισμός δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως δόγμα.

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ: Στην σημερινές συνθήκες εργασίας ο εργαζόμενος περνά πολλές ώρες πάνω σε ένα κάθισμα μπροστά στο γραφείο του δουλεύοντας στο computer, το τηλέφωνο, γράφοντας ή συνομιλώντας. Οι κινήσεις και οι πιέσεις που δέχεται το σώμα του εργαζομένου όλες αυτές τις ώρες είναι πολλές και σημαντικές. Η κούραση, ο πόνος, η κακή διάθεση σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στην κακή χρήση και σχεδιασμό των καθισμάτων. Αντίθετα, ο σωστός τρόπος καθίσματος όπως και η μελετημένη εργονομία (σχεδιασμός) των καθισμάτων, συμβάλουν σημαντικά στην αυξημένη διάθεση και απόδοση στην δουλειά μας. Η εργονομία λοιπόν ενός καθίσματος, ο σωματότυπος του χρήστη, αλλά και ο σωστός τρόπος που καθόμαστε είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή καθίσματος.

Κριτήρια Επιλογής Καθίσματος: Κριτήρια Επιλογής Καθίσματος: Το ύψος της Έδρας: ιδανικά το ύψος της έδρας του καθίσματος θα πρέπει να είναι ρυθμιζόμενο. Το ιδανικό ύψος για τον κάθε χρήστη είναι αυτό που του επιτρέπει να κάθεται σωστά, ώστε: α) Τα γόνατα θα πρέπει να σχηματίζουν γωνία 90ο ενώ τα πέλματα του ποδιού να ακουμπούν επίπεδα στο πάτωμα β) Οι αγκώνες, όταν ακουμπούν στην επιφάνεια εργασίας ή στο πληκτρολόγιο, να σχηματίζουν γωνία 90ο . γ) Οι μηροί να βρίσκονται παράλληλα με το πάτωμα. Το βάθος- πλάτος της έδρας: θα πρέπει να εξασφαλίζει επαρκή υποστήριξη για τους μηρούς, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει ν’ αφήνει κάποιο χώρο ανάμεσα στο πίσω μέρος των γονάτων και στο πρόσθιο άκρο του καθίσματος. Ένα βάθος περίπου 40 εκ. είναι ικανοποιητικό για τους περισσότερους χρήστες. Το μήκος - πλάτος της πλάτης: θα πρέπει να υποστηρίζει σωστά την πλάτη αλλά και την μέση του σώματος. Γι’ αυτό, καθίσματα με ρυθμιζόμενες δυνατότητες της πλάτης είναι πολύ πιο εργονομικά και προσφέρουν καλύτερη στήριξη. Όταν κάθεται κανείς σ’ ένα κάθισμα για μεγάλα χρονικά διαστήματα οι απαιτήσεις σχετικά με την πλάτη του καθίσματος αυξάνονται. Οι ώμοι θα πρέπει επίσης να υποστηρίζονται έτσι ώστε να χαλαρώνουν και η πλάτη του καθίσματος θα πρέπει να μπορεί να ρυθμίζεται ώστε να προσαρμόζεται στον χρήστη. Τα μπράτσα: τα μπράτσα δεν είναι πραγματικά απαραίτητα πάνω σ’ ένα περιστρεφόμενο κάθισμα γραφείου. Στην πραγματικότητα, σε μερικές εργασίες τα μπράτσα μπορεί να αποτελούν εμπόδιο. Ο χρόνος που περνάει κανείς καθιστός υπαγορεύει εάν τα μπράτσα θα είναι χρήσιμα ή απαραίτητα. Όταν κάθεται κανείς για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι καλό να μπορεί να ακουμπάει τα χέρια του στο γραφείο μπροστά του διότι αυτό ανακουφίζει την πίεση στους μυς της πλάτης, των ώμων και του αυχένα οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ανύψωση των ώμων. Οι βάσεις: θα πρέπει να είναι 5 ακτίνων για την καλύτερη στήριξη καθώς και τροχήλατες έτσι ώστε να επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων χωρίς να τεντώνεται ο χρήστης. 1 2 3 4 5

καρέκλες... Παιδικού!!

καρέκλες παιδικού ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Το παιδικό χρόνια τώρα αποτελεί τον πλέον επιτυχημένο τομέα της Neoset. Με ευέλικτες παιδικές συλλογές και μοντέρνα έπιπλα με σύγχρονο design, δίνουν λύσεις στις πρακτικές ανάγκες των πελατών, εξασφαλίζοντας λειτουργικότητα, άνεση και οικονομία χώρου. Αντίστοιχα, και οι καρέκλες του παιδικού που προτείνονται και συνοδεύουν τις παιδικές σειρές της Neoset, είναι προσεκτικά επιλεγμένες έτσι ώστε να: Συμβαδίζουν αισθητικά με το σύνολο των παιδικών και εφηβικών προτάσεων της Neoset Παρέχουν άνεση στην πολύωρη χρήση Να δημιουργούν μια ευχάριστη αίσθηση με έντονα χρώματα και διαφορετικές επιλογές υλικών

