Γραμμή παραγωγής Θεοδωρής Σωτηριάδης.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Αποτέλεσμα έρευνας αλλά και πρόθεσης να γίνει η καθημερινότητα των επαγγελματιών στο χώρο της μαζικής εστίασης ευκολότερη και οικονομικότερη. Με μία απλή.
Advertisements

Ο ΚΑΙΡΟΣ.
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 5: Γνωριμία με το λογισμικό του υπολογιστή
Κεφάλαιο 8 Πειρατεία Λογισμικού Πληροφορική Α’ Γυμνασίου Κεφάλαιο 8.
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ) Καθηγητής : ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΤΟΥΣΗΣ
2ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου
Ο Ηλεκτρονόμος Ο Ηλεκτρονόμος (Relay) είναι ένας μηχανικός διακόπτης, του οποίου οι επαφές ελέγχονται από έναν ηλεκτρομαγνήτη. Ο ηλεκτρονόμος είναι ένα.
1 Τεχνολογία Επικοινωνιών Κεφ.17 Συσκευές Ήχου & εικόνας σελίδες 394 – 398 (μέχρι κεραία))
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
(ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ)
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Μεταγωγή και Πολυπλεξία
Χαρακτηριστικά συνθετικής κίνησης 1 Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί - Τίκβα Χριστίνα.
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ.
2 γυμνάσιο Αγ.Νικολάου ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΔΑΤΣΕΡΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΣ ……
Βιοτεχνολογία.
Οψιανοσ ή Οψιδιανοσ.
Ο Ηλεκτρονόμος Ο Ηλεκτρονόμος (Relay) είναι ένας μηχανικός διακόπτης, του οποίου οι επαφές ελέγχονται από έναν ηλεκτρομαγνήτη. Ο ηλεκτρονόμος είναι ένα.
Κανάλια διανομής και παγκόσμιες αγορές
ΕΝΕΡΓΕΙΑ. KΆΘΕ ΦΥΣΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΈΧΕΙ (Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΑΠΟΘΗΚΕΎΕΙ) ΜΊΑ ΠΟΣΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΆΖΕΤΑΙ ΕΝΈΡΓΕΙΑ. ΕΝΈΡΓΕΙΑ, ΣΥΝΕΠΏΣ, ΕΊΝΑΙ Η ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΕΝΌΣ ΣΏΜΑΤΟΣ.
ΜΑΝΙΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
Τι είναι συνισταμένη δύο ή περισσοτέρων δυνάμεων;
ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. Προϊόντα Πρώτες ύλες Αποθήκευση αλευριού σε σιλό Αποθήκευση αλευριού σε σιλό Αερομεταφορά στο ζυγιστήριο Αερομεταφορά στο ζυγιστήριο Κατόπιν.
ΧΑΡΤΙ Παραγωγή / Είδη χαρτιού
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Τι είναι η κομποστοποίηση Η κομποστοποίηση είναι μια φυσική διαδικασία η οποία μετατρέπει τα οργανικά υλικά σε μια πλούσια σκούρα ουσία.
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ-ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
1.2 ΠΑΡΑΓΩΓΗ- ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Meat Tips WP2 Εισαγωγή στα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Διαδραστική εκπαιδευτική συνεδρία: Επιθεώρηση της διαδικασίας τεμαχισμού και συσκευασίας.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – MS Windows – Περιβάλλον εργασίας
Ποιον χάρτη να διαλέξω;
Λάβα - Κέικ.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΒΙΟΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ
ΑΘΗΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΚΑΙ Δ2
Ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ.
ΣΗΜΑΝΣΗ # 2.
1. 1. Εισαγωγή Φωτογραφίας Τοποθετούμε με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο το σημείο που θέλουμε να εισάγουμε την εικόνα Στην καρτέλα Insert πατούμε το κουμπί.
Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων
Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού
ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
3ο Γυμνάσιο Σπάρτης Τεχνολογία : Μελέτη Βιομηχανίας Αγροτικός συνεταιρισμός επεξεργασίας εσπεριδοειδών «Λακωνία» Ομάδα Εργασίας ΑΡΙΣΤΕΑ ΚΟΥΤΣΟΒΙΤΗ.
ΕΝΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 5: Γνωριμία με το Λογισμικό
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ LOGISTICS : ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Υπάρχει λύση;.
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος Σιτηρών & Αρτοσκευασμάτων Ενότητα 8: Υγιεινή κατά την παρασκευή προϊόντων άρτου. Θεοφάνης Γεωργόπουλος, Kαθηγητής Εφαρμογών,
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων ή η διεύθυνση επισιτιστικών τμη­μάτων μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης ασχολείται.
Εργασία για την Πρακτική άσκηση του φοιτητή Αντώνη Κουφάκη.
ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ. ΑΛΕΥΡΙ ◦ Σιτάλευρο : Είναι το προϊόν άλεσης υγιούς σιταριού, που έχει καθαριστεί βιομηχανικά από κάθε οργανική ή ανόργανη.
ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ...ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΩΣΤΑ!
Κανάλια διανομής και παγκόσμιες αγορές
Γνωριμία με το Λογισμικό του Υπολογιστή
Νέος κινητήρας πετρελαίου
Anytime, anywhere Εξοικονομεί έως και 30% στις δαπάνες θέρμανσης.
Γραφιστικός Σχεδιαμός
ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ο κύκλος του νερού.
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
1.1 Οργάνωση Επιχείρησης Σκοπός μιας επιχείρησης είναι η ανάλυση της βασικής οργάνωσης μιας τυπικής ιδιωτικής επιχείρησης. Επιμέλεια Χασάπης Γιώργος.
ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2.2 Ο οικονομικός ρόλος της οικογένειας
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΤΜΟΥ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Γραμμή παραγωγής Θεοδωρής Σωτηριάδης