Κωδικοί Ανταλλακτικών Mad Καρέκλες Παιδικού H τροχήλατη καρέκλα MAD αποτελεί μια ακόμη προσιτή πρόταση της Neoset, σε παιδικό κάθισμα. Διατίθεται σε 4 χρώματα και την χαρακτηρίζει το άνετο κάθισμα με την μαλακιά πλάτη. Απευθύνεται: σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 45-50 κιλά Εγγύηση: 3 έτη (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας Μοντέλο: MAD Ύφασμα Κόκκινο   Κωδικοί Καρέκλας Mad 95751062 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑD ΝΕΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 95751130 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑD ΝΕΟ ΣΙΕΛ 95751153 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑD ΝΕΟ ΛΕΜΟΝΙ 95751161 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑD ΝΕΟ ΡΟΖ Κωδικοί Ανταλλακτικών Mad 60871078 BΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ MAD ΑΒΑΦΟ 62239000 ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΜΑD ΑΒΑΦΟ 62243000 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΡΑΧΙOΝΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ MAD/TOY ΑΒΑΦΟ 61370000 ΚΑΛΥΠΤΡΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ MAD/BUBBLE ΑΒΑΦΟ 72659 ΡΟΔΕΣ 5 ΤΕΜ MAD/BUBBLE 1Β951062 ΕΔΡΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΜΑD ΝΕΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 1Β951130 ΕΔΡΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΜΑD ΝΕΟ ΣΙΕΛ 1Β951153 ΕΔΡΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΜΑD ΝΕΟ ΛΕΜΟΝΙ 1Β951161 ΕΔΡΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΜΑD ΝΕΟ ΡΟΖ 1Β952062 ΠΛΑΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΜΑD ΝΕΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 1Β952130 ΠΛΑΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΜΑD ΝΕΟ ΣΙΕΛ 1Β952153 ΠΛΑΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΜΑD ΝΕΟ ΛΕΜΟΝΙ 1Β952161 ΠΛΑΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΜΑD ΝΕΟ ΡΟΖ 61360000 ΕΔΡΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ MAD ΑΒΑΦΟ Ύφασμα Λεμονί Ύφασμα Σιελ. Ύφασμα Ροζ Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Συνολικό Ύψος:750-870mm Διάμετρος Έδρας:400mm Ύψος Έδρας:410-530mm Ύψος Πλάτης:500-440mm Διάμετρος Βάσης: 550mm Ταπετσαρία: Ύφασμα

Κωδικοί Καρέκλας Enjoy Κωδικοί Ανταλλακτικών Enjoy Καρέκλες Παιδικού Μοντέλο: Enjoy H τροχήλατη καρέκλα Enjoy αποτελεί μια προσιτή πρόταση, σε παιδικό κάθισμα. Διατίθεται σε 2 χρώματα και η συνολικής της αισθητική αποπνέει την παιδική χαρούμενη διάθεση που θα πρέπει να έχει ένα παιδικό κάθισμα. Απευθύνεται: σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 45-50 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας   Κωδικοί Καρέκλας Enjoy 83434161 ΚΑΡΕΚΛΑ ENJOY ΡΟΖ 83434210 ΚΑΡΕΚΛΑ ENJOY ΒΙΟΛΕΤΙ Κωδικοί Ανταλλακτικών Enjoy 84058210 ΜΠΡ. ΚΑΡΕΚΛΑΣ ENJOY (ΣΕΤ 2 ΤΜΧ) ΒΙΟΛΕΤΙ 84058161 ΜΠΡ. ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΕΝJΟΥ (ΣΕΤ 2 ΤΜΧ) ΡΟΖ 84296 ΡΟΔΕΣ ENJOY (ΣΕΤ 5 ΤΜΧ) 84310 ΑΜ\ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ENJOY 84297 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ENJOY 5 ΑΚΤΙΝΩΝ 84311 ΠΙΑΣΤΡΑ ΜΕ ΛΙΕΒΕ ENJOY 84313 ΛΑΜΑ ΕΔΡΑΣ ΠΛΑΤΗΣ ENJOY 86193210 ENJOY ΕΔΡΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡ. ΒΙΟΛΕΤΙ 86193161 ENJOY ΕΔΡΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡ. ΡΟΖ 86194210 ENJOY ΠΛΑΤΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡ. ΒΙΟΛΕΤΙ 86194161 ENJOY ΠΛΑΤΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡ. ΡΟΖ 89219 ΑΝΤΑΛ\ΚΟ ΠΛΑΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ B-T-F-E Υφ. Roz Υφ. Βιολετί Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Ύψος : 920-102mm Πλάτος : 620 mm Βάθος : 540 mm

Κωδικοί Καρέκλας Superb Κωδικοί Ανταλλακτικών Superb Καρέκλες Παιδικού Μοντέλο: Superb H τροχήλατη καρέκλα superb αποτελεί μια εξαιρετικά ποιοτική πρόταση της Neoset, σε παιδικό κάθισμα. Διατίθεται σε 4 χρώματα και την χαρακτηρίζει το άνετο κάθισμα με τη ρυθμιζόμενη πλάτη. Απευθύνεται: σε παιδιά ηλικίας 5-15 ετών Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 80-85 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας   Κωδικοί Καρέκλας Superb 93439158 ΚΑΡΕΚΛΑ SUPERB ΦΟΥΞΙΑ 93439022 ΚΑΡΕΚΛΑ SUPERB ΓΑΛΑΖΙΟ 93439119 ΚΑΡΕΚΛΑ SUPERB ΠΡΑΣΙΝΟ 93439188 ΚΑΡΕΚΛΑ SUPERB ΛΑΔΙ Κωδικοί Ανταλλακτικών Superb 93446158 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ SUPERB ΠΛΑΤΗΣ ΦΟΥΞΙΑ 93446022 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ SUPERB ΠΛΑΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΟ 93446119 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ SUPERB ΠΛΑΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟ 93446188 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ SUPERB ΠΛΑΤΗΣ ΛΑΔΙ 93447 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ SUPERB 5 ΑΚΤΙΝΩΝ 93448 ΡΟΔΕΣ SUPERB (5 ΤΜΧ) 93449 ΑΜ_ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ SUPERB 93445158 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ SUPERB ΕΔΡΑΣ ΦΟΥΞΙΑ 93445022 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ SUPERB ΕΔΡΑΣ ΓΑΛΑΖΙΟ 93445119 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ SUPERB ΕΔΡΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟ 93445188 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ SUPERB ΕΔΡΑΣ ΛΑΔΙ Ύφασμα Φούξια Ύφασμα Γαλάζιο Ύφασμα Πράσινο Ύφασμα Λαδί

Καρέκλες... Home Office!!

καρέκλες Home Office ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Ο χώρους του Home Office, αποτελεί έναν από τους πλέον αναπτυσσόμενους της αγοράς. Όλα και περισσότερο οι καταναλωτές αναζητούν προτάσεις και λύσεις σε γραφείου σπιτιού. Αντίστοιχο είναι και το ενδιαφέρον για καρέκλες που συνδυάζονται με γραφεία home office. Βασικό ζητούμενο των καταναλωτών σχετικά με τις καρέκλες home office, είναι η αισθητική παρουσία μια και το home office εντάσσεται σε χώρους καθιστικού ή δωματίων. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι καταναλωτές αδιαφορούν για το επίπεδο άνεσης και λειτουργικότητας. Η γκάμα των μοντέλων καρεκλών home office, της Neoset έχει διαμορφωθεί και θα συνεχίζει να εξελίσσεται με κριτήρια όπως: Η αισθητική παρουσία του μοντέλου Η άνεση και η ευελιξία που προσφέρεται στον χρήστη Τα εργονομικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου Ο αρμονικός συνδυασμός με τις προτάσεις γραφείων home office της Neoset Η συνολική ανταγωνιστικότητα τους, βάση των δεδομένων της αγοράς

Κωδικοί Ανταλλακτικών Soho Καρέκλες Home Office Μοντέλο: SOHO Η τροχήλατη καρέκλα Soho με μοντέρνο και λιτό σχεδιασμό, αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση σε κάθισμα Home Office. Διαθέσιμη σε Μαύρη ή Κόκκινη δερματίνη, το μοντέλο καρέκλας Soho θα προτείνεται και με το νέο Φοιτητικό Πακέτο. Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη:: 80-90 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας Δερματίνη Κόκκινη Δερματίνη Μαύρη   Κωδικοί Καρέκλας Soho 83426062 ΚΑΡΕΚΛΑ SOHO ΣΥΝΘ. ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΚΟΚΚΙΝΟ 83426078 ΚΑΡΕΚΛΑ SOHO ΣΥΝΘ. ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΟ Κωδικοί Ανταλλακτικών Soho 84293 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ SOHO 5 ΑΚΤΙΝΩΝ 84294 ΑΜ\ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ SOHO 84295 ΠΙΑΣΤΡΑ ΜΕ ΛΙΕΒΕ SOHO 84292 ΡΟΔΕΣ SOHO (ΣΕΤ 5 ΤΜΧ) 92849078 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ SOHO ΣΩΜΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΜΑΥΡΟ 92849062 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ SOHO ΣΩΜΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Ύψος : 850-955mm Πλάτος : 460mm Βάθος : 570mm

Κωδικοί Ανταλλακτικών Pop Καρέκλες Home Office Μοντέλο: Pop τροχήλατη Η τροχήλατη καρέκλα Pop με μοντέρνο σχεδιασμό, αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση σε κάθισμα Home Office. Διαθέσιμη τρία χρώματα Κίτρινο, Κόκκινο, και Λευκό Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 80-90 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας Κίτρινο   Κωδικοί Καρέκλας Pop 93440058 ΚΑΡΕΚΛΑ POP ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΚΙΤΡΙΝΟ 93440070 ΚΑΡΕΚΛΑ POP ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΛΕΥΚΟ 93440062 ΚΑΡΕΚΛΑ POP ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟ Κωδικοί Ανταλλακτικών Pop 93464062 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ POP ΕΔΡΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ 93464070 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ POP ΕΔΡΑΣ ΛΕΥΚΟ 93464058 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ POP ΕΔΡΑΣ ΚΙΤΡΙΝΟ 93465062 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ POP ΠΛΑΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ 93465070 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ POP ΠΛΑΤΗΣ ΛΕΥΚΟ 93465058 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ POP ΠΛΑΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΟ 93468 ΑΜ_ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ POP 93466 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ POP 5 ΑΚΤΙΝΩΝ 93559058 ΡΟΔΕΣ ΡΟΡ (5 ΤΜΧ) ΚΙΤΡΙΝΟ 93559062 ΡΟΔΕΣ ΡΟΡ (5 ΤΜΧ) ΚΟΚΚΙΝΟ 93559070 ΡΟΔΕΣ ΡΟΡ (5 ΤΜΧ) ΛΕΥΚΟ Λευκό Κόκκινο

Κωδικοί Ανταλλακτικών Open Καρέκλες Home Office Μοντέλο: Open Η καρέκλα OPEN αποτελεί μια πολύ μοντέρνα πρόταση σε κάθισμα με κύρια στοιχεία τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και τα έντονα χρώματα. Οι μεγάλες ανοικτές επιφάνειες και οι καμπύλες γραμμές της συνυπάρχουν αρμονικά και δημιουργούν μια ξεχωριστή αισθητική. Τα μεταλλικά στοιχεία της καρέκλας, συμπληρώνουν την απόλυτα μοντέρνα αίσθηση και αναβαθμίζουν την συνολική ποιοτική εικόνα της. Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 80-90 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας Λευκό Μαύρο   Κωδικοί Καρέκλας Open 77606070 ΚΑΡΕΚΛΑ OPEN ΛΕΥΚΟ 77606078 ΚΑΡΕΚΛΑ OPEN ΜΑΥΡΟ Κωδικοί Ανταλλακτικών Open 86735 ΑΜ\ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ OPEN 86736 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ OPEN 86737 ΡΟΔΕΣ OPEN ΣΕΤ (5ΤΜΧ) Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Μήκος: 62cm Ύψος: 80-93cm