Γραμμή Παραγωγής H γραμμή παραγωγής είναι ένα σύνολο διαδοχικών διαδικασιών που καθιερώνονται στο εργοστάσιο με το οποίο τα υλικά τίθενται μέσω του καθαρισμού διαδικασία για να παραγάγει ένα τελικό προϊόν που είναι κατάλληλο για την προς τα εμπρός κατανάλωση ή τα συστατικά συγκεντρώνονται για να κάνουν ένα τελειωμένο άρθρο.

Παραγωγή Η δημιουργία αντικειμένων, οικονομικών αγαθών και υπηρεσιών με την ανθρώπινη εργασία και με τα διαθέσιμα φυσικά ή τεχνικά μέσα.Τομέας μιας επιχείρησης, ενός εργοστασίου, που ασχολείται με την κατασκευή προϊόντων, αγαθών

Παρασκευή Κατασκευή Προετοιμασία ενός πράγματος, προμήθεια του. Το σύνολο των εργασιών με τις οποίες γίνεται η σύνθεση ή η συναρμογή των κατάλληλων υλικών ή στοιχείων για τη δημιουργία ενός αντικειμένου ή τεχνικού έργου. Ο τρόπος ή τα υλικά με τα οποία έχει κατασκευαστεί κάτι κάτι που έχει κατασκευαστεί, συνήθως κτιριακή κατασκευή στοιχεία ή εγκαταστάσεις που δέχονται τα βασικά φορτία.

Παράδιγμα γραμμής παράγωγης Ζυμαρικών (παράδειγμα). Το σιμιγδάλι μεταφέρεται στο μακαρονοποιείο κι εκεί εισάγεται σε ανοξείδωτους κάδους οι οποίοι ονομάζονται ζυμωτήρια μέσα στους οποίους αναδεύεται αυτόματα μαζί με νερό δημιουργώντας το ζυμάρι. Κάτω από τα ζυμωτήρια τοποθετούνται οι κατάλληλες φόρμες από τις οποίες όταν περάσει το ζυμαρικό παίρνει το επιθυμητό σχήμα. Το διαμορφωμένο πια ζυμαρικό μεταφέρεται μέσα σε φούρνους στους οποίους η θερμοκρασία αγγίζει τους 100 βαθμούς ενώ η υγρασία διατηρείται σε υψηλά επίπεδα ώστε να μη σπάει το ζυμαρικό. Η τεχνολογία των υψηλών θερμοκρασιών είναι αυτή η οποία εξασφαλίζει τον καλό βρασμό στο ζυμαρικό μια και συγκρατεί τις πρωτεΐνες μέσα του. Η τελική υγρασία του προϊόντος είναι 11% και το χαμηλό αυτό επίπεδο της υγρασίας είναι ο λόγος που επιτρέπει στο ζυμαρικό να διατηρείται αναλλοίωτο χωρίς την προσθήκη κανενός συντηρητικού για περισσότερα από 2 χρόνια. Τέλος, αφού τα ζυμαρικά βγουν από τους φούρνους, σταθεροποιείται η θερμοκρασία τους και οδηγούνται στο χώρο της συσκευασίας. Εκεί, ζυγίζονται αυτόματα και αφού συσκευαστούν, περνούν από μηχανές ποιοτικού ελέγχου, παίρνουν τον κωδικό παραγωγής και την Ημερομηνία Λήξεως, παλετοποιούνται και κατευθύνονται προς την Αποθήκη Ετοίμων Προϊόντων. Από εκεί μεταφέρονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να φτάσουν με ασφάλεια στον κάθε καταναλωτή μας.

Γραμμή παραγωγής εκπομπής. 1 Βάζουμε τους δημοσιογράφους μας να βρουν ειδήσεις που προσελκύουν τηλεθεατές. 2 Ο σεναριογράφος μαζί με τον σκηνογράφο πρέπει να επεξεργαστούν τις ειδήσεις ώστε να σκηνοθετήσουν την εκπομπή. 3 Μετά πρέπει να τραβήξουμε την εκπομπή σε DVD με κάμεραμαν και ηχολήπτες και να προσθέσουμε τα ειδικά στοιχεία που χρειαζόμαστε με υπολογιστή. 4 Η εκπομπή είναι έτοιμη και μπορούμε πλέον να την δείξουμε στην τηλεόραση.

ΤΕΛΟΣ.