Καρέκλες Home Office Μοντέλο: Ego Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Η καρέκλα Ego αποτελεί μια μοντέρνα πρόταση σε κάθισμα Home Office με κύρια στοιχεία τον εντυπωσιακό σχεδιασμό τον μπράτσων και το ανατομικό δίχτυ της πλάτης. Διαθέτει μηχανισμό Relax για μεγαλύτερη άνεση και εργονομία. Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 85-95 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας, Μηχανισμός Relax Λευκό Γκρι   Κωδικοί Καρέκλας Ego 1Ε880023 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. ΕGΟ ΓΚΡΙ 1Ε880070 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. ΕGΟ ΛΕΥΚΟ Κωδικοί Ανταλλακτικών Καρέκλας Ego 1Ζ143 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕGΟ RΕLΑΧ 1Ζ144 ΑΜ_ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΕGΟ 1Ζ145 ΡΟΔΕΣ ΕGΟ (ΣΕΤ 5 ΤΜΧ) 1Ζ146 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΕGΟ 5 ΑΚΤΙΝΩΝ 1Ζ147023 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ ΕGΟ ΣΩΜΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΓΚΡΙ 1Ζ147070 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ ΕGΟ ΣΩΜΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΛΕΥΚΟ Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Μήκος: 57x58 εκ. Ύψος: 83x97 εκ. Μηχανισμός: Relax Υλικό Έδρας: Ύφασμα Υλικό Πλάτης: Διπλό Δίχτυ

Καρέκλες... Γραφείου!

Καρέκλες Γραφείου ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Στην σημερινές συνθήκες εργασίας ο εργαζόμενος περνά πολλές ώρες μπροστά σε ένα γραφείο, δουλεύοντας στο computer, το τηλέφωνο, γράφοντας ή συνομιλώντας. Κατά συνέπεια, η ανάγκη για ένα σωστό κάθισμα εργασίας γίνεται επιτακτική. Οι καρέκλες γραφείου που προτείνονται και συνοδεύουν τις επαγγελματικές της Neoset, είναι προσεκτικά επιλεγμένες έτσι ώστε να: Διαμορφώνουν μια ολοκληρωμένη γκάμα Παρέχουν άνεση, εργονομία και λειτουργικότητα στην πολύωρη χρήση Έχουν άκρως ανταγωνιστικές τιμές με βάση τα δεδομένα της αγοράς Καλύπτουν τις ανάγκες όλως των εργασιακών επιπέδων Ικανοποιούν όλα τα αισθητικά γούστα, και σε επίπεδο εμφάνισης αλλά και σε επίπεδο υλικών.

Κωδικοί Ανταλλακτικών Link Καρέκλες Γραφείου Μοντέλο: LINK Το τροχήλατο κάθισμα Link αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση σε υπαλληλικό κάθισμα. Με μοντέρνα εμφάνιση, άνεση στο κάθισμα, μηχανισμό Relax και δίχτυ στην πλάτη, αποτελεί μια ξεχωριστεί πρόταση σε κάθισμα εργασίας. Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 90-95 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Relax Δίχτυ Γκρι Δίχτυ Κόκκινο   Κωδικοί Καρέκλας Link 93444062 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. LINK N ΚΟΚΚΙΝΟ 93444023 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. LINK N ΓΚΡΙ Κωδικοί Ανταλλακτικών Link 93450078 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ LINK N ΕΔΡΑΣ ΜΑΥΡΟ 93451062 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ LINK N ΠΛΑΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ 93451023 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ LINK N ΠΛΑΤΗΣ ΓΚΡΙ 93452 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ LINK N 5 ΑΚΤΙΝΩΝ 93453 ΡΟΔΕΣ LINK N (5 ΤΜΧ) 93454 ΑΜ_ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ LINK N 93455 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ LINK N RELAX 93456078 ΜΠΡ. ΚΑΡΕΚΛΑΣ LINK N (SET 2 TMX) ΜΑΥΡΟ

Κωδικοί Καρέκλας Force Κωδικοί Ανταλλακτικών Force Καρέκλες Γραφείου Το τροχήλατο κάθισμα Force, αποτελεί μια εξαιρετικά μοντέρνα πρόταση σε κάθισμα εργασίας με μεσαία πλάτη. Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 90 - 95 κιλά Εγγύηση: 3 έτη (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας και ρύθμιση θέση πλάτης Μοντέλο: FORCE   Κωδικοί Καρέκλας Force 93221078 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. FORCE ΜΑΥΡΟ 93221062 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. FORCE ΚΟΚΚΙΝΟ  93221125 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. FORCE ΡΑΦ 93222078 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. FORCE ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΟ Κωδικοί Ανταλλακτικών Force 95681 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ FΟRCΕ 95682 ΑΜ_ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ FΟRCΕ 95683 ΡΟΔΕΣ FΟRCΕ 95684 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ FΟRCΕ 95685 ΜΠΡ. ΚΑΡΕΚΛΑΣ FΟRCΕ 95686 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ FΟRCΕ ΠΛΑΤΗΣ ΛΑΜΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ 95687062 ΕΔΡΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ FΟRCΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΟΚΚΙΝΟ 95687078 ΕΔΡΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ FΟRCΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΑΥΡΟ 95687125 ΕΔΡΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ FΟRCΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΡΑΦ 95688 ΕΔΡΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ FΟRCΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΟ 95689062 ΠΛΑΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ FΟRCΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΟΚΚΙΝΟ 95689078 ΠΛΑΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ FΟRCΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΑΥΡΟ 95689125 ΠΛΑΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ FΟRCΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΡΑΦ 95752 ΠΛΑΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ FΟRCΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΟ Ύφασμα Μαύρο Ύφασμα Κόκκινο Ύφασμα Ραφ Δερματίνη Μαύρο Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Συνολικό Ύψος: 840-940mm Ύψος Έδρας: 430-530mm Διαστάσεις Έδρας: 470x460mm Διαστάσεις Πλάτης: 450x370mm Διάμετρος Βάσης: 640mm Ταπετσαρία: 100% Πολυεστερικό ύφασμα ή δερματίνη 100% pvc

Καρέκλες Γραφείου Μοντέλο: Base Κωδικοί Καρέκλας Base Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 90 κιλά – 100 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας, μηχανισμός Relax Μαύρο   Κωδικοί Καρέκλας Base 1Ε871078 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. ΒΑSΕ ΜΑΥΡΟ Κωδικοί Ανταλλακτικών Base 1Ζ134 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΒΑSΕ RΕLΑΧ 1Ζ135 ΑΜ_ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΒΑSΕ 1Ζ136 ΜΠΡ. ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΒΑSΕ (ΣΕΤ 2 ΤΜΧ) 1Ζ137 ΡΟΔΕΣ ΒΑSΕ (ΣΕΤ 5 ΤΜΧ) 1Ζ138 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΒΑSΕ 5 ΑΚΤΙΝΩΝ 1Ζ140 ΛΑΜΑ ΕΔΡΑΣ ΠΛΑΤΗΣ ΒΑSΕ 1Ζ141 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ ΒΑSΕ ΠΛΑΤΗΣ 1Ζ142 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ ΒΑSΕ ΕΔΡΑΣ

Κωδικοί Καρέκλας ERGOSTYLE Plus Κωδικοί Ανταλλακτικών ERGOSTYLE Plus Καρέκλες Γραφείου Μοντέλο: ERGOSTYLE Plus Η τροχήλατη καρέκλα ERGOSTYLE Plus με ξεχωριστό και μοντέρνο σχεδιασμό και στοιχεία όπως ρυθμιζόμενα μπράτσα και ποιοτικό ύφασμα είναι μια εξαιρετική πρόταση εργασιακού καθίσματος Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 90-95 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας και ρύθμιση θέση πλάτης, ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος μπράτσα Ύφασμα Μαύρο Ύφασμα Κόκκινο   Κωδικοί Καρέκλας ERGOSTYLE Plus 85241078 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. ERGOSTYLE PLUS ΜΑΥΡΟ 85241062  ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. ERGOSTYLE PLUS ΚΟΚΚΙΝΟ Κωδικοί Ανταλλακτικών ERGOSTYLE Plus 72652 ΜΠΡ. ΚΑΡΕΚΛΑΣ ERGOSTYLE 72653 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ERGOSTYLE ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟ 72654 ΠΙΑΣΤΡΑ ΜΕ ΛΙΕΒΕ ERGOSTYLE 72655 ΑΜ\ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ERGOSTYLE 72656 ΑΝΤΑΛ\ΚΟ ERGOSTYLE KAΛΥΠΤΡΑ ΤΗΛ. ΑΜ\ΣΕΡ ΚΑΡΕΚ. 72657 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ERGOSTYLE 5 ΑΚΤΙΝΩΝ 72658 ΡΟΔΕΣ ERGOSTYLE 5 ΤΕΜ Διαστάσεις/Προδιαγραφές: Μήκος Έδρας: 455mm Βάθος Έδρας: 450mm Μέγιστο Ύψος Έδρας: 590mm Minimum Ύψος Έδρας: 460mm Ύψος Πλάτης: 530mm Μήκος Πλάτης: 420mm Συνολικό Ύψος Max: 1130mm Διάμετρος Βάσης: 650 Βάρος: 11 κιλά Ταπετσαρία: Ύφασμα Πολυπροπυλενίου

Κωδικοί Ανταλλακτικών Web Καρέκλες Γραφείου Μοντέλο: WEB Η τροχήλατη καρέκλα WEB με ξεχωριστό και μοντέρνο σχεδιασμό, και στοιχεία όπως ρυθμιζόμενα μπράτσα μηχανισμό Relax και ποιοτικό ύφασμα είναι μια εξαιρετική πρόταση αναβαθμισμένου εργασιακού καθίσματος Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη:: 90-95 κιλά Εγγύηση: 3 έτη (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας, Relax, Ρύθμιση Μπράτσων Υφ. Κόκκινο-Μαύρο   Κωδικοί Καρέκλας Web 83427062 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. WEB ΚΟΚΚΙΝΟ Κωδικοί Ανταλλακτικών Web 83428 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ WEB 83429 ΑΜ\ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ WEB 83430 ΡΟΔΕΣ WEB 83431 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ WEB 83432 ΜΠΡ. ΚΑΡΕΚΛΑΣ WEB 83433 ΤΕΛ.ΠΛΑΤΗΣ ΜΕ ΔΙΧ WEB 84627 ΕΔΡΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ WEB

Κωδικοί Ανταλλακτικών Energy Καρέκλες Γραφείου Μοντέλο: LINE Η managerial καρέκλα LINE, ξεχωρίζει για τον προχωρημένο σχεδιασμό της, τα ποιοτικά υλικά της, τον εντυπωσιακό μηχανισμός της αλλά και για την εργονομική θέση καθίσματος. Πρόκειται για ένα από το πλέον αξιόπιστα καθίσματα. Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 100 κιλά Εγγύηση: 3 έτη (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Synchro Ύφασμα Μαύρο   Κωδικοί Καρέκλας LINE 64534078 ΚΑΡΕΚΛΑ LINE SYNCRO ΜΑΥΡΟ ME ΜΠΡΑΤΣΑ Κωδικοί Ανταλλακτικών Energy 93396 ΑΜ_ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ LINE 93398 ΡΟΔΕΣ LINE (SET 5 TMX) Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Συνολικό Ύψος: 107cm Συνολικό Βάρος: 18kg Μήκος Έδρας: 50cm Βάθος Έδρας: 50cm Ύψος Έδρας: 51cm Ύψος Πλάτης: 56cm Μήκος Πλάτης: 47cm

Κωδικοί Καρέκλας Συνεργασίας Καρέκλες Γραφείου Μοντέλο: Συνεργασίας Οι καρέκλες ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ είναι τα πιο οικονομικά καθίσματα στην γκάμα της Neoset. Αξιόπιστα με κλασικό σχεδιασμό και διαθέσιμα σε ύφασμα ή δερματίνη . Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 85-90 κιλά Εγγύηση: 3 έτη (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Ύφασμα Μαύρο Ύφασμα Κόκκινο Ύφασμα Ραφ Δερματίνη   Κωδικοί Καρέκλας Συνεργασίας 79087078 ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΟ 60845078 ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ NEO ΜΑΥΡΟ 60845062 ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 60845091 ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΟ ΜΠΛΕ ΡΑΦ Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Συνολικό Ύψος: 810mm Ύψος Έδρας: 450mm Διαστάσεις Έδρας: 470x410mm Διαστάσεις Πλάτης: 470x340mm Ταπετσαρία: 100% Πολυεστερικό ύφασμα ή δερματίνη

Κωδικοί Καρέκλας Meeting Κωδικοί Ανταλλακτικών Meeting Καρέκλες Γραφείου Μοντέλο: Meeting Το κάθισμα συνεργασίας Meeting, ξεχωρίζει για τον μοντέρνο σχεδιασμό της μεταλλικής του βάσης, που σε συνδυασμό με το ποιοτικό ύφασμα ή/και την ανθεκτική δερματίνη του, αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση αναβαθμισμένου καθίσματος συνεργασίας σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 85-95 κιλά Εγγύηση: 2 έτη (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για το σκελετό) Ύφασμα Μαύρο Δερματίνη Μαύρη   Κωδικοί Καρέκλας Meeting 91069078 ΚΑΡΕΚΛΑ MEETING ΣΥΝΕΡΓ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΟ 90776078 ΚΑΡΕΚΛΑ MEETING ΣΥΝΕΡΓ ΥΦΑΣΜΑ ΜΑΥΡΟ Κωδικοί Ανταλλακτικών Meeting 91092078 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ MEETING ΕΔΡΑΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΟ 91093078 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ MEETING ΠΛΑΤΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΟ 91094078 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ MEETING ΕΔΡΑΣ ΥΦΑΣΜΑ ΜΑΥΡΟ 91095078 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ MEETING ΠΛΑΤΗΣ ΥΦΑΣΜΑ ΜΑΥΡΟ 91096146 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ MEETING ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΡΩΜΙΟ Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Διαστάσεις Έδρας: 490x490 Διαστάσεις Πλάτης: 260x480 Ύψος Έδρας: 480 Συνολικό Ύψος: 810 Ταπετσαρία: 100% Πολυεστερικό ύφασμα ή δερματίνη

Κωδικοί Καρέκλας Line Συνεργασίας Καρέκλες Γραφείου Μοντέλο: LINE Συνεργασίας Η managerial καρέκλα LINE Συνεργασίας, ξεχωρίζει για τον προχωρημένο σχεδιασμό της, τα ποιοτικά υλικά της αλλά και την στιβαρή κατασκευή της. Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 100 κιλά Εγγύηση: 3 έτη (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Ύφασμα Μαύρο   Κωδικοί Καρέκλας Line Συνεργασίας 64535078 ΚΑΡΕΚΛΑ LINE ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΥΡΟ Χ. ΜΠΡΑΤΣΑ 64536078 ΜΠΡ. ΚΑΡΕΚΛΑΣ LINE ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΥΡΟ Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Συνολικό Ύψος: 102cm Συνολικό Βάρος: 14kg Μήκος Έδρας: 50cm Βάθος Έδρας: 50cm Ύψος Έδρας: 46cm Ύψος Πλάτης: 56cm Μήκος Πλάτης: 47cm

Καρέκλες Γραφείου Μοντέλο: Grey Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Το μοντέλο Grey αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση σε managerial κάθισμα. Διαθέτει εξελιγμένο μηχανισμό Synchro, και ρυθμιζόμενα μπράτσα για μεγαλύτερη άνεση και εργονομία. Η υφασμάτινη επένδυση του καθίσματος και της πλάτης το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα καθίσματα της κατηγορίας προσδίδοντάς του ένα λιγότερο αυστηρό χαρακτήρα. Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 100 κιλά – 120 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας, μηχανισμός Synchro, ρύθμιση μπράτσων Γκρι   Κωδικοί Καρέκλας Grey 1Ε881023 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. GRΕΥ ΓΚΡΙ Κωδικοί Ανταλλακτικών Καρέκλας Grey 1Ζ172 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ GRΕΥ SΥΝCΗRΟ 1Ζ173 ΑΜ_ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ GRΕΥ 1Ζ174 ΜΠΡ. ΚΑΡΕΚΛΑΣ GRΕΥ (ΣΕΤ 2 ΤΜΧ) 1Ζ175 ΡΟΔΕΣ GRΕΥ (ΣΕΤ 5 ΤΜΧ) 1Ζ176 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ GRΕΥ 5 ΑΚΤΙΝΩΝ 1Ζ178 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ GRΕΥ ΠΛΑΤΗΣ (ΧΑΜΗΛΗ) 1Ζ133 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ GRΕΥ ΕΔΡΑΣ Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Μήκος Πλάτης: 50εκ. Μήκος καρέκλας: 67,5εκ. Μήκος Έδρας: 48εκ. Συνολικό Ύψος: 100-1090εκ. Ύψος Έδρας: 46,5-55εκ. Ύψος Πλάτης: 59εκ. Βάθος Έδρας: 48εκ.

Καρέκλες Γραφείου Μοντέλο: Grey Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Το μοντέλο Grey αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση σε managerial κάθισμα. Διαθέτει εξελιγμένο μηχανισμό Synchro, και ρυθμιζόμενα μπράτσα για μεγαλύτερη άνεση και εργονομία. Η υφασμάτινη επένδυση του καθίσματος και της πλάτης το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα καθίσματα της κατηγορίας προσδίδοντάς του ένα λιγότερο αυστηρό χαρακτήρα. Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 100 κιλά – 120 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας, μηχανισμός Synchro, ρύθμιση μπράτσων Γκρι   Κωδικοί Καρέκλας Grey 1Ε882023 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. GRΕΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΓΚΡΙ Κωδικοί Ανταλλακτικών Καρέκλας Grey 1Ζ172 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ GRΕΥ SΥΝCΗRΟ 1Ζ173 ΑΜ_ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ GRΕΥ 1Ζ174 ΜΠΡ. ΚΑΡΕΚΛΑΣ GRΕΥ (ΣΕΤ 2 ΤΜΧ) 1Ζ175 ΡΟΔΕΣ GRΕΥ (ΣΕΤ 5 ΤΜΧ) 1Ζ176 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ GRΕΥ 5 ΑΚΤΙΝΩΝ 1Ζ177 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ GRΕΥ ΠΛΑΤΗΣ (ΨΗΛΗ) 1Ζ133 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ GRΕΥ ΕΔΡΑΣ Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Μήκος Πλάτης 50εκ. Μήκος καρέκλας 60εκ. Μήκος Έδρας 49εκ. Συνολικό Ύψος 115εκ. 123,5εκ Ύψος Έδρας 48εκ.-65,5εκ. Ύψος Πλάτης 59εκ. Βάθος Έδρας 50εκ.

Κωδικοί Καρέκλας Elegance Κωδικοί Ανταλλακτικών Καρέκλας Elegance Καρέκλες Γραφείου Μοντέλο: ELEGANCE To Μοντέλο Διευθυντικής (και Συνεργασίας) καρέκλας Elegance , αποτελεί μια πρωτοποριακή επιλογή Διευθυντικού καθίσματος για επαγγελματικούς χώρους όπου η εργονομία και η ανθεκτικότητα είναι τα απαραίτητα στοιχεία. Διαθέσιμη σε Μαύρη ή Άσπρη δερματίνη, με μηχανισμό Relax και μεταλλικά στοιχεία αποτελεί την πλέον μοντέρνα πρόταση σε Διευθυντικό Κάθισμα. Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 100 κιλά – 120 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας, μηχανισμός Relax   Κωδικοί Καρέκλας Elegance 84314078 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. ELEGANCE ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΣΥΝΘ. ΔΕΡΜΑ ΜΑΥΡΟ 84314070 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. ELEGANCE ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΣΥΝΘ. ΔΕΡΜΑ ΛΕΥΚΟ Κωδικοί Ανταλλακτικών Καρέκλας Elegance 93400078 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ ELEGANCE ΕΔΡΑΣ ΜΑΥΡΟ 93400070 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ ELEGANCE ΕΔΡΑΣ ΛΕΥΚΟ 93401078 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ ELEGANCE ΠΛΑΤΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΜΑΥΡΟ 93401070 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ ELEGANCE ΠΛΑΤΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΛΕΥΚΟ 84374014 ΜΠΡ. ΚΑΡΕΚΛΑΣ ELEGANCE ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ (ΣΕΤ 2 ΤΜΧ) ΑΣΠΡΟ 84374078 ΜΠΡ. ΚΑΡΕΚΛΑΣ ELEGANCE ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ (ΣΕΤ 2 ΤΜΧ) ΜΑΥΡΟ 84316 ΡΟΔΕΣ ELEGANCE ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ (ΣΕΤ 5 ΤΜΧ) 84317 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ELEGANCE 5 ΑΚΤΙΝΩΝ 84318 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ELEGANCE RΕLΑΧ 84389 ΑΜ\ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ELEGANCE ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ 86190 ΤΑΠΕΣ ΟΒΑΛ ΒΑΣΗΣ ELEGANCE ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ 86191078 ΕΠΕΝΔ ΜΠΡΑΤΣ ELEGANCE ΔΙΕΥΘ ΜΑΥΡΟ 86191070 ΕΠΕΝΔ ΜΠΡΑΤΣ ELEGANCE ΔΙΕΥΘ ΛΕΥΚΟ 86192078 ΕΠΕΝΔ ΜΠΡΑΤΣ ELEGANCE ΣΥΝΕΡΓ ΜΑΥΡΟ 86192070 ΕΠΕΝΔ ΜΠΡΑΤΣ ELEGANCE ΣΥΝΕΡΓ ΛΕΥΚΟ Άσπρο Μαύρο Διαστάσεις / Προδιαγραφές: Ύψος : 125 – 132 cm Mήκος: 65 cm Βάθος: 66 cm

Κωδικοί Καρέκλας Manager Κωδικοί Ανταλλακτικών Καρέκλας Manager Καρέκλες Γραφείου Μοντέλο: MANAGER To Μοντέλο Διευθυντικής (και Συνεργασίας) καρέκλας Manager , αποτελεί μια μοντέρνα επιλογή Διευθυντικού καθίσματος για επαγγελματικούς χώρου. Διαθέσιμη σε καφέ δερματίνη, με μηχανισμό Relax και μεταλλικά στοιχεία αποτελεί μια μοντέρνα πρόταση σε Διευθυντικό Κάθισμα. Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 100 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Μηχανισμοί: Ρύθμισης ύψους της έδρας, μηχανισμός Relax   Κωδικοί Καρέκλας Manager 93442214 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. MANAGER ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑ Κωδικοί Ανταλλακτικών Καρέκλας Manager 93462214 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ MANAGER ΕΔΡΑΣ ΣΟΚΟΛΑ 93463214 ΑΝΤΑΛ_ΚΟ MANAGER ΠΛΑΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑ 93457 ΒΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ MANAGER 5 ΑΚΤΙΝΩΝ 93458 ΡΟΔΕΣ MANAGER (5 ΤΜΧ) 93459 ΑΜ_ΣΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ MANAGER 93460 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ MANAGER RELAX 93461214 ΜΠΡ. ΚΑΡΕΚΛΑΣ MANAGER (SET 2 TMX) ΣΟΚΟΛΑ Καφέ Δερματίνη

Κωδικοί Καρέκλας Elegance Συνεργασίας Καρέκλες Γραφείου Μοντέλο: Elegance συνεργασίας To Μοντέλο Διευθυντικής (και Συνεργασίας) καρέκλας Elegance , αποτελεί μια πρωτοποριακή επιλογή Διευθυντικού καθίσματος για επαγγελματικούς χώρους όπου η εργονομία και η ανθεκτικότητα είναι τα απαραίτητα στοιχεία. Διαθέσιμη σε Μαύρη ή Άσπρη δερματίνη. Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 100 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Λευκό Μαύρο   Κωδικοί Καρέκλας Elegance Συνεργασίας 84315078 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. ELEGANCE ΣΥΝ\ΣΙΑΣ ΔΙΕΥΘ. ΣΥΝΘ. ΔΕΡΜΑ ΜΑΥΡΟ 84315070 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. ELEGANCE ΣΥΝ\ΣΙΑΣ ΔΙΕΥΘ. ΣΥΝΘ. ΔΕΡΜΑ ΛΕΥΚΟ

Κωδικοί Καρέκλας Manager Συνεργασίας Καρέκλες Γραφείου Μοντέλο: Manager Συνεργασίας Το κάθισμα συνεργασίας manager, ξεχωρίζει για τον μοντέρνο σχεδιασμό του, τα επενδυμένα με ανθεκτική δερματίνη μπράτσα του αλλά και τον σύγχρονο μεταλλικό σκελετό του. Ενδεικτικό Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 100 κιλά Εγγύηση: 1 έτος (από την ημ/νια αγοράς και μόνο για τα μηχανικά μέρη) Καφέ Δερματίνη   Κωδικοί Καρέκλας Manager Συνεργασίας 93443214 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΠΡ. MANAGER ΣΥΝ\ΣΙΑΣ ΔΙΕΥΘ. ΣΟΚΟΛΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ

Μηχανισμών & Ανταλλακτικών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Μηχανισμών & Ανταλλακτικών

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ “ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ” Μηχανισμός Ρύθμισης Ύψους Έδρας: Ο συγκεκριμένος μηχανισμός ενσωματώνει τη βασική εργονομική απαίτηση και με την χρήση αμορτισέρ καθορίζει το ύψος της έδρας του καθίσματος στο επίπεδο που επιθυμεί ο χρήστης. 1 Μηχανισμός Ρύθμισης Ύψους Έδρας και κλίσης (ύψους) Πλάτης: Πέρα από την ρύθμιση του ύψους της έδρας, παρέχετε και η ρύθμιση της κλίσης της πλάτης. Αυτό γίνεται σε κάποια μοντέλα είτε με την σταθεροποίηση της πλάτης σε συγκεκριμένο σημείο, είτε με την μεταβαλλόμενη κλίση της πλάτης ανάλογα με την θέση του σώματος του χρήστη. 2 Μηχανισμός Relax: Προσφέρει σωστή υποστήριξη της πλάτης κατά κύριο λόγο του καθίσματος σχήματος του σκελετού του καθίσματος που διατηρεί σε σταθερή γωνία την έδρα και την πλάτη και ακολουθεί τις κινήσεις εργασίας ή ανάπαυσης του χρήστη. 3 Μηχανισμός Synchro: Επιτρέπει τη ανεξάρτητη κίνηση της έδρας και της πλάτης του καθίσματος. Η μέση και η πλάτη υποστηρίζονται πλήρως σε κάθε κλίση του καθίσματος, διατηρώντας την άνεση και εργονομία των κινήσεων. 4 Μηχανισμός Synchro Multi-Block: Ο πιο εξελιγμένος μηχανισμός. Διαθέτει τις εργονομικές λειτουργίες του μηχανισμού Synchro, και επιπρόσθετα επιτρέπει την δυνατότητα «αποστασιοποίησης» της έδρας από την πλάτη μεγαλώνοντας έτσι τον διαθέσιμο χώρο καθίσματος. 5

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ “ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ” Πιάστρα με Λεβιέ Πλάτη Μηχανισμός Πλάτης με Ρεγουλατόρο Έδρα Τηλεσκοπική Καλύπτρα Αμορτισέρ Αμορτισέρ Μπράτσα Βάση